- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
İyi yapmıssın kuzum napcan hep bebekelr alıyorKızlar ben biberonla verdim mamalarını bugün ya Allah bismillah. Ay inşallah tepmezler mememi
Hem kızın iştahı az almıyo diye biberonla kesintisiz olur alır belki diye denedim hem de eşim de yok az da işlerim kolaylaşsın diye valla
Ne bilimİyi yapmıssın kuzum napcan hep bebekelr alıyor
Yogun bakımda da hep verıyorlar
Nereye kadar enjektorler gideceksn ki zaten canim hem baya buyüdülee artk meme reddi olmaz bnce ya napican hem daha rahat olur tek basina zorlanirsin diger türlüKızlar ben biberonla verdim mamalarını bugün ya Allah bismillah. Ay inşallah tepmezler mememi
Hem kızın iştahı az almıyo diye biberonla kesintisiz olur alır belki diye denedim hem de eşim de yok az da işlerim kolaylaşsın diye valla
Benim ikisini birden alıyor kuzum 1 hafta kadar bırakmıştı ama geri dönüş yaptı çok şükür yetsin yetmesin mama öncesi emziriyorum.Ne bilim
Kız valla ne rahatmış buNereye kadar enjektorler gideceksn ki zaten canim hem baya buyüdülee artk meme reddi olmaz bnce ya napican hem daha rahat olur tek basina zorlanirsin diger türlü
Aynen kuzum ben de bak 3.beslemedeyim bugün biberon vericem yine hep öncesi meme, dediğin gibi gelsin gelmesin geviş de getirse tutucam, çektikçe az da olsa devamlılığı olur hem sütünBenim ikisini birden alıyor kuzum 1 hafta kadar bırakmıştı ama geri dönüş yaptı çok şükür yetsin yetmesin mama öncesi emziriyorum.
Isyersen dr una danış .bol su iç istirahat et canımKızlar mercimek tanesi kadar sütlü kahve akıntım gelmiş,biraz stresli bir gün geçirdim ondan olabilir mi acaba bebişin hareketlerini hissediyorum gitsem mi acile bilemedim
Yaa bende korse kullanmaya basladm belim azda oksa rahatladi aklinizda olsun
Bence doktoruna danis yinede canim stres yaparsn boyle aklin kalirKızlar mercimek tanesi kadar sütlü kahve akıntım gelmiş,biraz stresli bir gün geçirdim ondan olabilir mi acaba bebişin hareketlerini hissediyorum gitsem mi acile bilemedim
Oyle valla ben bugun buyuk biberon aldmKız valla ne rahatmış bu
Bende merak ediyorumChocalete cnm belki girip okuyosundur arada,nasılsın bu aylarda başlayacaktın sanırım tedaviye neler yapıyorsun
Benim çook kötü ya doktora gidecek vaktim yok Vicks ile olacak gibi değil hiç. Korse filan hiç işe yaramadı
Canım korkma Allah a emanet dinlen birazcık kafaya da takma bişeyKızlar mercimek tanesi kadar sütlü kahve akıntım gelmiş,biraz stresli bir gün geçirdim ondan olabilir mi acaba bebişin hareketlerini hissediyorum gitsem mi acile bilemedim
Ya bana da korde iyi geldi gibi oldu sen dr kontrolunde azcik kas gevsetici yaotirsan iyi olur daBenim çook kötü ya doktora gidecek vaktim yok Vicks ile olacak gibi değil hiç. Korse filan hiç işe yaramadı
Yok kuzum korse hiç fayda etmedi bana. Doktora gitmem lazım da mr ister vaktim yok kafama göre de ilaca korkuyorum emzirmeden dolayı bilmiyorumYa bana da korde iyi geldi gibi oldu sen dr kontrolunde azcik kas gevsetici yaotirsan iyi olur da
Evet evet kafana göre kullanma ama bel agrisi cok zor mr icin zaten randevu felan verirler saatinde gider hemen cektirirsin böyle bebeleri kucaklamakta cok zor ben kac zamandir besikten zir kaldiriyorm vallaYok kuzum korse hiç fayda etmedi bana. Doktora gitmem lazım da mr ister vaktim yok kafama göre de ilaca korkuyorum emzirmeden dolayı bilmiyorum
Ben +15 kg doğuma girdim. Çıktıgımda daha kiloluydumAldigimdan fazlasini veririm insallah 34 beden olurum herkes de gorur ozellikle o kocamhedefim yaza kadar eski bedeime kavusmak roka , yulaf falan sut yapiomus en sevdiklerim boyle boyle erir giderim umarim emzirirken oruc tutulmuyi bu arada dimii ??