- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Ewet yaa anlasılmıyor bırde bu durum vaar ama en gzulı normal dogum miisssAyy valla bende istiyorum artık böyle daha çok stres. Sancı bile hissetmiyorum doktor diyor sancın olmuş senin. Yoo diyorum olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet yaa anlasılmıyor bırde bu durum vaar ama en gzulı normal dogum miisssAyy valla bende istiyorum artık böyle daha çok stres. Sancı bile hissetmiyorum doktor diyor sancın olmuş senin. Yoo diyorum olmadı
Bem normalde de 72 kg ıle kaldım sımdı bıde 76 dan ınemedık daha habıre karbonhidrat yemekten kabız olmaya bile basladımKıyafet deneyene kadar umurumda değildi de kıyafet deneyince cız etti
İnşallah dedikleri kadar güzeldirEwet yaa anlasılmıyor bırde bu durum vaar ama en gzulı normal dogum miisss
2 norrmal bı spınal dogum yasayan bırı konussyor burda sunı sancı verdıler 1 bucuuk saattr bebegı doguruyordum bitiyorduİnşallah dedikleri kadar güzeldir
Evet sayenizde biz de deneyimledik sezeryan olan arkadaşları ondan da tırstım. Hayırlısıyla kavuşalım inşallah2 norrmal bı spınal dogum yasayan bırı konussyor burda sunı sancı verdıler 1 bucuuk saattr bebegı doguruyordum bitiyordu
Sezeryan oyle degıl kı bacım
Insallah canım unutma sancı cekerken de bunun gecıcı oldugunu düşün sonunda mucizenin oldugunu düşün ondan sonra kuş gibi hafıfleyeceksınEvet sayenizde biz de deneyimledik sezeryan olan arkadaşları ondan da tırstım. Hayırlısıyla kavuşalım inşallah
Ay kurtuluruz inşallahBem normalde de 72 kg ıle kaldım sımdı bıde 76 dan ınemedık daha habıre karbonhidrat yemekten kabız olmaya bile basladım
4 ay sonra dıet paylasır izAy kurtuluruz inşallah
Kızz suss bebeklerıın var deme öyleBenim gece mesaisi başladı ölürsem kabrime gelin
Kuzuu ıncır kompostosu cok ıyı kayısı da tabı ama yapamıyorsanızHe kızlar Bi de ben komposto çok severim bu dönemde de aslında her gün olsa elimizin altında iyi ama olmuyor işte malum
İçecek olarak ne içebilirim ben yaa
Ayyynı kanımda da varr, eve gelen herkese tehdit gözüyle bakıyor alışana kadar laf sokuyor falan ben böyle kıskançlık görmedim. Sen de benden hallice olacan belliHuyunu bildigimden sinir oluyorum zaten fesatlanma bu yani anladin mii, daha dur neler yasicam annem dogum sonrazi bizle kalicak diye daha coook yazarim buraya ben
Allah sabir versin hepimize kardesimAyyynı kanımda da varr, eve gelen herkese tehdit gözüyle bakıyor alışana kadar laf sokuyor falan ben böyle kıskançlık görmedim. Sen de benden hallice olacan belli
Kuzum benim nişan dan 2 gün sonra başladı kasılmalar, aynı gün başlayanda varmış 1 hafta sonra da. Kendi kasılmaların hiç korkulacak şekilde değil ben 14 saat karşıladım. sıcak su torbası beline hemen nefes egzersizi 50 sn sürüp bitiyo. Tavsiyem kalabildiğin kadar evde kal. Ben hastaneye 3 dkda bir sancıyla gittim. Covid belasına spinal sezeryan oldum. Doğumun şeklinden ziyade sağlıkla kavuşmak önemli. Dalgalar seni bebeğine kavuşturacak böyle düşün aynı anda vücut ağrı kesici hormon da salgılıyor zaten zihnini rahatlatmaya çalış İnşallah kolay olsun sağlıkla kavuş yavrunaAkşam üstü dışarı çıktık baya bir yürüdüm yemek yedik geldik galiba Nişan denilen şu şey geldi. Kahverengimsi sarımsı bir yapıydı herhalde o dur.
39+3Kirk haftayi goren ilk sensin herhalde dimi gruptaa tebrik ediyorun sabrinii
İnşallah sağlıkla kavuşuruz Sağol kuzum tavsiyeler için bakalım bizim ne zaman başlar bende beklerim herhalde hastane zaten yarım saatlik yol bile değil. Su geldi mi peki sende yoksa direk sancılar mı başladı?Kuzum benim nişan dan 2 gün sonra başladı kasılmalar, aynı gün başlayanda varmış 1 hafta sonra da. Kendi kasılmaların hiç korkulacak şekilde değil ben 14 saat karşıladım. sıcak su torbası beline hemen nefes egzersizi 50 sn sürüp bitiyo. Tavsiyem kalabildiğin kadar evde kal. Ben hastaneye 3 dkda bir sancıyla gittim. Covid belasına spinal sezeryan oldum. Doğumun şeklinden ziyade sağlıkla kavuşmak önemli. Dalgalar seni bebeğine kavuşturacak böyle düşün aynı anda vücut ağrı kesici hormon da salgılıyor zaten zihnini rahatlatmaya çalış İnşallah kolay olsun sağlıkla kavuş yavruna
39+3
Ohhh gelmiş geçmiş olsun yavrum..Helloo kuzularımmm şu 8,5 aylık hamileliğine koronayı da sığdırdım ve yendiğim için kendimi tebrik ediyorum bitti bugün özgürüm artık kaldı son beş hafta Geliyor gelmekte olan…. sizi seviyore valla her bir tecrübeniz pırlanta değerinde benim gözümde