Ayy tesekkur ederim siz begendikce moral oldu banadaÇok güzel olmuş kuzum annenin ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy tesekkur ederim siz begendikce moral oldu banadaÇok güzel olmuş kuzum annenin ellerine sağlık
Aminnnnn inşallahTesekkur ederizzz teyzesiiiii siz de bu level lara gelceksiniz insallahhh
Cok saolll kuzucummm kiz ne zaman dogurcan senn benimle beraber dogurmaAnneciğinin ellerine sağlık çok güzel olmuş kuzum
Banada bu markadan verdi iste ama yenidogan aparati yok icinde kimisi onsuz kullandik falan yazmis bilemedim hicEki Görüntüle 2983800
Ben bunu aldım kuzum yenidoğan aparatı ile birlikte Solomombaby markası
Ana kucağı kanguru sling alanlarınız varsa Bi resim atabilirmsiniz kızlar görelim
ayy hadi bakalım ne zaman gelecekBugün ilk kez nst ye girdim kızlar tık yok valla gayet normal bizimki 40 haftayı bulacak sanırım
İdrar analizi istemişti lökosit çıktı yarında idrar kültürü istedi yarın vereceğim sonuç çıkmadan monurol başlamamı istedi.
İnşallah canım,çok şükür bugün iyiyim.Ayy canim benim saolasin sana da cok gecmis olsun hastasin galibaaa yarin hayirli haberlerini alalim bakalim bebis gostercwk mi kendini
Annesinin ördüğü yeleği giymiş paşa.Eki Görüntüle 2983859 Eki Görüntüle 2983860
Biz bugün bir tane bunlardan aldık ve kanguruyu sevmediler yüzü dışarı dönük kullanmaya başlayınca umarım severler
Offf bu isi hic beceremiycem ben valla oturuo agladm artkpompayla sagdim iki gogusten 20 cc geldi bekletiyorum oda sicakliginda bu sekilde enjektore cekip verebilirim heralde degil mi ek isleme gerek yokKuzum mama miktarı gayet normal endişe etme. Mama vermeden memeye zorla biraz valla hemşireler kafasını tutup tutup bastı iki kilo idi bebeklerim. Ben ağrır şöyle böyle dedim hiç bir şey olmaz dediler öyle öyle tuttular maalesef hemen emen bebeklerden olmadılar. En önemlisi ilk başlarda hep soyundurduk zıbınla emzirdim. Oda ısısı biz kısa kollu duracak şekilde idi. Emzirme sonrası giydirdim yoksa emmiyor uyuyorlardı.
Bu gidişle beraber gideriz kuzumCok saolll kuzucummm kiz ne zaman dogurcan senn benimle beraber dogurma
Valla araştırdım en iyi marka bu öneriler arasında beraber geldi benimki bakalım kullanışlı mı göreceğiz minnoş doğarsaBanada bu markadan verdi iste ama yenidogan aparati yok icinde kimisi onsuz kullandik falan yazmis bilemedim hic
Senin kızın yeri çok rahat anlaşılan.Bu gidişle beraber gideriz kuzum
Valla merakla bekliyoruz kuzumayy hadi bakalım ne zaman gelecek
Geçmiş olsun cnm idrar kültürü 3 günde felan çıkıyor.beklerken monurol vermesi iyi olmuş
Herhalde kuzum çıkmak istemiyor sanırımSenin kızın yeri çok rahat anlaşılan.
Oyyy minnosummm kuzu severler belki bi kac deneme daha yapp ayrica daha kucukler belki iki aylik olunca falan daha cok severlerEki Görüntüle 2983859 Eki Görüntüle 2983860
Biz bugün bir tane bunlardan aldık ve kanguruyu sevmediler yüzü dışarı dönük kullanmaya başlayınca umarım severler
Tamam baby tecrubelerini bekliyorum dicem ama diorum ya arka arkaya gelcek bebeler bu gidisleValla araştırdım en iyi marka bu öneriler arasında beraber geldi benimki bakalım kullanışlı mı göreceğiz minnoş doğarsa
Aynen kuzum başka işleme gerek yok. Bende yapamazdım hemşireler destek oldu orada tutturdum memeyi annemde destek oldu tutturdular öyle oldu. Normal yani stres yapmaOfff bu isi hic beceremiycem ben valla oturuo agladm artkpompayla sagdim iki gogusten 20 cc geldi bekletiyorum oda sicakliginda bu sekilde enjektore cekip verebilirim heralde degil mi ek isleme gerek yok
İnşallah yavrumOyyy minnosummm kuzu severler belki bi kac deneme daha yapp ayrica daha kucukler belki iki aylik olunca falan daha cok severler
Ucretsız yolculuk kartı kuzum bebek 4 yasına gelene kadar kullanabiliyosunO neyyy
Canımm benım ılk 3 gun 2 ml geldıOfff bu isi hic beceremiycem ben valla oturuo agladm artkpompayla sagdim iki gogusten 20 cc geldi bekletiyorum oda sicakliginda bu sekilde enjektore cekip verebilirim heralde degil mi ek isleme gerek yok