- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
- 198
Oluyor oluyor oturmaya pek gelemiyorum o yüzden direk yatıyorm hele arabada o direnince bide cukura felan düsersen bir zorlaniyorm anlatamamAgri hissetmiyorum kuzucum ama sanki icimden cikcak itiyo gibii ayaklari mideme dogru gibi devamli anlamadim gitti benimkide onemsemez buyuk ihtimal de sizde de oluyomuydu die soruyim dedim
Aminn insallah ama cidden sıkıldm 9 ay cok uzunmusSanki donuyo baya oynuyo gibi icim cekiliyo gibi oluyo boyle degisik biseykilosuda artmistir 2 kiloyu gecmistir die dusunuorum canima okuycak cidden ben cok sıkıldım hamilelikten ama yaa sizlere kızlara özeniyorum sağlıkla zamanında gelsinde inşallah ama daa yettii
İnşallah fıstığım son sayılı günler inşallah sağlıkla kavuşcaksınız Allahın izniyle çok çok az kaldııııAminn insallah ama cidden sıkıldm 9 ay cok uzunmustedirginlik bölümünü gecersem eger aslında biran önce dogsun artk istiyorum bnde iyilesme sürecine gireyim alısaym istiyorum az kaldi artik sabredicez
çok şükür ateşleri yok canımŞükür şu an için ateşleri yok kuzum ama huzursuzlar baya
Banada hemşireler doktorlar hissetmiyorum diye şaşırıyorlardıBenim de öyle oldu birazcıkben diyorum bir şey hissetmedim doktor diyor nasıl hissetmezsin cihazlarda sorun var bence
Aynen öyle aslında kucagimiza almada bi inanmiycaz eminim ben mesela hala diyorum ki esime gercekten suan ben dogurucam mi icimden bebegimiz mi cıkacak biz evde 3 kisi mi olucaz Allah ım rüya gibi valla sag salim kavusuruz insallah hayirlisiyla da ama 9 ay cok uzunİnşallah fıstığım son sayılı günler inşallah sağlıkla kavuşcaksınız Allahın izniyle çok çok az kaldııııbiz normal hamileler gibi olamadığımız için zor elde ettiğimiz için böyle belki de devamlı tetikteyiz
Yaaa evet gerçekten çoğumuz aynı duygulardayızdır eminim ki yaşayan bilir dedim yaAynen öyle aslında kucagimiza almada bi inanmiycaz eminim ben mesela hala diyorum ki esime gercekten suan ben dogurucam mi icimden bebegimiz mi cıkacak biz evde 3 kisi mi olucaz Allah ım rüya gibi valla sag salim kavusuruz insallah hayirlisiyla da ama 9 ay cok uzun
Aminnn insallahYaaa evet gerçekten çoğumuz aynı duygulardayızdır eminim ki yaşayan bilir dedim yageçen sene ondan önceki sene yılbaşında umutsuzca bebek sahibi olmak için dua edip ağladığımı biliyorum şimdi gün sayıyorum Allahım çok büyük bu yıl hepimize uğurlu geldi, 2022 de inşallah en güzel yılımız olur
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun 2 gün önce normal doğum yapmış biri olarak sezaryeni tavsiye ederimAminnn insallah
Ya her ikisininde iste kendine göre zorlugu var kafan neyde rahat ediyorsa onu secmek gerek sanırım insallah bizlerde kolaylikla saglikla alırız kucagimizacanım hakkında hayırlısı neyse o olsun 2 gün önce normal doğum yapmış biri olarak sezaryeni tavsiye ederimalttan baya dikişim var ve oturup kalkmak çok zor zaten doğum esnasında sezaryenn yapın epidural verin diye bağırıp durdum ama artık çok geçti
Kac haftalikti canım tam seninki insallah en kısa zamanda toparlar Rabbim onlara gercekten cok güzel bir güc veriyor senden benden daha dayanıklı oluyorlar insallah hayırlısıyla evine alıp gittigin zamanda gelirbu arada bebeğim halen hastanede oksijen veriyolar küvezde dua edin kızlar bian önce alıp evime geleyim oğlumusürekli süt sağıp gönderiyorum emzirmeyede izin yok
Canım iyiym kuzum bi gece kaldım ertesi gün öğlen çıkabilirsin dedi dr verilen ilaçlar bebeği bütün gün uyuttu bugün bir kez bile uyanmadı gözlerini iki kez açtı o da on saniye. hep kustu ve kakasını yaptı çook üzüldm bıraktım ilaçalrı mecburenLabellaaa kuzum eve ciktin mi nasilsin ?
38+5 ti canım inşallah çok sağolYa her ikisininde iste kendine göre zorlugu var kafan neyde rahat ediyorsa onu secmek gerek sanırım insallah bizlerde kolaylikla saglikla alırız kucagimiza
Kac haftalikti canım tam seninki insallah en kısa zamanda toparlar Rabbim onlara gercekten cok güzel bir güc veriyor senden benden daha dayanıklı oluyorlar insallah hayırlısıyla evine alıp gittigin zamanda gelir
Oyy kuzu daha gelmedi demekki ama gelecek o güçlü oğlunu ins kucağında emzireceksinbu arada bebeğim halen hastanede oksijen veriyolar küvezde dua edin kızlar bian önce alıp evime geleyim oğlumusürekli süt sağıp gönderiyorum emzirmeyede izin yok
Kızzz öyle böyle senin doğuma da az kaldı yaaSanki donuyo baya oynuyo gibi icim cekiliyo gibi oluyo boyle degisik biseykilosuda artmistir 2 kiloyu gecmistir die dusunuorum canima okuycak cidden ben cok sıkıldım hamilelikten ama yaa sizlere kızlara özeniyorum sağlıkla zamanında gelsinde inşallah ama daa yettii
Ahh cnm geçmiş olsun..dua etmezmiyizbu arada bebeğim halen hastanede oksijen veriyolar küvezde dua edin kızlar bian önce alıp evime geleyim oğlumusürekli süt sağıp gönderiyorum emzirmeyede izin yok
Canım doktorunun haberi var mı kafana göre bırakmassydn nolur nolmazCanım iyiym kuzum bi gece kaldım ertesi gün öğlen çıkabilirsin dedi dr verilen ilaçlar bebeği bütün gün uyuttu bugün bir kez bile uyanmadı gözlerini iki kez açtı o da on saniye. hep kustu ve kakasını yaptı çook üzüldm bıraktım ilaçalrı mecburen
Kuzum çok şükürCanım iyiym kuzum bi gece kaldım ertesi gün öğlen çıkabilirsin dedi dr verilen ilaçlar bebeği bütün gün uyuttu bugün bir kez bile uyanmadı gözlerini iki kez açtı o da on saniye. hep kustu ve kakasını yaptı çook üzüldm bıraktım ilaçalrı mecburen
Yaa valla şaka gibii hiç geçmicek sandımKızzz öyle böyle senin doğuma da az kaldı yaa
Bi an önce alırsın evladını inşallah kollarına kuzum mübarek cuma saati Allahım duysun sesimizibu arada bebeğim halen hastanede oksijen veriyolar küvezde dua edin kızlar bian önce alıp evime geleyim oğlumusürekli süt sağıp gönderiyorum emzirmeyede izin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?