Allah yardımcımız olsun hepimizin kuzum ne diyeyim belimizi büktü tabi hem piyasa, hem tüp bebek + ilaçlar bilmem ne yine de çok şükür değer herşeyeBenim için erken ama bir konuşayım dedim bu senenin fiyatına göre fiyat sabitleriz dedik,fiyat sabitlemiyoruz dediler zaten bu fiyat güncel fiyat dedi hazirana kadar artarsa bilir artmayadabilir.maksimum da 1000 tl artar dedi
KanguruMantıklı bir bakış açısııı biz ne alabiliriz ki acaba
Ahahah delii koptumKangurubebeği güzel taşır
Ben de 66yla gebe kaldim 80le dogurdum merak ediyorum simdi kacim eve gidince tartilcamValla 75 kg olmusum ne ara aldm hic bilmiyorum 60 la baslamistmbebiste 3 kg ama +-450 oynuyormus
Ben aldım gerçi kendisi istediKangurubebeği güzel taşır
Yaa masallah ikiz bebelerle iyi almissn sen simdi tempo baslıyor verirsin nolcakBen de 66yla gebe kaldim 80le dogurdum merak ediyorum simdi kacim eve gidince tartilcam
Aynen valla insallah artk sag salim gelsinde hersey hallolur Allah ın izniyle ama cidden zaman durduYaaa senin annende mi benimki de kestirtmiyo çok fena rapunzel gibii olduayy kuzum sağlıkla doğur inşallah sonra herşey rayına oturur kendine de bebeğinede evine de eşine de yetersin
Aynen cnm sağlıkla doğsunlarda para önemli değil.biz evlatlarımıza yatırımı doğmadan yapmaya başladıkAllah yardımcımız olsun hepimizin kuzum ne diyeyim belimizi büktü tabi hem piyasa, hem tüp bebek + ilaçlar bilmem ne yine de çok şükür değer herşeye
Evet ya sana zaman geçmio niyeyse ben de evdeyim ama sanki hiçbişeye yetişemiyo gibi hissediyorumAynen valla insallah artk sag salim gelsinde hersey hallolur Allah ın izniyle ama cidden zaman durdu
Olabilir valla bilmiyorum gecmiyor zaman durdu resmen banaEvet ya sana zaman geçmio niyeyse ben de evdeyim ama sanki hiçbişeye yetişemiyo gibi hissediyorumsiz belki erken hallettiniz işleri ya ondan mı acaba baby ne biliyim ?
Ahahah delii koptumbebeler ne zaman kanguruya konuluyo acaba biz de var ablam verdi de belirli bişeyi var galiba bi bakiim kız iyi hatırlattın
Ayyyy ne güzel hevesli bir babaBen aldım gerçi kendisi istediben taşırım diyor çok hevesli
Birisini hatirlatti banabenim eşimin hiçç takabileceğini zannetmiyorum onların yaş Aralık’ları oluyor.benimfe kardeşim almış o verecek valla şimdiden çoğu malzemem var
Kraft ın getirdi gorumccem
Bak iste masallah dogumdan sonra bile devam ediyorKraft ın getirdi gorumccem
Bırde mama sandalyesini getırıd
Valla böyle şeylerde kardeş olayı şanslı oluyo cidden hem tavsiye anlamında hem de malzeme anlamındabenim eşimin hiçç takabileceğini zannetmiyorum onların yaş Aralık’ları oluyor.benimfe kardeşim almış o verecek valla şimdiden çoğu malzemem var
Yaaa son demek gözün aydın kuzucum Allah korusun ya o günlük korumuyodur sonuçta vücutta devam ediodurOlabilir valla bilmiyorum gecmiyor zaman durdu resmen banabu arada fitile hala devam ediyordum ya ben bugün son resmen 9 ay fitil kullandim bırakınca doguruyomusum bide acaip gülerm
Hey Maşallah hadi gözün aydın aydın kuzum Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallahKizlar ben dogurdum 37+5te ani gelen sanciyla hemen ambulans geldi ve doguma alindim, bebislerim iyi biri 2400 dogdu biri 2700 dogdu yanımdalar. Sütüm damla damla geliyor ama emziriyorum tabii mama da veriyoruz hemen ardina. Bebekleri 10dkda vermisler esime ama benim 2.5 saat sürmüş cikmam
Valla sükür bitti ya fitil hic sevmezdm resmen doguma kadar benimleydiYaaa son demek gözün aydın kuzucum Allah korusun ya o günlük korumuyodur sonuçta vücutta devam ediodurkan sulandırıcıları bıraktırmış mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?