- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ohh Rabbıme cok şükür kuzummm Rabbım bıdaha yasattmasınKıslarrr napıyosunuzpatoloji sonucu temız cıktı tahmn ettiğim gibi kanama da beklemiyorm dedi dr artık. O kitle için de patoloji bebeğin eşi diye yorum yapmış. Gelen kanama da dikişlerin altında olan damarsal birşeydenmiş. Bla bla blaa şuan sıkıntılar uçtu gitti inşallah size de haber vereyim dedim
O halde fırsat bulduğunda test yaptır cnm kendini daha da endiselendirmeNormalde suohelenmem ama suankı halim aynen o zaman kı gıbı
Gözünaydın canım çok sevindim. Çok şükür bir şey çıkmamışKıslarrr napıyosunuzpatoloji sonucu temız cıktı tahmn ettiğim gibi kanama da beklemiyorm dedi dr artık. O kitle için de patoloji bebeğin eşi diye yorum yapmış. Gelen kanama da dikişlerin altında olan damarsal birşeydenmiş. Bla bla blaa şuan sıkıntılar uçtu gitti inşallah size de haber vereyim dedim
Kuzum sen dün aşı oldun ya ondan olmuş olabilir bence biontec mi oldunn ?Kizlar atesım var hıc ıyı degılım heryerım agrıyor sinirlerim bozuldu bebegı zor emzırıyorum sankı covıdlı gibiyimve bebek cıglık cıglıga yıne bu halde bile kuvete sıcak koydum yıkadım rahatlıyor ama emiyor yıne aynı
Ewet bıontec kuzum sende aşı olunca mı pozıtıfe dönmuştünKuzum sen dün aşı oldun ya ondan olmuş olabilir bence biontec mi oldunn ?
Eşim yok dıo aşıdan dıe kabul etmıyor korkudan sımdı maske taktımO halde fırsat bulduğunda test yaptır cnm kendini daha da endiselendirme
Kuzum biontec yan etkileri bunlar korona geçirenlere de böyle yan etki yapıyo diye biliyorum. Ben 3. Dozdan sonra böyle oldum ama koronaydım kapmıştım bi yerden, senin ki 2 güne geçer bence çünkü hiç biyere çıkmıyosun. Geçmezse eğer test ver sadece parol iç benim tavsiyemEwet bıontec kuzum sende aşı olunca mı pozıtıfe dönmuştün
Asi da yapabilir cnm bir kaç gün bekle o halde koku tad kaybı olacak mı bak bakalimEşim yok dıo aşıdan dıe kabul etmıyor korkudan sımdı maske taktım
Parol ıctıım bugun 2 tane kan sulandırıcı ıgne bıle yaptım bende kan pıhtılasması var dıe korkudan hamıle ıkemde hıcc bıyere cıkmıyordum ama olmustumKuzum biontec yan etkileri bunlar korona geçirenlere de böyle yan etki yapıyo diye biliyorum. Ben 3. Dozdan sonra böyle oldum ama koronaydım kapmıştım bi yerden, senin ki 2 güne geçer bence çünkü hiç biyere çıkmıyosun. Geçmezse eğer test ver sadece parol iç benim tavsiyemkol ağrısı halsizlik ateş bunlar aşının yan etkileri de oluyo
Ayy bennhıc bebegj uyandırmaya calısmadım cunku hıc oyle net 2 saat felan uyamak nerde 1 saat uyusada belim dınlense dıyorum gazgazgazzKızlar gündüz yıkandı kızım bugün yarı kirkimiz çıktı şükür 1 de mama verdim 30 CC o zattır uyuyo uyanmiyor acikmadi mı çok uyudu kafam takıldı uyansın diye birşeyler yapıyorum ama miziklaniyir memeyi almıyor ağzına uff panik oldum yagerçi 15 günden sonra bırakın uyuyan diyen Dr lar var aman ne bilim ya
Cnm geçmiş olsunKizlar atesım var hıc ıyı degılım heryerım agrıyor sinirlerim bozuldu bebegı zor emzırıyorum sankı covıdlı gibiyimve bebek cıglık cıglıga yıne bu halde bile kuvete sıcak koydum yıkadım rahatlıyor ama emiyor yıne aynı
Ohhhhhhhhhh şükürler olsun cnm yaaKıslarrr napıyosunuzpatoloji sonucu temız cıktı tahmn ettiğim gibi kanama da beklemiyorm dedi dr artık. O kitle için de patoloji bebeğin eşi diye yorum yapmış. Gelen kanama da dikişlerin altında olan damarsal birşeydenmiş. Bla bla blaa şuan sıkıntılar uçtu gitti inşallah size de haber vereyim dedim
Ah cnm gündüz böyleyiz geceye uyku bırakmıyor şimdi uyandı sabah 9 a kadar artık uyanigizAyy bennhıc bebegj uyandırmaya calısmadım cunku hıc oyle net 2 saat felan uyamak nerde 1 saat uyusada belim dınlense dıyorum gazgazgazz
HattaRAAT ın attıgu vudeodakı masajları yaptım bıraz cıktı gaz ama yok yıne kıvranıyor emzırmeye korkyroum artık
Yok kuzum covıd gecırınce dogal antıkor gelısıyor dıyorlar hatta bıbara onuda ası yerıne sayıyorlardıCnm geçmiş olsunaşı oldun ya o yapmıştır.etrafımda o kadar çok varki aşıdan sonra ağır grip olan kaçıncı dozdu 3. mü? Üçüncü doz genelde çok etkiliyormuş biran önce geçer inşallah
Canim aşıdandir o bende hep parolle gecirmistm eklem agrisi vs esim 2 3 gun kendine gelemedi ama icin rahat etsin git bi test verEwet bıontec kuzum sende aşı olunca mı pozıtıfe dönmuştün
Benim kizim hep öyle malesef canim mama alinca dedigin gibi daha da uyuyor bak mesela 20 cc sut icirdim sagdigim ama 3 saat sonra uyandiramadm dürte dürte bi hal olduk artk hala da ayni 3 saate bir 40 cc veriyorum ve cocuk uyanmiyor altini degisiyorum sıkıyorm yok anlamadm bu isi bende valla bu sarilik tehlikesi gecse kac gunden geciyor bilmiyorum kac saat uyuyacak kac cc icecek hepsi sorunnnKızlar gündüz yıkandı kızım bugün yarı kirkimiz çıktı şükür 1 de mama verdim 30 CC o zattır uyuyo uyanmiyor acikmadi mı çok uyudu kafam takıldı uyansın diye birşeyler yapıyorum ama miziklaniyir memeyi almıyor ağzına uff panik oldum yagerçi 15 günden sonra bırakın uyuyan diyen Dr lar var aman ne bilim ya
Aynen cnm benim kız gündüz böyle gece mama da veriyorum ama banamisin demiyor asla uyumuyor mübarek gündüz bu kadar uyursa geceye uyku kalmıyor zaten bende altını açıyorum hicc bazen ağlıyor ama ağzını açmıyor sarılık için sen zorla cnm varya netten bakıyorum herkes başka başka söylüyor iki hafta sonra rahatlarsın diyorlar ama bu gidişle oda hikaye benceCanim aşıdandir o bende hep parolle gecirmistm eklem agrisi vs esim 2 3 gun kendine gelemedi ama icin rahat etsin git bi test ver
Benim kizim hep öyle malesef canim mama alinca dedigin gibi daha da uyuyor bak mesela 20 cc sut icirdim sagdigim ama 3 saat sonra uyandiramadm dürte dürte bi hal olduk artk hala da ayni 3 saate bir 40 cc veriyorum ve cocuk uyanmiyor altini degisiyorum sıkıyorm yok anlamadm bu isi bende valla bu sarilik tehlikesi gecse kac gunden geciyor bilmiyorum kac saat uyuyacak kac cc icecek hepsi sorunnn
O uyudukça uyu canım gündüz falan demeden o zamanAkşam 7 de uyandı sabah 9 a kadar uyumadı toplasan yarım saat bile uyumadı bu arada bu senenin bebeleri galiba böylebende uyuyamıyorum sütüm azaldı
Biontech yan etkisi olabilir kuzum, sütten değil Di mi mastit falan gibi Bi şey olabilir mi?Kizlar atesım var hıc ıyı degılım heryerım agrıyor sinirlerim bozuldu bebegı zor emzırıyorum sankı covıdlı gibiyimve bebek cıglık cıglıga yıne bu halde bile kuvete sıcak koydum yıkadım rahatlıyor ama emiyor yıne aynı
Gözün aydın fıstığım çokkk şükürKıslarrr napıyosunuzpatoloji sonucu temız cıktı tahmn ettiğim gibi kanama da beklemiyorm dedi dr artık. O kitle için de patoloji bebeğin eşi diye yorum yapmış. Gelen kanama da dikişlerin altında olan damarsal birşeydenmiş. Bla bla blaa şuan sıkıntılar uçtu gitti inşallah size de haber vereyim dedim
Ben banyodan sonra uyandırmıyorum canım. Karnını doyurup yatırıyoruz ya Bi de sıcak suda mayışmış oluyor. Bugün yatma rutinine döndürcem banyoyu akşam yaptırcam 7 buçuk gibi belki gece uyur güzelceKızlar gündüz yıkandı kızım bugün yarı kirkimiz çıktı şükür 1 de mama verdim 30 CC o zattır uyuyo uyanmiyor acikmadi mı çok uyudu kafam takıldı uyansın diye birşeyler yapıyorum ama miziklaniyir memeyi almıyor ağzına uff panik oldum yagerçi 15 günden sonra bırakın uyuyan diyen Dr lar var aman ne bilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?