Bilmiyorum ki kuzum bakayım olmadı haftaiçi bir gün gideyimYaa deme öyle sen baya kötüymüssn bel agrisi icin daha guzel agri kesiciler var belki süte gecmeyen ilaclarda vardır bnce git bi care bulunur illaki nereye kadar cekicen böyle
Ayy öyle kuzucum mr olmadan bırakmaz. Fıtık mı dedim ama bazı hareketler var fıtığı planlar yapamıyor ağrıdan ben yapıyorum sorunum yatınca benim yatınca asla kalkamıyorum bir de çok ayakta kalırsam belim çekiliyor resmen. Onun dışında iyiyimCnm bir mr şart sana ihmal etme emzirmeye göre ilaç verir belki dr bu sıkıntı çekilmez kuzum
Fıtık olsa çok daha fazla ağrı çekersin bayağı hareketlerin kısıtlanır ne dan sonra krem falan ins yumuşar ve kaybolur gider.Ayy öyle kuzucum mr olmadan bırakmaz. Fıtık mı dedim ama bazı hareketler var fıtığı planlar yapamıyor ağrıdan ben yapıyorum sorunum yatınca benim yatınca asla kalkamıyorum bir de çok ayakta kalırsam belim çekiliyor resmen. Onun dışında iyiyim
Ooo o zaman alın sızde verebılıyorsunuzYok o kontroldu
Cokk gecmıs olsunn canın yaa zorr bel ağrısı bebek emzırmek eziyet oluyor ozamanAyy öyle kuzucum mr olmadan bırakmaz. Fıtık mı dedim ama bazı hareketler var fıtığı planlar yapamıyor ağrıdan ben yapıyorum sorunum yatınca benim yatınca asla kalkamıyorum bir de çok ayakta kalırsam belim çekiliyor resmen. Onun dışında iyiyim
Ben beslenme saati geldiyse ve mıkırdanıyosa alıyorum ağlamasın diye. Böyle Ağlayınca ilerde pskolojik sıkıntıları oluyormusHe kız film gibi
Al Bi daha besleme vakitleri geldi
Uyursalar ellemem diyodum ama oğlan kıpraşıyo kendiliğinden ağlayarak uyanmasını mı bekleseeem yoksa ben uyandırıp nazlı nazlı emmesini mi
Aaa e iyiiiiiiOoo o zaman alın sızde verebılıyorsunuz
Aşı iğne degıl hemde benım kı sapır supur içti senınkı daha da içer
Takip ettim sonrasında hiç gelmedi..ama içim rahat etsin diye gideceğim bugün acile eşimi bekliyorum.Isyersen dr una danış .bol su iç istirahat et canım
Takip ettim sonrasında hiç gelmedi..ama içim rahat etsin diye gideceğim bugün acile eşimi bekliyorum.Bence doktoruna danis yinede canim stres yaparsn boyle aklin kalir
Dinlendim dün cnm saol aslında hafif gaz sancım ishalim var ama içim rahat etmez acile gideceğim bugün..Canım korkma Allah a emanet dinlen birazcık kafaya da takma bişeyüşütmüşsündür belkii bi dahaki kontrol ün ne zaman onu erken e çek aklın kalcaksa
Ewt cnm ırsi ailede o yüzden yaptırmak istiyorumOo ailede varsa önemli canım. Kesin yaptır. Ben 20li haftalarda yaptırmadım ailede yok diye ama bebişin iriliği 30lara girildiğinde iyice artmıştı diye doktorum ısrarcı oldu. O zaman yaptırdık neyse ki bebişim anne babasına çekmiş boy postan
Cnm benim komşum diğer aşılarını yaptırırken rota aşısını kendisi aldı eczaneden asm de ebe yaptı rota aşısını da..375 dediler rota için bana da ve doktor aşıların olsugu gün bana da gelin hem muayene hem de rotayı yaparız dedi. Muayene 565 tl rota 375 tl
940 tl kafada gittimuayeneye gitmeden aşıyı yapmazmı ya 1 hafta önce gittik zaten muayeneye
Kuzuuu bızı de haber ett bebek bugun hıc durmadı haken oyle cok bakamıyroumCnm benim komşum diğer aşılarını yaptırırken rota aşısını kendisi aldı eczaneden asm de ebe yaptı rota aşısını da..
30 dk sonra verilmez denildi bana canım cok mama gitti bizde çöpeKızlar bişe sorcam yaa şimdi biberonda maması var bebenin diyelim hiç almadı oda ısısında bekletsek sonradan vetemiyomuyuz ısıtıp
2 aylık asilarinda cok ateslendi mi kız canim asiya gitmeden calpol verenler var sonra rutin 6 saate bir verenler ama bazisida asinin etkisini yitirdigini söylüyor sizler ne yaptınız bu süreçteKuzuuu bızı de haber ett bebek bugun hıc durmadı haken oyle cok bakamıyroum
Uff yaa memeyi iyi emdiler ya mamalar kaldı almıyorlar zorlayıp kusturamam da tühh çöp oldu30 dk sonra verilmez denildi bana canım cok mama gitti bizde çöpe
Bende tuh gitti diyorm bazen babasi kizım en pahalisini iciyon yapma bitir sunu diyor ama nafileKızlar bişe sorcam yaa şimdi biberonda maması var bebenin diyelim hiç almadı
Uff yaa memeyi iyi emdiler ya mamalar kaldı almıyorlar zorlayıp kusturamam da tühh çöp oldu
Hee tabiiBende tuh gitti diyorm bazen babasi kizım en pahalisini iciyon yapma bitir sunu diyor ama nafilededigin gibi kusuyor zorlayinca hopp cöpe