- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 178
- 35
Kız ne yatması o da neBurdayımatak haftasının gözü körolmasın! Daha hiç yatamadım ki kalkayım
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne yatması o da neBurdayımatak haftasının gözü körolmasın! Daha hiç yatamadım ki kalkayım
Tamam canım sağolasın ilk sefer az yaptım gündüz ne var ne yok boşaltırım.Dolabın normal yerine koy eğer hemen diğer öğün vereceksen, bi kaseye sıcak su koyup sütü içine koyup ısıtır bebeğe verirsin. Süt bitene kadar sağıyorum ben damlamayana kadar yani. Makinayla sağarken çok bastırmadan meme ucuna doğru iter gibi masaj yapınca daha çok süt geliyor![]()
Sağol kuzum ayy çok soru sordum yine ne kadar veriyorsunuz kaç cc ?3 saat oda sicakliginda kaliyor 3 gun dolapta 3 ay buzlukta ben icmeden önce dolaptan alip sicak su dolu kapta bekletiyorum ilik olsun diye aman ona dikkat et annem midesini üsütür yoksa dedi boyle boyle artar insallah merak etme
Ya olur mu hepimiz birbirimizden ogreniyoruz iste valla cc meselesi cok buyuk sorun deniyorum resmen her bebegin duzeni farkli ilk gunler hastane 2 saate bir 20 cc mama verdirdi dr 30 a da cikabilirsn demisti 2 saate bir uyandir mutlaka o uyanmasa bile 20 cc yeter galiba seninkine ben simdi 3 saate bir 60 veriyorumSağol kuzum ayy çok soru sordum yine ne kadar veriyorsunuz kaç cc ?
Olsun arada agzına degsıdormeye calıssan acaba bı yerde tutar mıPff 3 saate bir sagiyorum genel olarak yine sol gogsum sertlesti bu sefer de diger tarafi ben daha nasil sagiyim bilemedm yaaa
Her beslemede denemeye calisiyorum ama yalayip birakiyorOlsun arada agzına degsıdormeye calıssan acaba bı yerde tutar mı
Pes etmee acaba agzına tutuş şeklin degısseHer beslemede denemeye calisiyorum ama yalayip birakiyor![]()
Aynen bizimki de öyle zorluyorum ama almıyorHer beslemede denemeye calisiyorum ama yalayip birakiyor![]()
Ay Kız sus nolcak iki kucağında tutup uyutacak. Benimki de beni sinir ediyo zaten ufaktan tartışıp duruyoruzPff babasinda benim kiz bnde süt sagıyorm simdide vicdan yaptm sabah ise gidecek bn uyutsa miydim die![]()
Aynı anda sağım randıman vermiyormuPff 3 saate bir sagiyorum genel olarak yine sol gogsum sertlesti bu sefer de diger tarafi ben daha nasil sagiyim bilemedm yaaa
Güzel haberlerle gel kuzumGunaydin kizlarrr 36. Haftadan merhabaDoktora gidiyorum bakalim tarih vericek mi bana , her hafta cagircak nst icin falan ne olcak merak ediyorum
son 3 hafta diye dusunuyorum daha erken olmazsa tabii
sizi ozledim yaa mesajlarinizi hep okuyorum amaa ne anliyim sut ten ben yazamiyorum
bu kardesinize de arada dua edin unutmayin beni
![]()
Valla bilmiyorum ki o almadikcada inan daha cok üzülüyorm deneyesim bile gelmiyor inan agiz dolusu aliyor 10 sn tutuyor cekiyor ve hemen sut geliyor ama bakiyor ki bu meme hemen birakip aglamaya basliyorPes etmee acaba agzına tutuş şeklin degısse
Bıberonu verir gıbı yap agzını kocaman actıgında memenın ucu degılde kahverengı kısımı tam agzını doldursa
Bilmiyorum tabı sen denemısindir belkı ama demek istedim
Nasil yani kuzu bendeki tekli pompaydi zaten diger tarafa da mochi sut toplayici takiyorum oda diger tarafi topluyor yine sagiyorum ama akan bosa gitmiyor en azindanAynı anda sağım randıman vermiyormu
Amann ne bilim geldim ki hala ugrasiyor bizim kiz gece uyaninca tekrsr uyumuyor ne yapsak zatem diger beslenme saati geliyor sonra diger sağım derken bi bakiyorum sabah olmus bn ayaktayim babasi anca guzel gaz cikarttiriyor sadece tek isime yaradigi yer o konuAy Kız sus nolcak iki kucağında tutup uyutacak. Benimki de beni sinir ediyo zaten ufaktan tartışıp duruyoruz
Canım benim ve minnak kurabiyemin duaları seninleGunaydin kizlarrr 36. Haftadan merhabaDoktora gidiyorum bakalim tarih vericek mi bana , her hafta cagircak nst icin falan ne olcak merak ediyorum
son 3 hafta diye dusunuyorum daha erken olmazsa tabii
sizi ozledim yaa mesajlarinizi hep okuyorum amaa ne anliyim sut ten ben yazamiyorum
bu kardesinize de arada dua edin unutmayin beni
![]()
Canim tesekkur ederimCanım benim ve minnak kurabiyemin duaları seninleGüzel haberlerle gelirsin inşallah
Bebekler gelmek istedikleri tarihte geliyorlar, biz bazen plan yapıyoruz ama yine onların dediği oluyo
Eğer imkan olursa 22.02.2022 yi seçinçok cool bi doğum tarihi olur
![]()