- 5 Nisan 2021
- 1.673
- 2.235
- 63
Bende çıkacağım gün bandajı çıkardılar canım hastanedeykende antibiyotik tedavisi uyguladılar eve geçincede antibiyotik vermişlerdi onu kullandım bana hiç baticon falanda vermediler sadece bir hafta sonra kullanmam için bir krem verdiler sabah akşam kullanmam içinBandaji yenilediler sadece çıkarken bide ilaç verdi antibiyotik vermemisler bayagi kötü oldu egilemiyorum kızı alırken dikis yerlerim sanciyor ins geçer
Aslında etiketlerken aklıms geldi bu kıza bu gelir kesin diye
Döndüm kuzum annem geldi vee her şey yoluna girdiCanim sen ne yaptn nasilsin negatofe döndün mü
Benim devam ama tuhaf Bi yapısı varKızlar kanamalarınız ne durumda şuanda
Bende rengi yaklaşık 1 haftadır kahverengiye döndü, son 2 gündür de epey azaldı. Günlük pedin incesini kullanıyorum, günde 2si dolmuyor bile. Ben kanı sulu olan biri olduğum için zaten uzun sürmesini bekliyordum, bu hali iyi bile benim için.Kızlar kanamalarınız ne durumda şuanda
Benimki 20-25 güne kadar regl gibi taze kan geliyordu bir de fazla fazla. Sonra azalmaya ve rengi değişmeye başladı. Normal yani.Azalma azaldı ama regli gibi şuan 14.günde bu kadarı normalmi peki
Bence doktoruna git ve muayene ol canım normal degil kanamasi sen sadece covitken oksapar yaptn cok uzun kullanmadn kiGünaydın uykusuz bir gecenin sabahındanemdi emdi emdi kustu kustu kustu midesini mi üşüttüm çocuğun anlamıyorum ki yaa 4 kerre üst baş değiştirdim.. Karnımda başka bi bölge de kanamaya başlamış açık tutarak yatıcam biraz belki kurutur hastaneye gitsem yapıştırırlar mı acaba onu da bilmiyorum
Sağol canım inşallahLabellaaa kuzummm okudum okudum ağladım vallahi rabbim Bi daha yaşatmasın inşallah çok zor şeyler yaşamışsın bununla geçmiş gitmiş olsun
Benim sıfırlandı şuan baştan başladıKızlar kanamalarınız ne durumda şuanda
İnşallah canımmmmBu acıların ins sondu cnm nasıl okudum varya yüreğim yandı kuzum da evde seni beklemesi annenle içim daglandiAllah'ım tez zmanda sifani versin ins evine sağlıkla dönersin
Günaydın kuzucum iyiym çok şükür rahim cok kurcalandıgı için kürtaj ağrısı gibi ağrılar oluyor ve sabaha kadar 4 pijama değiştrdm suu uyandm her saat çok garipti heralde serumlar vs veya enfeksiyon mudur anlamadm
Kuzum emzirdikten sonra direk gaz çıkarıyoruz biz sonra 15-20 dk yatırmadan kucagımızda kafası yukarı doğru meyilli olacak şekilde bekliyoruz sonra yatırıyoruz. Dr a sordk bebeklerin mide kapkçığı tam oluşmadıgı için reflüden kusuyordur dedi dr. Öyle çözm buldk kumasına hiç sarsmadan tutuyoruz bir süreGünaydın uykusuz bir gecenin sabahındanemdi emdi emdi kustu kustu kustu midesini mi üşüttüm çocuğun anlamıyorum ki yaa 4 kerre üst baş değiştirdim.. Karnımda başka bi bölge de kanamaya başlamış açık tutarak yatıcam biraz belki kurutur hastaneye gitsem yapıştırırlar mı acaba onu da bilmiyorum
Kuzum benim birine doğduğu gün yapıldı diğerinin kilosu iki kilo olmadığı için 13 Aralıkta yapıldı sağolsun hastane diğer bebeğinde ilk doz aşısını 13 Aralık aralık olarak girmiş o yüzden yaptıramıyorum ikisininde ikinci doz aşısı şimdi 13 ocak olarak görünüyor doktorla görüştüm o tarihte yapılmasının bir sakıncasının olmadığını söyledi o yüzden 13 ocağı bekliyorum aşı içintiny miracle canım bebeklere hepatit b aşısını yaptırdınız mı ikinci dozu.
Nişan dedikleri olabilir mi canım?Kızlarrr ya bisey sorucsm briaz ömce ic camasirima bisey geldigini farkettim lavaboya gittim baya sari renkli bisey gelmis ne ki bu aceba öyle belirgin bir agrim felan da yok
Ay bilmiyorm ki valla normalde öyle akıntm ya da enfeksiyona dair bir belirtimde yok miktarca da fazlaydı biraz anlamadmNişan dedikleri olabilir mi canım?
Herkeste kırmızı okmuyormuş.
Zalım bu bim vallaOysaki o kadar katlanir küvet beklemistim zalım bim doguma 1 hafta kala getirdinurselek kizlarr siz bakin bari tupaaaaa hayrunnisa85
Canım benimSağol canım inşallah
Benim sıfırlandı şuan baştan başladı
İnşallah canımmmm
Günaydın kuzucum iyiym çok şükür rahim cok kurcalandıgı için kürtaj ağrısı gibi ağrılar oluyor ve sabaha kadar 4 pijama değiştrdm suu uyandm her saat çok garipti heralde serumlar vs veya enfeksiyon mudur anlamadm
Kuzum emzirdikten sonra direk gaz çıkarıyoruz biz sonra 15-20 dk yatırmadan kucagımızda kafası yukarı doğru meyilli olacak şekilde bekliyoruz sonra yatırıyoruz. Dr a sordk bebeklerin mide kapkçığı tam oluşmadıgı için reflüden kusuyordur dedi dr. Öyle çözm buldk kumasına hiç sarsmadan tutuyoruz bir süre
Ay ben bilemedim ki kuzum yaaKızlarrr ya bisey sorucsm briaz ömce ic camasirima bisey geldigini farkettim lavaboya gittim baya sari renkli bisey gelmis ne ki bu aceba öyle belirgin bir agrim felan da yok
Ogleden sonra burdaki doktora randevum vardı zaten artk ona sorarm bi ne diyecek bakalm bebem gelmek istiyorda umarim 1 hafta daha sabrederAy ben bilemedim ki kuzum yaa
Anladım kuzum bizim bugünde acaba ateş ağrı filan olur mu dedimKuzum benim birine doğduğu gün yapıldı diğerinin kilosu iki kilo olmadığı için 13 Aralıkta yapıldı sağolsun hastane diğer bebeğinde ilk doz aşısını 13 Aralık aralık olarak girmiş o yüzden yaptıramıyorum ikisininde ikinci doz aşısı şimdi 13 ocak olarak görünüyor doktorla görüştüm o tarihte yapılmasının bir sakıncasının olmadığını söyledi o yüzden 13 ocağı bekliyorum aşı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?