- 19 Ocak 2021
- 1.976
- 3.287
- 34
Yok canım geline de bakılması gereken durumlarda kalayım demiyorlar. Torunlarını bakılacaksa tamamAa planlar değişmiş. Aman iyi valla kuzu yanında kalayım dememiş ya sen buna da şükret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım geline de bakılması gereken durumlarda kalayım demiyorlar. Torunlarını bakılacaksa tamamAa planlar değişmiş. Aman iyi valla kuzu yanında kalayım dememiş ya sen buna da şükret
Valla torunda sırf is güzarliktan ben bilirim benim istedigim olsun azda bebek seviyim de icimde kalmasn dertleriYok canım geline de bakılması gereken durumlarda kalayım demiyorlar. Torunlarını bakılacaksa tamam
Ay estağfurullah durDer emin ol da hastane cok katı tek refakatci konusunda baktn ki annen gitsin bn kaliyim der
Ayynen öyle. Toruna bakma dedikleri şey anuummm kuzummm sevmek başka bişe değilYok canım geline de bakılması gereken durumlarda kalayım demiyorlar. Torunlarını bakılacaksa tamam
Esimin yuzünu goremiyorum ki bugun annesini doktora götürdü getirdi ha bire telefonda konusuyorlar sacma sapan bi hal var evde bnde cekildim odama ystiyorum garibim annem gelip gidiyor nasilsin die bosa dememisler aglarsa anam aglar dieAy estağfurullah dur
Ama bak senin bu gün son günün sil at kafandan bunları hadi. Valla eşin de Bi yere çıkarabiliyosa seni çıkarsın yürümeyeceğin Bi yere. İyi gelir
Artık neyse olan oluyor sem bebegını düşün cokk az kaldı kavusmanızaAynen öyle valla iyi ki önceden gelmedi gercekten art niyetli bir insan degilimdir ama o kadar doldurdular ki beni sinirden cıldırtıyorlar gercekten
Insallah valla Allah im hayirli dogumlar nasip etsin bebegime sag salim kavusmayi nasip etsnArtık neyse olan oluyor sem bebegını düşün cokk az kaldı kavusmanıza
Valla ifşa olmıcamı bilsem Bi dökülcem buraya zor tutuyorum kendimiAyynen öyle. Toruna bakma dedikleri şey anuummm kuzummm sevmek başka bişe değil
Biz hep dökülmüştük. Sanırım ifşa olmadıkValla ifşa olmıcamı bilsem Bi dökülcem buraya zor tutuyorum kendimi
Zurnanın zırtında annesinin hastane işimi çıktı çok afedersin de. Herkes kendinş bilir de. Seninki de ayrı Bi değişik kadın ya vallahiEsimin yuzünu goremiyorum ki bugun annesini doktora götürdü getirdi ha bire telefonda konusuyorlar sacma sapan bi hal var evde bnde cekildim odama ystiyorum garibim annem gelip gidiyor nasilsin die bosa dememisler aglarsa anam aglar die
Ahh daha neler var bi bilsen anlatamadigim ama icimde kıyamet koparan seylerZurnanın zırtında annesinin hastane işimi çıktı çok afedersin de. Herkes kendinş bilir de. Seninki de ayrı Bi değişik kadın ya vallahi
Al benden de o kadar yine ucundan kiyisindan dokuluyormda ayrinti veremiyorum catliycamValla ifşa olmıcamı bilsem Bi dökülcem buraya zor tutuyorum kendimi
Aminnn ınsalahh kuzumInsallah valla Allah im hayirli dogumlar nasip etsin bebegime sag salim kavusmayi nasip etsn
Hep anlayış bizden bekleniyor zatiBenımkı yorgunum demiyordu
Ama onun yerine babamla kv adam uykusuz kalıyor işe gidecek dedıkce hepsını kovmak geliyordu ıyıce psikolojimi bozuyorlar dı sonra zaten kımseyı kabul etmedim yanıma
Demi insan bir sürpriz filan bekliyor ben yüzüne de söyledim ani oldu diyor ulen 23 gün hastanede yattım ha bugün ha yarın diye diyeYok yok üzülme. Bizde de aynı
İçimden çok diyorum ulan utan 2 bebe çıkardım sana hiç mi haketmedim diye de,içimden işte
Annemler ve kv taktı kimse gelmedi ki gelmesin de aman annemler bana künye de almışAaa kız Kilya Bi soru daha geldi sayende aklıma bebelere takı hediye geldi mi sizlere
Valla öyle yapmaya calisiyorum ne deyimsende testini ver icin rahat etsin dedigin gibi asiya bagli diye dusunuyorum ama ne olur ne olmazZEYNEPP5555 kuzum benim yaa en guzel saatlerin tadini cikarr bosver degmez kimse icin canini sikmaya yarin senin gunun olcak bebegine odaklan diger herkesi gormezden gel kim napio nerde kalio birak su akar yolunu bulur