- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Kız gene söyleyinYemin ederim hemsirelere uçmamak icin kendimi zor tutuyorum 1 saattir mama bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız gene söyleyinYemin ederim hemsirelere uçmamak icin kendimi zor tutuyorum 1 saattir mama bekliyoruz
Yapma ya Yok mu çaresi kıyamam Ne olacak peki. Çok geçmiş olsun kuzumKızlar günaydın
Bugun kontrol vardı vajinal muayenede yine orası kan ile dolmuş aynı kanamayı bekliyor dr adam şokta biz şokta
Kuzum mamada üç saat anne sütünde iki saat mide dolu oluyor ama yenidoğan uyur soyundurman gerekir oda sıcaksa kafasını filan aç. Ayak tabanlarına pat pat yap. Yoksa kendi fark edip kalkmıyor sarılık olmasın diye ilk günler sen kaldırmalısınTecrubeli annelerrrr bebise mama verdiler 3 saat elleme dediler doldu ama emmiyor uyuyor uyanmiyor gidikliyorum ceneye burna dokunuyorm yok tok mu ki aceba 3 kez kaka yapti
Adetli değildim canım.. estrofem ile rahimi kalınlaştırdik o şekilde belli oldu canım..rahim filmini yeni çektirdim tüpte sorun çıkmadı..zaten sıvı da kayboldu..2 kutu antibiyotik içtim..Merhaba, umarim tedaviniz basariliyla sonuclanir.
Rahimdeki sivinin oldugu adetinizin hangi gunu olculdu ya da estrofem kullanirken mi olcum yapildi acaba?
Hsg filminizde tuple ilgili sorun var miydi?
Nasıl yaa yavrum Bi başka doktora da gitsen mi sen yaaKızlar günaydın
Bugun kontrol vardı vajinal muayenede yine orası kan ile dolmuş aynı kanamayı bekliyor dr adam şokta biz şokta
Çok teşekkür ederim canım, 2 gün sonra kontrolüm var. Yarın tekrar test vereyim diyorum, kimseye sebep olmak istemem.Cnm sana da çok çok geçmiş olsun Negatif çıktı şükür
Aradın mı canım, ne dedi?Saol cnm..gün boyu kasık batması devam edince korktum bende bugün yine ağrım var pelvik kemiğim de ağırıypr anlamadım gitti birşey de yok öğleden sonra doktorunu bir arayacağım yine..
Allaalla yaa, acaba bu kan sulandırıcılar mu fazla geldi canım?Kızlar günaydın
Hiç kullanmadım ben kuzmAllaalla yaa, acaba bu kan sulandırıcılar mu fazla geldi canım?
Ben de gitsin diye gözünün içine baktm ama gitmedi kaldı ben şokGeldi cok zorladi cikarmak icin anlatiyorlar baya ama iste ne olursan ol acemisin bu arada Labellaaa e cok gülmüştm kaynanamin elindeydi gogsum dediginde ayyy kadin heryerden cikiyor em son eli gercekten gogsumdeydi laftan sozden anlamiyor bi gitse rahatliycampompayi soyledim ama kullandirtmadilar
Allah Allah cnm ya inşallah beklediği gibi bir durum olmaz bir daha yaşamazsın bu durumu..
Kontrol altında olman da iyi olmuş..
Cnmmsakin olmaya çalış sinirlenme sütünü düşün bazı hemşireler nene rahat bu kadar
Allah Allah ins aynı seyleri yaşamazsın cnm neden oluyor acaba
Cnm cokk geçmiş olsun sanada
Ah yaa inşallah olmaz kuzum tolere eder Bi şekilde vücut
Yapma ya Yok mu çaresi kıyamam Ne olacak peki. Çok geçmiş olsun kuzum
Nasıl yaa yavrum Bi başka doktora da gitsen mi sen yaa
Ne kullanıyodun sen ilk kanamadan sonra eve gönderdiğinde seni yavrumValla kızlar ben hiçbişi anlamadm yaa beta hcg baktırdı acaba mol gebelik diye mi sonuc cıktı şimdi mol gebelik değil dedi. Hastaneden saykotek istedi gittik onu aldık şimdi ona başladım bakalm rahim kastırıcı
Ay sorma sabahkilerle iyi catistik gerizekali tovbe tovbe valla bi eve gitsem kimseye ihtiyacm kalmasa bi basima daha duzgun bakicam kaynanayi yeminle bogazlamamak icim zor tutuyorum kendimiKız gene söyleyin
Basimdaki.cok bilmis anlasa laftan hala ustunu ortuyir iceri 27 dereceKuzum mamada üç saat anne sütünde iki saat mide dolu oluyor ama yenidoğan uyur soyundurman gerekir oda sıcaksa kafasını filan aç. Ayak tabanlarına pat pat yap. Yoksa kendi fark edip kalkmıyor sarılık olmasın diye ilk günler sen kaldırmalısın
Ay kaynana dur 3 5 gün kalan zaten uslu durAy sorma sabahkilerle iyi catistik gerizekali tovbe tovbe valla bi eve gitsem kimseye ihtiyacm kalmasa bi basima daha duzgun bakicam kaynanayi yeminle bogazlamamak icim zor tutuyorum kendimi
Basimdaki.cok bilmis anlasa laftan hala ustunu ortuyir iceri 27 derece
Inan varya 1 gunune tahammulum yok seyime kadar gördu kalk defol bi git ya o kadar sinirliyim ki her halttan cikiyor tika basa yiyo sen neden yemiyosn sutun gelmez bilmem ne valla yemek yemesine tahammulum yokAy kaynana dur 3 5 gün kalan zaten uslu dur
Sen de bu günü düşünerek kendini teselli et kuzum bak bi de benim yerimde olsan
Ya anladigim kadariyla sen tavrini koyabiliyorsn ben sadece surat asmakla kaliyorm ve bile bile inadina yapiyor insanin bana gercekten yardim etmek istese anliycam yok kuru inat yaniAy kaynana dur 3 5 gün kalan zaten uslu dur
Sen de bu günü düşünerek kendini teselli et kuzum bak bi de benim yerimde olsan
Hiç bi ilaç kullanmadm kuzum hastanede 2 gün ne verildiyse oNe kullanıyodun sen ilk kanamadan sonra eve gönderdiğinde seni yavrum
Hahah sakin ol beybi sonra benm gibi patlama benmki ne arıyo artk ne geliyo eşime bile bebeği sormuyo her dk arayan foto isteyen kadnInan varya 1 gunune tahammulum yok seyime kadar gördu kalk defol bi git ya o kadar sinirliyim ki her halttan cikiyor tika basa yiyo sen neden yemiyosn sutun gelmez bilmem ne valla yemek yemesine tahammulum yok