2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

İnşallah güzel yürekli arkadaşım inşallah 💜 olmayan herkes için hayırlısını diliyorum kendim içinde pozitif olanlar içinde her zaman
Allah razı olsun canım amiiin 🤗 Ayrıca senin yedinci gün daha kuzum. Transfer günü sayılmıyor. O yüzden erken gerçekten.

Ben ilaclari biraktim bile..Asil test günüm bugün ama hic.gitmek istemiyorum...Yapmam da lazım hastaneye göndermem için...Valla işkence...

Aksam diyetisyenden randevu aldim 17.30 a oraya gitmeden yaptirayim bari...kizlar karar verdik esimle yaza kadar 15 kilo fazlam var verecegim veeeeee haziranda gene deneyecegiz..simdi para yok ama olsun:KK70:
Sağlıklı yaşama dönünce kendiliğinden gebe kalan çok kişi var kuzum tüp bebekle kaç kere denemiş olmamış saglikli yaşamla gebe kalmış genelde kadın faktörü sorunu olanlarda oluyor öyle benim erkek faktörü olduğu için ben ne kadar dikkat etsemde sperm sayı ve hızı az olunca biseye yaramıyor

Ben ilaclari biraktim bile..Asil test günüm bugün ama hic.gitmek istemiyorum...Yapmam da lazım hastaneye göndermem için...Valla işkence...

Aksam diyetisyenden randevu aldim 17.30 a oraya gitmeden yaptirayim bari...kizlar karar verdik esimle yaza kadar 15 kilo fazlam var verecegim veeeeee haziranda gene deneyecegiz..simdi para yok ama olsun:KK70:
İnşallah kuzucuk kendi nasibi ile gelir. Allah kolaylık versin canım. Bakarsın diyetisyen kendi başına çözüm olur kim bilir 🤗

Allah razı olsun canım amiiin 🤗 Ayrıca senin yedinci gün daha kuzum. Transfer günü sayılmıyor. O yüzden erken gerçekten.
Hadi inşallah öyledir cnm bugün de yaptım zaten test kocaman tek çizgi saolsun teki çıkıyor oda çıkmasa ne yapardım 😂

İnşallah kuzucuk kendi nasibi ile gelir. Allah kolaylık versin canım. Bakarsın diyetisyen kendi başına çözüm olur kim bilir 🤗
Evet evet onu da diyecegim canim ben bebek istiyorum benim su yumurtaları kalitelendir diyeceğim elbet vardır bir bildigi😀😀

Rabbim maddi manevi yolunu açsın duamu böyle ediyorum sana da hekresede bu yolda insan maddi olarak da çok yıpranıyor manevi olaeak da rabbim yerlerini doldurtsun canım💜
Canim inanki manevi olarak cok yıpratıcı evet...Ama maddi olarak cok zor gelmeye başladı...Maddi sıkıntı olmasa 45 yaşıma kadar yılda 3 kez denerim ben iste Ah ah varlığı dertmis yokluğu yara... :rolleyes::KK70:

🤣🤣🤣 kazanan kazanıyor ama ben 1000 koysam -1000 olurum kesin🤣🤣
Esimin Arkadasin babası kredi cekmis nerden tiyo aldi ise 100 bin yatırmış 1 milyon olmuş parası insan imreniyor :KK70: o kadarına gozum yok ta 2 tup bebek parası çıksa :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20210422_120017_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20210422_120017_com.instagram.android.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 23
X