Sen ddeyınce bende aldım kuzu sagol paylastın
Dr bana 6 saate bir verebilirsin huzursuzsa dedi. Ben mesela durmayınca 1 çay kaşığı verdim sonra bi 13 saat geçti tekrar krize girdi yine verdim. 3 gün sürdü acısı toplamda 4 kere falan verdim kuzm. Ama 1 çk ideal ölçüAyy vurunduk aşımızı dönüyoruz şimdi kuzum. Olmaz inşallah yaa
Sordum ebeye de o da calpol dedi kuşum sağolasın alıcaz eczaneden şimdi. O bir çay kaşığı dedi ve ne sıklıkla verebileceğimi söylemedi ama. Sen ne kadar ne sıklığa kadar verdinnn
İyi haftalar kızlar 40+1 den selamlarKuzularım iyi haftalarrrEsra_rengiz1016 bu hafta doğurcak mı bakalım @Kilya dan hiç ses yok napıyosunnn ? Kızlarım vallaa konularınızla ilgili bir bilgim yok hiç bişey yazamıyorumm tek dua m bir an evvel bebelerinizle kolay bir hayat yaşamanız
Sağ ol kuzum kontrol edeyim sık sıkHıc bısey olmaz ıgne yerınde kızarıklık şişlik olursa bol kolonya uygulayın
Hamilelik günlüğün bitmiş kuşum yaaİyi haftalar kızlar 40+1 den selamlar
Bizimde dileğimiz o yönde inşallah
Tamam kuzum ben de duruma göre hareket ederim ozamn 6 saatten erken de vermiyim yine
Dr bana 6 saate bir verebilirsin huzursuzsa dedi. Ben mesela durmayınca 1 çay kaşığı verdim sonra bi 13 saat geçti tekrar krize girdi yine verdim. 3 gün sürdü acısı toplamda 4 kere falan verdim kuzm. Ama 1 çk ideal ölçü
kulüp bile doğurdun sanmış bakİyi haftalar kızlar 40+1 den selamlar
Aynen yavrum. İnsallah etkilemez ama. Ben 2. Ay aşılarından korkuyorum onlar üst üste oldgu için daha çok etki ediyomusTamam kuzum ben de duruma göre hareket ederim ozamn 6 saatten erken de vermiyim yine
3 aşı var ben de tırsıyorum valla bi de rota aşısını konuşcam Dr la 2 dozluk mu 3 dozluk mu olsun diye o da denk gelirAynen yavrum. İnsallah etkilemez ama. Ben 2. Ay aşılarından korkuyorum onlar üst üste oldgu için daha çok etki ediyomus
Ayy cano eksikliğiniz hissediliyor ama be durumda olduğunuzu biliyoruz özleniyorsunuzBen de yaşıyorumartık kimse kimsenin yokluğunu farkedemiyor
Biz yarın hep vurulmaya gitcez analar nedir yan etkiler önden bilelim
Kızzz hadi yarın doğur da gel..seni de doğuranlar listesine atayımİyi haftalar kızlar 40+1 den selamlar
Yavrum ben hep buradayım ama siz bizden bir kaç level ileridesiniz sadece okuyorum@hayrunnisa85tupaaaaa nerelerdesınız hamişlerrr
Ne o gözunuz mü korktu bızım muhabbetler denher dönem gıbı bunlar da gecıcı korkmayın sızıde aramızda gormek ıstıyrouz bebeklerınız le
Evet maalesef ama doğuramadım bir türlü bu hafta alacaklar artık. Amin canım inşallahHamilelik günlüğün bitmiş kuşum yaarabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayyy senin doğum üstünden 63 gün geçmişKızlarrr bızıde aradı sağlık ocağı2. Aylık aşısı için hadi bakalım ınsalllah kolayca gecuririz
Bakalım yarın kontrol var bu gece de doğurmazsam. Her gece doğuruyorum zatenKızzz hadi yarın doğur da gel..seni de doğuranlar listesine atayım
Olsunnn bilmesen bile destek olursunuzYavrum ben hep buradayım ama siz bizden bir kaç level ileridesiniz sadece okuyorum
Daha çok bilgi ediniyorum sayenizde çok birşey yazamıyorum bilgisizlikten
Kızzzzzzzzzzzz hepinizi çok özledimmmmm eski şenliğine kavuşsun biran önce grubumuzzzzzzzzzzzz
Yaaa bende dümenı sürüyorum işte arkamdan gelin dieAyyy senin doğum üstünden 63 gün geçmiş
Allahım ilk doğumumuz ve ne kadar duygulanmıştık ne zaman geçti bu vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?