Benim bir bebe var ortalık savaş alanı oluyor ağladıgında kıyafetler bezler biberonlar emzkler havada uçuşuyorAyy annene de yazık. Ben besleme bakım herşey bende. Bi gündüz mamakarını anneme hazrlatıyorum gece de eşime. Yatağa koy ver bn oturduğum yerde herşeyletini yapmaya çalışıyorum. Ama yeni düzenler yapıcam sanırım var aklımda bakalım
Al benden de o kadar lohusalık geçince herşey düzelirmi acabaBende burda kar var korkuyorum usutucem diye bizim derdimiz beslemek daha büyüklerin derdi dişler Allah yar ve yardımcımız olsun 10 günde hayatı sorguladım gerçekten gece 2 den 5 e kadar hiç susmayinca bebeklerden biri dedim ben nereye düştüm
Amaannn benim de öyle ama hiç umrumda değil. Annem de bişey srtsene yatağın üstüne diyo ya anne Allah aşkına onu mu düşünüp dert etcemBenim bir bebe var ortalık savaş alanı oluyor ağladıgında kıyafetler bezler biberonlar emzkler havada uçuşuyor
Biz de biri daha fazla ama ikisi de zorluyorAyy olsun yaa oturur düzeni. Kolik bebeklr çok zor. Benim Bi tanesi zorluyor diğerine engel oluyor diye düşünüyorum hep ona üzülüyorum.
Bişey dicem bakımı beslemesi falan nerde yapıyosunuz siz yani gece de olsa kalkıp başka Bi yerde mi yoksa hep yatakta mıBenim bir bebe var ortalık savaş alanı oluyor ağladıgında kıyafetler bezler biberonlar emzkler havada uçuşuyor
Ben karışık kullanıyorum da alttan açılan tulumlar rahat ama kuzum ben rahat kullanıyorum açıkçası.Kızlar bu arada tulum alın bol bol diyen bir kadın vardı instgrmda ben şahsen tulumu hiç sevmedim sürekli altını açıyosun kusuyo vs tulum hiç rahat değil bence en iyi alt üst takımlar
Kız Allah seni ne yapmasın ondandır tabiKuzularımm iyi haftasonlarıayy ben evden çıkmadıgım çok bişi yapmadığım halde kasığım ağrıdı ayağıma kramp girdi falan nasıl kötüydüm gece sonra düşündüm naptım ki diye magnezyum u iki içiodum şu bir haftadır tek içtim kafama göre büyük ihtimal ondandır değil mi
Bizzz buralardayizz bizi gözünüz görmüyor artık
Hadi insallah saglikla gelsin minnosÇıktım kızlar
Yine nts ye gerek görmedi durum gayet iyi 500 gr daha büyümüş minnoş herşey normal şuan. Normal doğumda karar kıldık hayırlısı bakalım 16 Ocağa kadar zamanı var o zamana kadar gelmezse diğer alternatifi konuşuruz dedi.
Oksapar ve progestanı kestik. Diğerleri devam bu seferlik bu kadar.
Gözün Aydın cnmÇıktım kızlar
Yine nts ye gerek görmedi durum gayet iyi 500 gr daha büyümüş minnoş herşey normal şuan. Normal doğumda karar kıldık hayırlısı bakalım 16 Ocağa kadar zamanı var o zamana kadar gelmezse diğer alternatifi konuşuruz dedi.
Oksapar ve progestanı kestik. Diğerleri devam bu seferlik bu kadar.
Valla insallah bakalim saglikla sihhatle gelsinler insallahGelmez gelmez simdi korkutuyo seniii cadi kiz zamaninda gelcek insallah
Sağol kuzum Valla bana da bir cesaret geldi Dr sorunca kafanda var mı bir şey diye direk normal istiyorum diyiverdimGözün Aydın cnmSağlıkla gününde doğsun inşallah
Normal doğum duyunca hevesleniyorum bi cesaret geliyor
Ayy canım inşallah en yakın tarihler biz mi kaldık var mı yakın zamanda?Hadi insallah saglikla gelsin minnos
Yol yok birler olmaz yavrum yaAyy kızlarrrr ben buguun dogurmazsam iyidiragdaya geldim aliskinimdir normalde ama oyle bir kasıldm ki agri esigim düsmüs resmen aglamamak icin kendimi zor tuttum direk kasıklarm agridi insallah bisey olmaz
Biz burdayiz daa arada kayboluyoruz
Ayy ne biliim ben elimde recete yoktu bisi olmaz die dusundumKız Allah seni ne yapmasın ondandır tabi
Biz annemle yatak odasında yatıyoruz beşikte bize doğru dönük gece bebek her uyandıgında annem sesleniyor veya kucagıma veriyor emzirme bitene kdar da başıkda bekliyor uyukluyorum cnku lohusa basması geliyorBişey dicem bakımı beslemesi falan nerde yapıyosunuz siz yani gece de olsa kalkıp başka Bi yerde mi yoksa hep yatakta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?