Hemen o sol kapıdan çıkıyorsun orası güllük güneşlikAyy kızlar benim de bir an da ruh halim düştü böyle karnım mı kasılıo ağrıyo mu belim mi ağrıyo bilmiyorum böyle çok değişik oldum içimden bi ses erken mi doğurcam diyo hiç iyi değilim kafayı yedim son iki üç saattir
Bu cumartesi kontrol kuzum Allah bi mani vermezse hiç böyle olmamıştım dokuz aydır anlamadımHemen o sol kapıdan çıkıyorsun orası güllük güneşlikkızzz çık o halden birşey olmayacak takılma.ne zaman kontrol..
Ayy amin amin inşallah. Evet cidden epey ıslanıyor değişik bir şey çözemedim. Doğum yaklaşınca mı oluyor acaba diye düşünmeye bile başladım. Çarşambayı dört gözle bekliyorum. Kendi doktorum görsün de rahat edeyim. Senin ayrıntılı ne zaman? Az kalmıştırProgestan su gibi akıntı da çok yapıyor cnm.O gün daha fazla da gelmiş olabilir.. burada arkadaşlar çok yazmıştı resmen çamaşırım ıslanıyor hep diye neyseki bir sıkıntı yokmuş
Hadi bakalım bir daha ki kontrolde güzel haberler inşallah
Seni daha fazla bekletmezler artık. Ben de evde yatıyorum. "Karnım mı sertleşti, sancı mı geldi, bu su mu" diye diye baktım kafayı oynatacağım, dizi izleyip kitap okumaya başladım. Sağlıkla gelsinler inşallahBenim de hep öyle kuzum kontrolde normal çıkıyor valla bekle bekle ne zor ya. Karnım mı ağrıyor sancı mı geliyor belli değil yarın kontrol var artık alın diyeceğim ya iyice stres oldu. Günü de geçti yani normal doğum tarihimiz
Yaa sakın öyle şeyler düşünme. Erken gelmesi için hiçbir sebebin yok. Sen güzel güzel hazırlıklara odaklan kendini yormadan. Başka da bir şey yapma ve düşünme. Güzel olacak inşallah her şeyAyy kızlar benim de bir an da ruh halim düştü böyle karnım mı kasılıo ağrıyo mu belim mi ağrıyo bilmiyorum böyle çok değişik oldum içimden bi ses erken mi doğurcam diyo hiç iyi değilim kafayı yedim son iki üç saattir
Evet bitsin artık önümüzdeki maçlara bakalım uykusuz geceler , gazlar v.sBitir maçı hocaa bitirrr, uzatmalar bitmioduukendide almak ister bence artık suni sancıyla falan sağlıkla gelsin inşallah
Bugün sanki kasılıyo mu bilmiyorum ama o kadar rahatsız hissediyorum ki karnımı kaburgam da ayagi ,başı kasığımda yürüyemiyorum oturamiyorum kalkamiyorum resmen simdi oturdum ağlıyorum sanırım psikolojik bişey yaşıyorum çok bunaldım Allahım hayra çıkarsın sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAyy amin amin inşallah. Evet cidden epey ıslanıyor değişik bir şey çözemedim. Doğum yaklaşınca mı oluyor acaba diye düşünmeye bile başladım. Çarşambayı dört gözle bekliyorum. Kendi doktorum görsün de rahat edeyim. Senin ayrıntılı ne zaman? Az kalmıştır
Seni daha fazla bekletmezler artık. Ben de evde yatıyorum. "Karnım mı sertleşti, sancı mı geldi, bu su mu" diye diye baktım kafayı oynatacağım, dizi izleyip kitap okumaya başladım. Sağlıkla gelsinler inşallah
Yaa sakın öyle şeyler düşünme. Erken gelmesi için hiçbir sebebin yok. Sen güzel güzel hazırlıklara odaklan kendini yormadan. Başka da bir şey yapma ve düşünme. Güzel olacak inşallah her şey
Canim cok normal yasadikalrin bebis benimde sonlarda poposunu dikiyordu mideme baski yapiyordu egilemiyordm resmen ama bebis dogdu hala.poposunu dikip yatiyorAyy kızlar benim de bir an da ruh halim düştü böyle karnım mı kasılıo ağrıyo mu belim mi ağrıyo bilmiyorum böyle çok değişik oldum içimden bi ses erken mi doğurcam diyo hiç iyi değilim kafayı yedim son iki üç saattir
Büyüyor bebeğin, yeri daralıyor. Rahatsız etmesi kötü evet ama çok normal. Benimkinin de başı kaburgama dayalı. Şu anda bebek aşağı doğru inmiş olmasına rağmen hala ara ara nefesimi zorluyor, kaburgamın altını acıtıyor. Üst üste çok fazla erken doğum oldu. Belki ondan da etkilendin. Bir süre bakma istersen. Amin inşallah. Hiç kötüyü düşünme de çağırma da...Bugün sanki kasılıyo mu bilmiyorum ama o kadar rahatsız hissediyorum ki karnımı kaburgam da ayagi ,başı kasığımda yürüyemiyorum oturamiyorum kalkamiyorum resmen simdi oturdum ağlıyorum sanırım psikolojik bişey yaşıyorum çok bunaldım Allahım hayra çıkarsın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ahh kuzum bir de beni düşün acaip rahatsızım dk bir tuvalete. Normal yani hissettiğin şeyler üzülme ve ağlama daha çok kasılıyor kafaya taktıkça.Bugün sanki kasılıyo mu bilmiyorum ama o kadar rahatsız hissediyorum ki karnımı kaburgam da ayagi ,başı kasığımda yürüyemiyorum oturamiyorum kalkamiyorum resmen simdi oturdum ağlıyorum sanırım psikolojik bişey yaşıyorum çok bunaldım Allahım hayra çıkarsın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Canımm seninle beraber ben de heyecanlanıyorum senin hamilelik haberlerine.Amin cnm inşallah 17. Haftadan beri tek Tük karnımda pıt pıt bir hareket hissediyordum ama acaba diyordum gaz hareketini bebek mi diye
Son bir haftadır resmen hissediyorum yatınca daha da hareketleniyor o kadar net hissediyorum ki gülmeye başlıyorum istemsizce karnımda bir can vardoğunca düşünemiyorum
Canim cok normal yasadikalrin bebis benimde sonlarda poposunu dikiyordu mideme baski yapiyordu egilemiyordm resmen ama bebis dogdu hala.poposunu dikip yatiyornormal yani oda sıkışıyor iyice büyüyor cünkü annesi az kaldi
Büyüyor bebeğin, yeri daralıyor. Rahatsız etmesi kötü evet ama çok normal. Benimkinin de başı kaburgama dayalı. Şu anda bebek aşağı doğru inmiş olmasına rağmen hala ara ara nefesimi zorluyor, kaburgamın altını acıtıyor. Üst üste çok fazla erken doğum oldu. Belki ondan da etkilendin. Bir süre bakma istersen. Amin inşallah. Hiç kötüyü düşünme de çağırma da...
Kuzularim tesekkur ederimm iyi ki varsinizAhh kuzum bir de beni düşün acaip rahatsızım dk bir tuvalete. Normal yani hissettiğin şeyler üzülme ve ağlama daha çok kasılıyor kafaya taktıkça.
Kuzum sağ olasın iyiyim. Memlekete geldim de girip yazmaya fırsat bulamıyorum. Bebeklerle uğraş dur. Bende de alerji başladı yarın doktora gideceğim işte öyle hep bir şeyler var. Sen nasılsın ?Kilya kuzum nasılsın
Kuzum doğum olmadı mı oldu mu ne alemdesiniz?Ahh kuzum bir de beni düşün acaip rahatsızım dk bir tuvalete. Normal yani hissettiğin şeyler üzülme ve ağlama daha çok kasılıyor kafaya taktıkça.
Kuzum sonlara doğru ilk haftalar gibi hassas geçiyor ve psikolojik olarakta yıpratıcı oluyor. Yaşadığın her şey normal kötüyü çağırma hiçAyy kızlar benim de bir an da ruh halim düştü böyle karnım mı kasılıo ağrıyo mu belim mi ağrıyo bilmiyorum böyle çok değişik oldum içimden bi ses erken mi doğurcam diyo hiç iyi değilim kafayı yedim son iki üç saattir
KuZucumm merak ettik seni yaaaKuzum sonlara doğru ilk haftalar gibi hassas geçiyor ve psikolojik olarakta yıpratıcı oluyor. Yaşadığın her şey normal kötüyü çağırma hiç
Atak mı varmış bilmiyorum ama benimkiler genelde öyleBenmle aynı haftalarda olan kızlar ataklar nasıl gidiyor. Allahım saatlerce uyumuyor uykusu var ama asla uyutamıyor kendni çığlık atıyor ağlıyor. Normalde 1 saate uyanık kalan bebek 8 saat flan uyumuyor sonra zamannda uyuyamadığı için inada biniyor iyice uyutamıyor kendni sallıyorum sürekli anca sızıyor belli bi zaman sonra ama benim de pertim çıkıyor
Ne yaptın kuzum bana da söyleKızlarr kullandıgım ürünler hakkında bilgi amaçlı yazıyorum
Aksam aldıkalrımı hemen denedım kullandım
00.30 da felan uykuya cok zor daldı
Ama gecemız krızsız gectı cok şükür sabahtan berı de beklıyorum cok şükür gaz krızı olmadan gecırdık masaj yuzüstü yatma aldıgım ürünlerle e destekleyerek yavastan rutıne oturtacagım ınsallah
KuZucumm merak ettik seni yaaaIyimisiniz bebeler nasilll off duygusallik hat safhada gecicek biticek insallah son gunler Allahin izniyle
Canım ya onun acısı pek fena olur ve bence doktora git hassas bir bölge sonuçta ihmal etme lansinoh etki edeceğini zannetmiyorum. Tahinin üzerinde biriken yağını zeytinyağı ile karıştırıp sür ama gümüş kapak gibi bir şey kapat nemli kalsın çamaşıra değmesin. Acını azaltır. Yine de doktora danış yavrum geçmiş olsunKızlar sol gogsum yarıldı hatta içi gözüküyor Dr gidemedim aşırı ağrıyor po taraftan sütüm fazla geliyor bide boş çekmekten yara büyüdü de gitsem dikis atılır sanki korkuyorum krem sürüyorum ama akıl verin de gitmeden geçmez mi lansinoh ve madacassa krem var karsitirip mi sürsem açısı ağrısı çabası
Sabah kalınca bezını degıstırırken zeytınyaglı kulak cubugu ıle masaj yaptım popoyaNe yaptın kuzum bana da söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?