Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bende senin gibiyim herşeyleriyle ben ilgileniyorum ve inan o kadar çok yoruluyorumki mecalim kalmıyo bir banyolarını ben yaptıröıyorum annemle kv yaptırıyo. Ama sağolsun kv bendende heralde yemek yapmamı falan bekliyo geçen gğn ima etti bende dedimki benim tek işim çocuklarım hani sen yapmasan eşim yapacak sen gidince annem yapacak dedim alındı surat astı falan ama ne yapayım sinir oldum.Maske mi. Nasıl taktır cam ben bunlara maske öpmemeye daha yeni alıştırdım. O da odaya gördüklerinde güvenmiyorum. Bunlar mı lohusa ben mi anlamadım. Çok sinirlerim bozuk artık inna zaten bebeklerin herleyiyle ben ilgileniyorum böylr yemek yapacaklarsa yapmasınlar yaa
Doktor öyle söyledi canım damla koymadan önce de göz yıkaması yapın serumla dedi öyle yapıyoruz. Ilık su ile de sildik ama çapaklanmaya etki etmiyor genel temizlik için olurSerum fizyolojik yakmaz mı gözünü kaynatılmıs ılık su daha iyi olmaz mı ayy bütün bildiklerini unutuyor insan
Yavrum nasıl seviyorlar hırpalıyorlar mı bilmiyorum tabii de artık bu manzaralar maalesef çok yaşanacakNeden bebeğimin birini emzirirken öbürünü alıp diğer odaya götürüp severler delircem bn artık yaaa. Aklım orda kalıyo o şekilde emzirmek zorundamıyım bn diğer çocuğumu
Refakatçi olsa hastalar kendinde olsa yapamazlar öyle zaten çok yazık gerçekten.İşinizi severek yapmıyorsanız yapmayın gunaahhh kac kısı o iş için caba sarfedıyor onların da hastaların da hakkına gırıyrlar
Ayy masallah son zamanlarda sezaryenlilerden duydugum iyi haber kendimi hep kötüye hazirladmBen bugun dışarı çıktm 5 saat anneme bıraktm bebiki gezdm geldm
Haklisin valla ne deyim canim kaynana daha kalacak mi sizde annen gidip geliyor heraldeÇok gelgitliyim valla çok
Yok artk sen yemek yapacaksan o niye orda yani hizmet almaya mi gelmis insallah benimkide oyle bir beklentiye girmez valla belli olmiyor saglari sollari bazen sanki gelmeseler daha mi iyi bilemedmKuzum bende senin gibiyim herşeyleriyle ben ilgileniyorum ve inan o kadar çok yoruluyorumki mecalim kalmıyo bir banyolarını ben yaptıröıyorum annemle kv yaptırıyo. Ama sağolsun kv bendende heralde yemek yapmamı falan bekliyo geçen gğn ima etti bende dedimki benim tek işim çocuklarım hani sen yapmasan eşim yapacak sen gidince annem yapacak dedim alındı surat astı falan ama ne yapayım sinir oldum.
Yakında doktor kontrolünüz varsa doktor söyledi de mecbur takarlar ben bebekleri eve getirip getirmez herkes maske takıyo dedim çok şükür takıyorlar
Dogrudur canim bebislee cok farkli yaDoktor öyle söyledi canım damla koymadan önce de göz yıkaması yapın serumla dedi öyle yapıyoruz. Ilık su ile de sildik ama çapaklanmaya etki etmiyor genel temizlik için olur
Yirmi günü geçmiştim heralde kendisi yürüyüş yapıp geldi yorulmuş işte eşimde hazırlanıyodu işe gidecekti çok yoruldum falan dedi eşimde dediki anne tavuğu çıkardım akşama yaparsın diye baktım diyoki dedim belki bugünde siz yaparsınız ( laf bana geliyo tabi çünkü eşim arada yapıyo yine yemek ) bende öyle söyledim ama cidden çok sinir oldum zaten yaptığı birşey yokki bir yemek birde bulaşıkları makineye bırakmak yani arada diyo süpürgeye vereyim hayır diyorum sen bizim yemeğimizi yap yeterYok artk sen yemek yapacaksan o niye orda yani hizmet almaya mi gelmis insallah benimkide oyle bir beklentiye girmez valla belli olmiyor saglari sollari bazen sanki gelmeseler daha mi iyi bilemedm
O kadar iyi anlıyorm ki seni zaten iyi bisey yapsa bile batar artık gözüne insallah biran önce gider ne deyim kendileri de zamaninda dogum yapmis halden anlamalari gerekirken yaptiklari gercekten cok ayıp sizlerin dogumunda valla anladm ki biran önce kendi düzenini kurup heralde cekirdek aile kalmak en iyisiYirmi günü geçmiştim heralde kendisi yürüyüş yapıp geldi yorulmuş işte eşimde hazırlanıyodu işe gidecekti çok yoruldum falan dedi eşimde dediki anne tavuğu çıkardım akşama yaparsın diye baktım diyoki dedim belki bugünde siz yaparsınız ( laf bana geliyo tabi çünkü eşim arada yapıyo yine yemek ) bende öyle söyledim ama cidden çok sinir oldum zaten yaptığı birşey yokki bir yemek birde bulaşıkları makineye bırakmak yani arada diyo süpürgeye vereyim hayır diyorum sen bizim yemeğimizi yap yeter
E zaten yardımcı olmak için geldin senden bir beklentimde yok çocuklarıma bak ben çıkıp gezeyim edeyimde demiyorum eşim zaten kemdisinede banada yardım ediyo ama ona rağmen yine böyle bir beklentiye giriyoya sinir oluyorum kendi evimde yabancı gibiyim ya cidden kendimi kötü hissediyorum az kaldı diye kendimi teselli ediyorum
Ben 5. Günde iyidim valla yavrm dr a flan hep cıkıyodm zaten anneme dedm ben gidiyorm 2 saate gel ddi baktm 5 saat olmus. Eşimle çıktk azck iyi geldiAyy masallah son zamanlarda sezaryenlilerden duydugum iyi haber kendimi hep kötüye hazirladm
Tabi iyi gelmistir insan rahatlar bi ya korseyi kullaniyor musun peki sence toparliyor mu göbegin ne alemdeBen 5. Günde iyidim valla yavrm dr a flan hep cıkıyodm zaten anneme dedm ben gidiyorm 2 saate gel ddi baktm 5 saat olmus. Eşimle çıktk azck iyi geldi
Annem doğum yaptım yapalı bende gidicek o da ev çok ihmal oldu. Kv burda inan ne zamana kadar bilmiyorumHaklisin valla ne deyim canim kaynana daha kalacak mi sizde annen gidip geliyor heralde
Hırpalama değil de Labellaaa dediği ağzının içine giriyorlar. Öpmemeyi yeni empoze ettik bunu da dersem Bi de surat çekemem hep bi alemler yaaYavrum nasıl seviyorlar hırpalıyorlar mı bilmiyorum tabii de artık bu manzaralar maalesef çok yaşanacak
Yemeği de sen yapacaksan kendisi saksı olmaya mı gelmiş eve k. bakma da. İyi valla taktrdıysan helal olsun sanaKuzum bende senin gibiyim herşeyleriyle ben ilgileniyorum ve inan o kadar çok yoruluyorumki mecalim kalmıyo bir banyolarını ben yaptıröıyorum annemle kv yaptırıyo. Ama sağolsun kv bendende heralde yemek yapmamı falan bekliyo geçen gğn ima etti bende dedimki benim tek işim çocuklarım hani sen yapmasan eşim yapacak sen gidince annem yapacak dedim alındı surat astı falan ama ne yapayım sinir oldum.
Yakında doktor kontrolünüz varsa doktor söyledi de mecbur takarlar ben bebekleri eve getirip getirmez herkes maske takıyo dedim çok şükür takıyorlar
Bozma sinirlerini sakin ol yavas yavas onlarda alisacak ama dddigin gibi bisey daha desen of surat yapacaklar hic cekilmez sadece bebeklerine odaklan bosver eni sonu gidecekAnnem doğum yaptım yapalı bende gidicek o da ev çok ihmal oldu. Kv burda inan ne zamana kadar bilmiyorum
Aynen öyle kuzum dört gözle bekliyorum birde annemler kv burada diye ablamlarda kalıyor onlarada üzülüyorum benim için geldiler kv rahat etmez diye onlarda orada kalıyo gidip geliyorlar sürekli beni yalnız bırakmamak için birde evde annem olsa benim için hiö bir sıkıntı olmayacak hani insanın nazı yine annesine geçiyoO kadar iyi anlıyorm ki seni zaten iyi bisey yapsa bile batar artık gözüne insallah biran önce gider ne deyim kendileri de zamaninda dogum yapmis halden anlamalari gerekirken yaptiklari gercekten cok ayıp sizlerin dogumunda valla anladm ki biran önce kendi düzenini kurup heralde cekirdek aile kalmak en iyisi