- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Cnm nasıl togurt istiyor anlatamam bı akşam yedim sabaha kadar ağladı sancilandi kızım ondan sonra hayal oldu yoğurtEki Görüntüle 2996935
Kahretsın karalahana yedım gaz yaoıyormus cocuk sancıdan kıvranıyor oofg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm nasıl togurt istiyor anlatamam bı akşam yedim sabaha kadar ağladı sancilandi kızım ondan sonra hayal oldu yoğurtEki Görüntüle 2996935
Yerim o kaçağın ayaklarını ben kurban olsunlar onu verene
Öyle Rabbime binlerce şükürler olsun. Sağlık afiyet versin cümlesineYerim o kaçağın ayaklarını ben kurban olsunlar onu verene
Bir bebeğe kucakta uyumaya alıştırmaktsn daha kötü bişey varsa o da iki bebeği kucakta uyumaya aşıltırmaktırÇocuğumu kucakta uyumaya alıştırmış olabilir miyim yoksa bugünlük mü böyle hadi bana depresyona girmemem için yalan söyleyin
Göz muayenesi ne zman yapılıyor bize bile diyen olmadı bizim mi söylememiz gerekiyorBizimde göz muaynemiz vardı hamdolsun geçtik sıkıntı yok dedi Dr. 6 ci ay bitiminde gene görelim dedi..
Allasen napcakmışız somun ekmek mi yicekmişizEki Görüntüle 2996935
Emziği şekerli suya ban canımAha emzik tutturan biri nasıl yaptın anlat çabuk benim bebe hala tutmadı neler denedim en son bakkal emziği bile aldım nasıl tuttturacagim ya dışarı çıkınca emzik iyi oluyor keza bugün aniden başladı ağlamaya hast emzirme odası aradım koşa koşa anca sustu
Cnm bize hastane kağıt verdi orda yazıyordu ordan baktıkGöz muayenesi ne zman yapılıyor bize bile diyen olmadı bizim mi söylememiz gerekiyor
Onuda yapmak istemiyorum ya sütumü ssagip veriyorum süt bitince atiyiama bu gidişle şekerli su yolları gözükecek sanki direnemiyorum artıkEmziği şekerli suya ban canım
Allah Allah ne kağıdı ki. Ya ben anlamadım bizi niye yönlendirmiyolar. Kaçıncı aya kadar oluyor peki bilgin varmıCnm bize hastane kağıt verdi orda yazıyordu ordan baktık
Kız ben ta başta tutturdum yaa sonradan tutturamam diye. Hem de ikisine birdenAha emzik tutturan biri nasıl yaptın anlat çabuk benim bebe hala tutmadı neler denedim en son bakkal emziği bile aldım nasıl tuttturacagim ya dışarı çıkınca emzik iyi oluyor keza bugün aniden başladı ağlamaya hast emzirme odası aradım koşa koşa anca sustu
Cnm hastaneden taburcu olurken hem bilgilendirme kağıdı hemde bir kağıt verdiler bu kağıtta Dr kontrolleri yaziyor dediler 45 günlüğe kadar yaziyir sonrası yokAllah Allah ne kağıdı ki. Ya ben anlamadım bizi niye yönlendirmiyolar. Kaçıncı aya kadar oluyor peki bilgin varmı
Ya desene olan bana oldu almıyor bu kız ne inatKız ben ta başta tutturdum yaa sonradan tutturamam diye. Hem de ikisine birden
Valla ilk hafta vermistm en basta istemedi icini ögdü donra tuttu simfi uyurken istiyor isi bitince atıyor aglsrkende dedigin gibi iyi oluyor gercegini emmedi yalancisini emsin bacimAha emzik tutturan biri nasıl yaptın anlat çabuk benim bebe hala tutmadı neler denedim en son bakkal emziği bile aldım nasıl tuttturacagim ya dışarı çıkınca emzik iyi oluyor keza bugün aniden başladı ağlamaya hast emzirme odası aradım koşa koşa anca sustu
Yaa bunu bnde anlamiyorum uyumamak icin direnmek nedir ya gözlerini zorla açıyor resmen ama yok uyunuyorBir bebeğe kucakta uyumaya alıştırmaktsn daha kötü bişey varsa o da iki bebeği kucakta uyumaya aşıltırmaktır
Korkma korkma nolcak geçicidir. Yani inşallah
Mesela şuan kızıkam kucağımda sabahtan beri gram uyumadı gözleri kıpkırmızı. Neye direniyolar anlamıyorum delirdim bugpn ben delirdim
Cok gecmis olsun canim bnm hic strese koyma kendini insallah hafif atlatır annendeKızlar annem de korona oldu doğum öncesi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim her hafta yeni bişey gelio başımıza bir uğursuzluk anlamadım gitti bir duanızı alırım yeni annelerim
Geçmiş olsun Allah şifa versin kuzumKızlar annem de korona oldu doğum öncesi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim her hafta yeni bişey gelio başımıza bir uğursuzluk anlamadım gitti bir duanızı alırım yeni annelerim
Benimkilerde öyle saatlerdir uyumuyor gözler kıpkırmızı esniyor göz kapanıyor pırt açıyor. Artık korkmaya başlamıştım uyku bozukluğu filan var heralde diye. Özellikle bugün saatlerdir uyusun diye uğraşıyorum hiç uyumadı. Uyuyamayınca huysuzlanıyor da. İyice ağlama mızırdanma eee uyu yani ne yapabilirim. Bir de diyorum korkuyor mu acaba. Öyle olunca üzülüyorumValla ilk hafta vermistm en basta istemedi icini ögdü donra tuttu simfi uyurken istiyor isi bitince atıyor aglsrkende dedigin gibi iyi oluyor gercegini emmedi yalancisini emsin bacim
Yaa bunu bnde anlamiyorum uyumamak icin direnmek nedir ya gözlerini zorla açıyor resmen ama yok uyunuyor
Yabi bilmiyorum ama herkes ayni durumda aslinda o yuzden uyku bozuklugu hic dusunmedim dedigin gibi gozler gidiyor ama yok cocuk hemen acıyor gözünü insan kendini sorguluyor ben nerde hata yapiyorum diye alti temiz karni tok anlamadm gitti vallaBenimkilerde öyle saatlerdir uyumuyor gözler kıpkırmızı esniyor göz kapanıyor pırt açıyor. Artık korkmaya başlamıştım uyku bozukluğu filan var heralde diye. Özellikle bugün saatlerdir uyusun diye uğraşıyorum hiç uyumadı. Uyuyamayınca huysuzlanıyor da. İyice ağlama mızırdanma eee uyu yani ne yapabilirim. Bir de diyorum korkuyor mu acaba. Öyle olunca üzülüyorum
Valla tek bende var sanıyordum. Korkuyordum açıkçası artık. Kucakta dalıyordu onu bile bıraktı hiç bir yerde dalamamaya başladı.Yabi bilmiyorum ama herkes ayni durumda aslinda o yuzden uyku bozuklugu hic dusunmedim dedigin gibi gozler gidiyor ama yok cocuk hemen acıyor gözünü insan kendini sorguluyor ben nerde hata yapiyorum diye alti temiz karni tok anlamadm gitti valla