- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Ayy hemen yapıstır 92 yi görüncrbebde 350 gr 120 ye aliyorm bi tek migrosta buldum bizim burdaBen de eczaneden veya marketten aldım hep kuzum. Şuan bi markette 175 olmus hipp baska markette 92 idi dün hemen 2 kutu aldm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hemen yapıstır 92 yi görüncrbebde 350 gr 120 ye aliyorm bi tek migrosta buldum bizim burdaBen de eczaneden veya marketten aldım hep kuzum. Şuan bi markette 175 olmus hipp baska markette 92 idi dün hemen 2 kutu aldm
Anneligin dibine kadar yasıyorum dıyorsun heeeZor bir geceden günaydın atak mıdır gezegenler mi çarpışıyordur nedir bilemedim kuzum kara kuzum uykulu olmasına rağmen uyuyamadı burun tıkalı zaten KBB ye götüreceğim serum fizyolojik ile açılmıyor. İnşallah önemli bir şey yokturdur. Burun tıkalı diye yapıyor dedim ama hep öyle idi bilemedim valla üzgün bir anne Uyuyamadım diye sinirlenmedim bu kez aksine bebem esne esne uykuya dalamıyor sürekli kalkıyor diye üzüldüm. Bu arada Labellaaa Yasamademek123 kızlar benim biri kucağa alışmıştı ama büyüdükçe fark ediyorum istemiyor kucakta uzun süre kalmayı sıkılıyor paşa efendi darlanmaya gelmiyor pusetin kemerini bile ittiriyor önüne ağız bezi koysam sinir oluyor o yüzden üstümüz hep pasaklı çocuk sevmiyor mesela o yüzden belli olmuyor ya çoğu zaman tutuyor ama bazen de tutmuyor işte. Sarılabildiğin kadar sarılmak gerek mislere. Şimdi biri uyuyor diğeri uyanık dinlenmek mi
Ben 15 tatili annemlerin yanında prensesler gibi geçirince çarşamba akşamı evimize dönmüş olmak beni zorladıKızlar yasıyor musunuz yyaaa hayırdır bebeler sizinpert mi etti
Yazıkk yaa el kadar bebeler bizi ne hale getirdi
Ben pertKızlar yasıyor musunuz yyaaa hayırdır bebeler sizinpert mi etti
Yazıkk yaa el kadar bebeler bizi ne hale getirdi
Eeee oyle bak annen anane olmus halen yükü artıyor bitmiyorBen 15 tatili annemlerin yanında prensesler gibi geçirince çarşamba akşamı evimize dönmüş olmak beni zorladı
Bebiş bir de kusmaya başladı, yolda mı üşüttü nedir, kafam sarhoş gibi var ya, sabah bebişi anneme bırakıp uykuya devam etmelerim ahh neredeler
Hheeyyyaaa hamıleler korktu cekıldı sanırım bunların derdi bitmiyor dıe
Şaşırdık mııı hayırrrBen pert
Bak olabilir he ozelden konusalim sorunlari artk kacmasinlarayrica itiraf ediyorum bende wcden yaziyorm bazenHheeyyyaaa hamıleler korktu cekıldı sanırım bunların derdi bitmiyor dıe
Simdi itirafları alalım desek kac kişi yazarBak olabilir he ozelden konusalim sorunlari artk kacmasinlarayrica itiraf ediyorum bende wcden yaziyorm bazen
Yaa herseyı sorun gıbı konusyrouz halbukı dunya ya gelen insan parcalarını dunyaya hazırlıyoruz kolay degılBak olabilir he ozelden konusalim sorunlari artk kacmasinlarayrica itiraf ediyorum bende wcden yaziyorm bazen
Hadıı gelsınn ıtıraflarrr devammkkeeeBende emzirirken yazıyorum geneldebiz gece uyumadikngunduz uykumuz zaten kalmasinkus gibi on dk sinra gözler aciliyor pert olmadım bünye alıştı ilk günden beri tek olmak bana yaradı galibatabi sinirden ağlamaları saymazsak ilk günlerde oldu ama
Yok tedavide olup sakın bırakmadılar cocuk önemli çocuk guzel evet zorluklar var herşeyde olduğu gibi ama bir bakışı bir gülüşü yetiyor herşeyi unutmayaYaa herseyı sorun gıbı konusyrouz halbukı dunya ya gelen insan parcalarını dunyaya hazırlıyoruz kolay degıl
Bızı gızlıden okuyup takıp edenler tedavılerını bırakır yapmayalım artık ahvahh
Ewt yaa biran önce alışveriş kısmına gelmek istiyorum amin Cnm inşallahEn en ennnn güzel ennn keyifli (tabi maddi anam da zorlanıyor insan ama değer ) zamanlar alışveriş bebise sağlıkla kullanmak nasip olsun
Superr oldu bu motivasyon o kadar zorlu parkurları okuyup 1 tanecık buna denk gelirler mı acabaYok tedavide olup sakın bırakmadılar cocuk önemli çocuk guzel evet zorluklar var herşeyde olduğu gibi ama bir bakışı bir gülüşü yetiyor herşeyi unutmaya
Yazın yazın ilerisi için bilgi topluyoruzHheeyyyaaa hamıleler korktu cekıldı sanırım bunların derdi bitmiyor dıe