Ayy ayy heyecanla beklemedeyiz nazlı kızıDün gittim kuzum yazamadım biraz ağrım oldu. Çatı muayenesi yaptı sıkıntı yok yani. Ama sonrasında ağrım oldu bugün iyiyim. Cuma nst istedi haftasonuna kadar kendiliğinden gelmezse müdahale ederiz artık dedi. Gerçi sıkıntı da yok suyu falan yerinde bakalım Cumaya kadar bekleyeceğiz. Salı tekrar Muayene dedi ama durur mu bilmem o zamana kadar Salı 40+2 oluyor.
Saol kuzummmOhhh gelmiş geçmiş olsun yavrum..
Ayyy 5 hafta mı
Valla benimde elimde olsa herkese maske taktırırım zaten kimsenin eline vermek istemem ayyy nasıl olacak bu işAyy dogurmadan krizle geldim yineee delirdim sinirden karnin sancio kizlar bana sakin ol diyinkv bana diyoki evde herkes maske takicak babasi dahil bebegi oyle sevcekler bilmem ne kusura bakmayin dedim ben anneme ablalarima boyle bisey diyemem cekirdek aile disinda kimseye vermem zaten dedim annenler icin demiyorum dio sonra cevirmeye calisio ya kim olcak sanki evde bu ne demek, babasi da takcak ne demek yani babasina nasil diyim ben maske tak ki zaten dinlemez babasi yani dedim ayy ne biliyim ise gitcekler ya ondan dio , gorcez bakalim dedi bana yaa ne istiyo korona mi olsun cocuk yani ne demek bu yaa delirdim karnim nasil kasildi inanamazsiniz ben de gelcek olan sizden gelsin napiyim dedim cok sinirlerim bozuldu inanamazsiniz
Ayyy neden gelecekmiş karnını doyurmaya mıSikma caninini daha ne sacmaliklar cikiyor valla lohusa bu demiyorlar bizimki de 40 ı cıkımca geri gelecekmis cıldırıcam ys
Bende sancıya başladı kuzum su gelişi hiç olmadı ama nişan devam etti sancılar varken deİnşallah sağlıkla kavuşuruz Sağol kuzum tavsiyeler için bakalım bizim ne zaman başlar bende beklerim herhalde hastane zaten yarım saatlik yol bile değil. Su geldi mi peki sende yoksa direk sancılar mı başladı?
Bol bol antikor olsun yavrumKuzular bu arada aşı oldum geldım
Aminnn sagoll kuzummBol bol antikor olsun yavrum
Bn 1 tulum 3 takim koymusrm hastane kendi giydirdi bn degistirmek icin 2 tane kullandm canimKızlarr kızlar sez olanlar hastane çantasına kaç takım koyayım bebiş için
Elinde olsa yapar onuda cok sinir oldm yaaAyyy neden gelecekmiş karnını doyurmaya mı
Hastaneninkini kullandirtmaz annem direk degiscem dioBn 1 tulum 3 takim koymusrm hastane kendi giydirdi bn degistirmek icin 2 tane kullandm canim
İki hastane çıkışı koydum bir kaç çıtçıtlı zıbın birde isimli hastane çıkışı fotoğrafçı çekimi için Inna ki hepsi yetti kendine de fazla bişey koyma giyilmiyor benden demesi külfet götür getir onlariKızlarr kızlar sez olanlar hastane çantasına kaç takım koyayım bebiş için
Cnm Nisan gelmiş sağlıkla gelsin bebisimiz insİnşallah sağlıkla kavuşuruz Sağol kuzum tavsiyeler için bakalım bizim ne zaman başlar bende beklerim herhalde hastane zaten yarım saatlik yol bile değil. Su geldi mi peki sende yoksa direk sancılar mı başladı?
A s kuzuUyumayan bebeler ve annelerine selam olsun
Ahh arada hengabede unutuyoruz suyuA s kuzu
Bugun kosturmaktan sıvı vs tuketımıne dıkkat edemedım goguslerım yumuşadı
Emıyıt emıyor bı daha emıyor bırakmıyor
Sanırım mıdeyı dolduramadıgı ıcın yapıyor
Bende buzluktakı sütten çözdurudm bıberonla verdım sımdıde gazdan kıvranıyor yıne uyuyamıyor yavrum
Zibin dediginiz ic body dimi, uzun kollu mu kisa kollu muİki hastane çıkışı koydum bir kaç çıtçıtlı zıbın birde isimli hastane çıkışı fotoğrafçı çekimi için Inna ki hepsi yetti kendine de fazla bişey koyma giyilmiyor benden demesi külfet götür getir onlari
Sağol kuzum inşallahCnm Nisan gelmiş sağlıkla gelsin bebisimiz ins
İç badi evet alttan çıtçıtlı uzunnkollu olursa daha iyi nede olsa yenidoğanlar usurler gelen pek olmuyor aile dersleri dışında tabi seni bilemem evet sana aldıklarında idealZibin dediginiz ic body dimi, uzun kollu mu kisa kollu mufotografi kendimiz cekicez de ilk gun gelen gider olur diye isimliyi giydiririz dedim yanlis mi dusunuyorum ? Evde kendimiz cekilcez bi daha evde giydiririm yine isimliyi. Kendime ayni model iki gecelik bir pijama koycam kan falan olursa diye
Aymı ya dıkkat etmesem ne olur kım bilir dııyorumAhh arada hengabede unutuyoruz suyubende yanıma koyuyorum koca şişe yi yoksa kalkıp kim getirecek benimde sütüm az şimdi memede bekliyorum bıraksın da WC gideyim bıraktığı an başlıyor ağlamaya bizim de gazimiz var rezene kimyon ne varsa içiyorum ama ne bilim bana mısın demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?