Cnm bende icirsen şimdi olur mu bebeğime daha 16 günlük ama sorun olmaz dimi eskiden anason icirirleemis bebeklere herhalde sorun olmaz bir çay kaşığı versem1 tatlı kaşığı tane kimyonu (tane olması önemli) 1 su bardağı suda haşlıyorsun. Ben kimyonu çay süzgecinin içinde önce bir yıkayıp sonra içme suyuyla kaynatıyorum bebek de içecek diye.
Kaynamaya başlayınca rengi de çıkmaya başlıyor. En fazla 5 dk. kaynattıktn sonra altını kapatıp yine çay süzgeci ile süzüyorum. Soğuyunca (hafif ılık da olur) 1 çay kaşığını bebeğe içirip kalanını kendim içiyorum. Bunu ben günde 1 yapıyorum ama 2 ye çıkarılbilir mi bilemiyorum. Çıkarılırsa kendin ikinci bardağı da içebilirsin de bebeğe 1 çay kaşığı günlük yeter bence.
Daha dur yavrum bıçak yarası hemen geçmez bir on gün zorlar sonra rahatlarsın inşallahNerde eski hareketlilik kızlarrr valla ne zormus bu issezaryen yerleriniz ne alemde ben hala kalkrken dönerken zorlanıyorum uclari ozellikle yanıyor agrıyor sizlerde de öyle mi
Kız şarkı söylüyordunAy hayır olsun İnşallah. Dün gece ekstra bunalımdı o malum olmuştur Kilyam
Valla ben de bebeğe içirme konusunda en başta tereddütlüydüm ama eşim araştırıp içirilebilir olduğunu söyleyince rahatladım, içirmeye başladım. Eşim de doktor olduğu için normalde böyle kocakarı ilaçlarına karşı çok ön yargılıdır, hele ki bebeğe verme konusunda. Mustela kremlerine bile emin misin doğal olduklarına diye sorgulamış biridir. Buna olur deyince hiç tereddütsüz kullanmaya başladım. Zaten YouTube'da bu çayın tarifinin altında bir sürü yorum var bebeğine de içirip çok memnun kalan. Yani şu ana kadar bebeğine içirip de bebeğe zarar verdi diyen duymadım. Yine de ilk gün içirip denersin, ağlamaları azalıyor mu artıyor mu diye. Artmazsa zararı yoktur zaten. Rahat rahat içirirsin.Cnm bende icirsen şimdi olur mu bebeğime daha 16 günlük ama sorun olmaz dimi eskiden anason icirirleemis bebeklere herhalde sorun olmaz bir çay kaşığı versem
Şifa suları olsunn ınsallahhjhEki Görüntüle 2984605
Zeytin dallarıyla uçurduk kırklarını. Her şey aceleye geliyorneyse teyzoşlar hayır dualarınızı alırız
Bende rezene verıyorum bı kac kasık ılık ılk rahatlatıyor bırazda olsa ama yıne de bıcak gıbı kesen gaza ıyı gelen heee şuu diyebileceğim bıseyle karsılasmadımValla ben de bebeğe içirme konusunda en başta tereddütlüydüm ama eşim araştırıp içirilebilir olduğunu söyleyince rahatladım, içirmeye başladım. Eşim de doktor olduğu için normalde böyle kocakarı ilaçlarına karşı çok ön yargılıdır, hele ki bebeğe verme konusunda. Mustela kremlerine bile emin misin doğal olduklarına diye sorgulamış biridir. Buna olur deyince hiç tereddütsüz kullanmaya başladım. Zaten YouTube'da bu çayın tarifinin altında bir sürü yorum var bebeğine de içirip çok memnun kalan. Yani şu ana kadar bebeğine içirip de bebeğe zarar verdi diyen duymadım. Yine de ilk gün içirip denersin, ağlamaları azalıyor mu artıyor mu diye. Artmazsa zararı yoktur zaten. Rahat rahat içirirsin.
Maşallahhh büyük büyükk adam olsunlarr çook başarılı olsunlar inşallahEki Görüntüle 2984605
Zeytin dallarıyla uçurduk kırklarını. Her şey aceleye geliyorneyse teyzoşlar hayır dualarınızı alırız
Tmm. Deneyeceğim çok saolValla ben de bebeğe içirme konusunda en başta tereddütlüydüm ama eşim araştırıp içirilebilir olduğunu söyleyince rahatladım, içirmeye başladım. Eşim de doktor olduğu için normalde böyle kocakarı ilaçlarına karşı çok ön yargılıdır, hele ki bebeğe verme konusunda. Mustela kremlerine bile emin misin doğal olduklarına diye sorgulamış biridir. Buna olur deyince hiç tereddütsüz kullanmaya başladım. Zaten YouTube'da bu çayın tarifinin altında bir sürü yorum var bebeğine de içirip çok memnun kalan. Yani şu ana kadar bebeğine içirip de bebeğe zarar verdi diyen duymadım. Yine de ilk gün içirip denersin, ağlamaları azalıyor mu artıyor mu diye. Artmazsa zararı yoktur zaten. Rahat rahat içirirsin.
Cnm sütum 5 gün sonra geldiği için bebek emdi boş süt sağma mak çektim hep gogsum yara oldu ucu kopacak kadar yarıldı şimdi kız emerken ağlıyorum resmen krem süre süre azda olsa iyileşmeye başladı muhakak krem sur yoksa uzun süre gecmiyorKizlar gogusleriniz yara oldu mu sizinde agridan ölüyorm her emdiginde valla krem kapak felan kâr etmiyor yarildi resmen uclari duzelir mi bilemedim bide bebis silikon uca alisti zaten onunla emiyor hep
Ayva cekırdeği jeliTmm. Deneyeceğim çok saol
Cnm sütum 5 gün sonra geldiği için bebek emdi boş süt sağma mak çektim hep gogsum yara oldu ucu kopacak kadar yarıldı şimdi kız emerken ağlıyorum resmen krem süre süre azda olsa iyileşmeye başladı muhakak krem sur yoksa uzun süre gecmiyor
Ben de emzikle oyalıyorum valla cunku sonra on tane kusmuklu kıyafetDoğrusu oymuş diyorlar. Önce alt değiştir sonra emzir şeklinde. Bebiş uykudaysa o dediğini yapıyorum ama bebek uyanıksa ve açlıktan ağlıyorsa bebişin altını, onu emzirmeden değiştirmem mümkün değil
Valla garmastan kullaniyorum elimden geldikce her emzirmeden sonra suruyorm ucu yok silikondan emiyoe aerolayi da kavarayamiyor sanki hic gecmeyecek gibi geliyoeTmm. Deneyeceğim çok saol
Cnm sütum 5 gün sonra geldiği için bebek emdi boş süt sağma mak çektim hep gogsum yara oldu ucu kopacak kadar yarıldı şimdi kız emerken ağlıyorum resmen krem süre süre azda olsa iyileşmeye başladı muhakak krem sur yoksa uzun süre gecmiyor
Bende cok gaz olunca popo masajı da yapıyorum ozaman sakinlıyor rahatlıyorBen de emzikle oyalıyorum valla cunku sonra on tane kusmuklu kıyafetbir de totişini kurutmayla kurutuyorum sesinden falan baya rahatlıyo
Allah razı olsun kuzum amiinMaşallahhh büyük büyükk adam olsunlarr çook başarılı olsunlar inşallah
İki hafta dayan azalıyor kuzum benim tarifim zeytinyağı ve tahinin üzerinde ki yağı karıştır her emzirme sonrası sür üzerine gümüş kapak. Garmastan krem biraz iyi geliyor. Benim ucunu çekiştirip durdular bir de duramıyordum ağrısından. Böyle rahatlamıştımKizlar gogusleriniz yara oldu mu sizinde agridan ölüyorm her emdiginde valla krem kapak felan kâr etmiyor yarildi resmen uclari duzelir mi bilemedim bide bebis silikon uca alisti zaten onunla emiyor hep
Kuzum benim sağlıkla büyüt haber alamayınca merak ettikCanım 27 Aralık akşamı doğum yaptımGünlerdir telefonu elime alamıyorum, gün nasıl başlıyo, nasıl bitiyo anlamıyorum Zaman kavramım kayboldu.
Yok yavrum hepimize öyle batan şeyler çok. Bebekler için katlanıyorsun. Eşime bile tahammül edemiyorum kiYanımızda birilerinin destek vermesi önemli fakat lohusalik kafasi midir nedir bilmiyorum bana bazen batıyor bugun ilk defa tek başıma deneyeceğim
Eşimlede tartıştık baya ev hep bi hengame her sabah k.peder çocuk sevmeye geliyor k.v bebek için kalıyor güya altına elini sürmüyorYok yavrum hepimize öyle batan şeyler çok. Bebekler için katlanıyorsun. Eşime bile tahammül edemiyorum ki
Kullandığın ürünlerin adlarını yazar misin?Benim de sütüm ilk iki hafta değişkenliydi. Bir geliyordu bir kesiliyodu. Ara ara mama verdiğim oluyordu. Sonra süt artırıcı içecekler içtim, e bebekteki malt içeeceklerinden. O epey artırdı. Günde 2 içtim hatta. Sonra fazla arttığını fark ettim, birinden emzirirken diğerinden akmalar falan. İçecekleri bıraktım. 2 haftadır ekstra hiçbir şey kullanmadığım halde hâlâ sütüm fazla geliyor. Emzirirken diğer taraftan akanı geçtim, 2 saat emzirmeyeyim, iki mememden de kendiliğinden akma başlıyor. Bu yüzden sağıp dondurucuya atmalara başladım artık. Ama sağdıkça sanki daha da çok geliyor. Bir de yoğun geliyor hani. Bebek emerken sütün hızına yetişemiyor falan.
Hiperlaktoz diyorlarmış buna. Sütün gerekenden fazla gelmesi. Bebeğin emerken öksürmesine sebep oluyormuş, benim oğlanda da aynısı oluyor.
Yani sabırlı ol diyorum. Sen sağdıkça, emzirdikçe gelecek o süt. Ben neredeyse azaltma yollarını araştıracağım yani o derece.