Adamlar 1 yıldırAmin inşallah canım
Aynen ben de günde 2 -3 öğünden sonra mama istyor gerisinde sadece emzirmeyle kalıyorum şükürBenim ikisini birden alıyor kuzum 1 hafta kadar bırakmıştı ama geri dönüş yaptı çok şükür yetsin yetmesin mama öncesi emziriyorum.
Ben rota asısıAynen ben de günde 2 -3 öğünden sonra mama istyor gerisinde sadece emzirmeyle kalıyorum şükür
Aboww o kadar pahalı mıymıs kız neyse iyi oldu kendimizi hazirlayalim bak yine kacacak hamilelerBen rota asısı
Ve 2 menejıt 1365 tl verdım
Bu aşıları ASM yapmiyor mu paralı mı bize ebe 2 ay aşısını arayacağım sizi gelmeden yıkar bebeği gelirsiniz dedi neden yıkanacak onu sormayı unuttumBen rota asısı
Bu asılar ucretli devlet karsılamıyor 2 ay asiları karma devletin odedigi asılar ası yapildiktan sonrada 2 3 gun banyo yaptıramıyosn bebegi o yüzden yıka gel diyorlarBu aşıları ASM yapmiyor mu paralı mı bize ebe 2 ay aşısını arayacağım sizi gelmeden yıkar bebeği gelirsiniz dedi neden yıkanacak onu sormayı unuttum
Anladım cnm çok saol herşeyden kesip sadece bebeğimize calisicaz feda olsun onlaraBu asılar ucretli devlet karsılamıyor 2 ay asiları karma devletin odedigi asılar ası yapildiktan sonrada 2 3 gun banyo yaptıramıyosn bebegi o yüzden yıka gel diyorlar
Ben ilk kez pazartesi tutmayı deneyeceğim. Sütümün azalması ihtimaline karşı iki gündür ekstra sağıp dondurucuya atıyorum. Böyle böyle devam edeceğim. İnşallah sütüm bebişimi doyurur da Ramazan ayı gelmeden önceki Ramazan ayının oruçlarını tutar bitiririm.Aldigimdan fazlasini veririm insallah 34 beden olurum herkes de gorur ozellikle o kocamhedefim yaza kadar eski bedeime kavusmak roka , yulaf falan sut yapiomus en sevdiklerim boyle boyle erir giderim umarim emzirirken oruc tutulmuyi bu arada dimii ??
Aa geçmiş olsun canım. Allah sana da eşine de kolaylık versin.Aha eşim de pozitif çıktı kızlar. Hiç de iyi değil dua edin emi bedenen en azından toplasın kendini. 1 hafta geceleri de tek bakıcam bebelere
Vicks sürüp sıcak havlu koyacaksin canim benimde kötü bebegi kaldirirken zorlaniyorum yatakta dönemiyorum,eğilemiyorum deneyecegim bi kac kezBenim çook kötü ya doktora gidecek vaktim yok Vicks ile olacak gibi değil hiç. Korse filan hiç işe yaramadı
Nasil bişeyYaa bende korse kullanmaya basladm belim azda oksa rahatladi aklinizda olsun
Oo ailede varsa önemli canım. Kesin yaptır. Ben 20li haftalarda yaptırmadım ailede yok diye ama bebişin iriliği 30lara girildiğinde iyice artmıştı diye doktorum ısrarcı oldu. O zaman yaptırdık neyse ki bebişim anne babasına çekmiş boy postanAyyy sen duble yaptın işi
benimde şuan açılık şekerim alt sınırın bir tık altında çıkıyor ama baba tarafım sülalece şeker hastası amcam dedem halalarım vs.. o yüzden yaptırmak istiyorum yoksa çok yaptırma taraftarı değildim..
Alakası var mı bilmiyorum ama ben de bir bakıma erken doğurdum ya. 37+3 yani. Ama bebişimin gelişimi her açısan tamamlanmıştı yani erken doğum gibi muamele yapılmadı.Ben çok yaptırmak istemiyorum çok yazılar okudum bu konuda erken doğum riski olabiliyor bazı gebelerde,kafam çok karışık.yaptırırsam da tek doz yapılabilecek en son haftada yaptırırım sanırım..
Aynen öyle valla onlar iyi olsun yeterAnladım cnm çok saol herşeyden kesip sadece bebeğimize calisicaz feda olsun onlara
Valla standart bedenmis yapiskanli istedigin kadsr sıkıyorsun ayarlamali medikalden aldm hem karnı topluyormus hemde beli felan sarıyorNasil bişey
Oo maşallah. Ben de benimkini anlatayım o zaman. Benimki de 3-4 haftadır geceleri bezini neredeyse hiç kirletmiyor. Gece en az 8 saat bezini değiştirmiyorum yani.Kızlarr bızde gaz artık kac gundur masallah kendı cıkarıyor
Kaka cıkaramadıgı ıcın sanırım gazdan da kıvranıyordu
Dun yapmadı ama bugum şükür yaptı
Ben artık gaz cıkarmaya ugrasmıyroum
Cay kahve ıcmeye baslamıstım cunku bayaggı zaman ıcmedım durum yıne aynıydı
Hatta bı kac kere kivi ve mandalına da yedım
Ama bıze ıyı gelen gaz damlası metsıl oldu
Dr dedı gaz olmasa bıle duzenlı ver dıe
Sabahları da maflor verıyroum
Kakasını yapana kadar 2 gun duzenlı cay kasıgı ıle Duphalac verdım 3. Gun vermedım yapmadı dedım o gun 3 kere yaltı
Yatmadan 1 kasık duphalac verıncede sabah uyanırken catır catır ıkına ıkına gaz cıkarıyor kucagımda omuzumda bıle agızdan da alttan da masallah
Ama bu sıralar yatmaktan hoslanmıyor eger altı temız karnı tok uykusunu almıs olsa bile yatakta durma suresı maksımum 2 dk sonra kucagına al gezdır etrafı seyredeyım istiyor gozler földür földür etrafı kesfetmeye calısyor
Yatamdan once bı atak krızı gelıyor geve uykusuna girerken emzır yok salla yok hopla yok zıpla yok
Agrı mı var dıe 2ml calpol
1 kasık duphalac onlar da tatlı ya sapır şupur içiyor sonra emzırmeye alıyorum uyuyor guzelce krıze verınce bu sekıkde bas edebiliyorum
@tupaaaaa alsana tecrube
İns bende tutma niyetindeyim Allah nasip etsin sağlıkla bende sütümu sahip saklamayı istiyorum ama şuan o kadar çok yok şimdilik içeceği kadar çıkıyorBen ilk kez pazartesi tutmayı deneyeceğim. Sütümün azalması ihtimaline karşı iki gündür ekstra sağıp dondurucuya atıyorum. Böyle böyle devam edeceğim. İnşallah sütüm bebişimi doyurur da Ramazan ayı gelmeden önceki Ramazan ayının oruçlarını tutar bitiririm.
3 gün yıkayamıcaksın diyeBu aşıları ASM yapmiyor mu paralı mı bize ebe 2 ay aşısını arayacağım sizi gelmeden yıkar bebeği gelirsiniz dedi neden yıkanacak onu sormayı unuttum
375 dediler rota için bana da ve doktor aşıların olsugu gün bana da gelin hem muayene hem de rotayı yaparız dedi. Muayene 565 tl rota 375 tlBen rota asısı
Kız kaç cc versiyon küçük daha yetmiyomuuuOyle valla ben bugun buyuk biberon aldm