Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle kuzum. Şu saat hala başlarındayız hiç mi uyumazlar biz pert olduk minicik bedenleri ne yapsınçok şükür ateşleri yok canım Huzursuzluklarına alıştık artık
Dışarıdan bile belli olur kasılma dedi hatta doktorBanada hemşireler doktorlar hissetmiyorum diye şaşırıyorlardı
Günaydıın yavrum güzel dileklerin için teşekkürlerGünaydın kuzularımmmm hepinizee önce sağlıklı mutluuu bereketliiii ve hayırlı bir yıl diliyorummm 2021 çok güzeldi 2022 bebeklerimizle ailemizle sevdiklerimizle daha da güzel olsun
Şimdi nasıllar canım ? Benimkşlerinde sanki etini koparıyor birleri öyleki ağlıyorlarÖyle kuzum. Şu saat hala başlarındayız hiç mi uyumazlar biz pert olduk minicik bedenleri ne yapsın
Vallaa aynıı yaa bıan da cıglık cıglıgaŞimdi nasıllar canım ? Benimkşlerinde sanki etini koparıyor birleri öyleki ağlıyorlar
Aminnn insallahhhGünaydın kızlar sopa gibiyim sopa.Bu ankilozan ağrıları doğum sonrası azar demişlerdi inanmamıştım. Gece ağlıyolar doğrulamıyorum desteksiz bir de bu çıktı o kadar yorgunluğumun arasına
Yeni yıldan beklentim sağlık sağlık sağlık hem biz hem bebeklerimiz için
Şimdi nasıllar canım? Benimkşlerinde sanki etini koparıyor birleri öyleki ağlıyorlarÖyle kuzum. Şu saat hala başlarındayız hiç mi uyumazlar biz pert olduk minicik bedenleri ne yapsın
Biz nasıl anlamadık acabaDışarıdan bile belli olur kasılma dedi hatta doktor
Böyle olunca çok üzülüyorumVallaa aynıı yaa bıan da cıglık cıglıga
Aynennn nasıl kucagıma alcamı sasırıyorum bemdeBöyle olunca çok üzülüyorum
Ayyyyy çıldırmalııkkkk maşallahhhhİnsanlıktan çıkıyoruz ama çok değiyor çok hamd olsun
Allah yardımcınız olsun patron bebek kuzucumBır bebegın gozlerı uykusuzluktan şişer mi?
Arakdasım dun 4 saat ugras tim uyutmaya
Gece desen aynı 12 den sonra yattı 2 de kalktı sonra yıne emzır altını al gazını cıkar basa sarıyor emmek ıstıyor uyku yok oturduk konusyoruz yanı gözler acık
Sabah a kadar baktım olmuyor babayı gonderdım salona onun horultusu ayrı gerıyor benı
Dedım kızımı yataga alcam artık sen git
Bunaaate kadar banyosu dahıl herseyı yaptım yıne aynı artık hafıften sallamaya bıle basladım normal de hıc ıstemıyordum sallamak bırde ınadımaymıs gıbı
Gozler uykulu şiş
Ama gülüyor sureklı
Sımdı yıne kucakta uyutmaya calısyroum yatakodasında savas cıkmıs gıbı mutfaga en son aksam cay faslı felan hıc el atamadım
Camaısrları kurutmaya attım ama oylece sepette beklıyrolar dunden berı kım bilir ne hale geldıler
Yemek nasıl yapcam
Kahvaltı yapmadım dıger işleri hıcc saymıyorum bıle
Ama bız kucaktayız
Bizimkileride uyandırmaya korkuyorum uyanınca en az 3-4 saat uyumuyorlar çığlık çığlığa oluyoruz evde birde eğer ikisi aynı anda uyandıysa evde durulmuyorBır bebegın gozlerı uykusuzluktan şişer mi?
Arakdasım dun 4 saat ugras tim uyutmaya
Gece desen aynı 12 den sonra yattı 2 de kalktı sonra yıne emzır altını al gazını cıkar basa sarıyor emmek ıstıyor uyku yok oturduk konusyoruz yanı gözler acık
Sabah a kadar baktım olmuyor babayı gonderdım salona onun horultusu ayrı gerıyor benı
Dedım kızımı yataga alcam artık sen git
Bunaaate kadar banyosu dahıl herseyı yaptım yıne aynı artık hafıften sallamaya bıle basladım normal de hıc ıstemıyordum sallamak bırde ınadımaymıs gıbı
Gozler uykulu şiş
Ama gülüyor sureklı
Sımdı yıne kucakta uyutmaya calısyroum yatakodasında savas cıkmıs gıbı mutfaga en son aksam cay faslı felan hıc el atamadım
Camaısrları kurutmaya attım ama oylece sepette beklıyrolar dunden berı kım bilir ne hale geldıler
Yemek nasıl yapcam
Kahvaltı yapmadım dıger işleri hıcc saymıyorum bıle
Ama bız kucaktayız