Merhaba kızlar. Uzun zamandır yazamıyorum. Cumartesi tatile girdim ben de
Annemlerdeyim. Memlekette. Eşim bizi bırakıp pazar günü geri döndü. Ona 15 Tatil yok, malum
Bebişim yeni geldiği eve, odaya, yatağa alışmakta zorlanır diyordum ama maşallah geldiğimizden beri 3 oda değiştirdik, 3ünde de mışıl mışıl uyudu. 3. gün son odada karar kıldık.
Sabahları erken uyanırsa anneme bırakıyorum. Gün içinde genelde ben ilgileniyorum. Ama emzirip gaz çıkarma durumuna gelince anneme veriyorum. Annemin bu durum çok hoşuna gidiyor. Annem hem gazını çıkarıyor hem de seviyor
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
altını da değiştiriyor o sırada dolmuşsa.
Evin diğer işleriyle de annem genelde ilgileniyor. Yemek yapımı hep ondan. Bebek uyuyorsa yemek hazırlanması ve toplanmasında yardımcı oluyorum anneme. Yoksa zaten bebekleyim.
Yemek sırasında bebek uyanıksa ve emme ihtiyacı giderilmişse annemle ortaklaşa ilgileniyoruz. O da kucağına alıyor ben yemek yiyorum o ara falan. Yani anne ile kv farkını her alanda yaşıyorum. Allah annelerimizi başımızın üstünden eksik etmesin.
Annemle geziyoruz da beraber. Kv. ile olunca dışarı adım atılmıyor. O da bir bebek gibi başında birine ihtiyaç duyuyor çünkü. Annem ise gezmeye götüren oluyor. Biz hâlâ onun küçük kızları gibi oluyoruz. Öyle olunca da bebeğimle ilgilenmek daha kolay oluyor.
Benden bu kadar. Cumartesiden beri doğuran ya da başka önemli bir olay yaşayan oldu mu? Cinsiyetleri kesin belli olan falan mesela?