Allah ikiz annelerine iki kat güç versin inşallah. Süt konusunda su içmek faydali diyorlar bi de diyetisyen bi karışım verdi benim işime yaradı iki gündür fena değil yarım muz,bir çorba kaşığı tahin,bir çorba kaşığı yulaf,bir çay kaşığı çörek otunu bir bardak laktozsuz sütle beraber blendirdan geçirip içiyorum biraz faydasi olduYok mu burda olan akşam 21 01 arası iflahımızı kuruttu bebeler. Özellikle oğlan. En son onu uyumuştuk bu sefer kız başladı. Yeter artık diye ağladığımı hatırlıyorum sonra ölmüşüm. Gece 3 de uyandığımda eşim neler olduğunu anlattı
Yeter artık dedikten sonra eşim bsbek arabasına koymuştu ben saniyesinde sızmışım. Eşim onu oyalayıp uyutup aramıza koymuş çünkü Bi yatağında durmamış sonra oğlan başlamış mıkırdanmaya onu da oyalamış az daha uyusun anne az daha diye.Yani anlıyoruz ki biz uyumuyoruz ölüyoruz
Bu tempolarımıza düzenli süt akışımızın olması beklenemez zatenKilya m yanlız değilsin .
Benim memeler bebe alınca sn sinde bışalıyo ne kadar azalmış düşün..
Sağım da yapamıyorız mesela. Hani belki öyle arıyormuş ya. Bn yapamıyorum yani artık anlamadım bişi.
Beslenmeyi düzene koyayım diyorum. Bizim yanımızdaki bakanımız koymazsa biz yetemeyiz o işe maalesef