Hiç birşey olmaz cnm..bana saat bile demediler sabah öğle akşam kullan dediler.saat önemli mi diye sordum hayır dediler ama ben yine de saatli aldım..İki gündür estrofemi yanlış içiyormuşumsanki hiç transfer olmamışım gibi benim günde 3 estrofem var saat olarak 09.00-15.00-21.00 olarak ayarlamistom hemşire akşamdan sabaha 12 saat geçiyor 08.00-16.00-23.00 olarak ayarla dedi inşallah bişi olmaz
Muhtemelen iğneyide başlatacaktır şimdiden..Yok transfer 5 ocakta şuan sadece estrofem folik ve corasprin verdi ama bu sonucumu atmamıştım daha canım
Bende hemşireye sordum akşam aldığın saatle sabaha kadar 12 saat geçiyor saatlerini düzelt dedi 08.00-16.00-23.00 yaptı saatlerimi kuzumHiç birşey olmaz cnm..bana saat bile demediler sabah öğle akşam kullan dediler.saat önemli mi diye sordum hayır dediler ama ben yine de saatli aldım..
Muhakkak haber veririm canım sonucuma göre peki sence varmı pıhtılaşma filan yorumlayabiliyor musunMuhtemelen iğneyide başlatacaktır şimdiden..
Gerçi bazı doktorlarda önemsemiyor İğne kullandırmıyorlar bakalım ne diyecek doktorun haberdar et beni de..
Bende 8 saatte bir içiyordum Cnm.gece alarm kurup içiyordum.benim doktorum gibi bazı doktorlar Saati çok önemsemiyorlar.Bende hemşireye sordum akşam aldığın saatle sabaha kadar 12 saat geçiyor saatlerini düzelt dedi 08.00-16.00-23.00 yaptı saatlerimi kuzum
Söylemişlerdi kuzum ama hatırlamıyorum o sıra kafam o kadar doluydu ki sadece sınıra yakın olduğunu hatırlıyorum. Bizdede gaz sancısı sıkıntısı var özellikle birinde. gazınıda çıkaramıyo bu sefer huzursuzluk yapıyorKaç çıkmıştı kuzum 17 gibi olursa öneririm demişti çocuk doktorumuz. Sizinkiler neden uyumuyor. Benimkiler gaz sancısından uyumuyorlar mesela
Bende alarm kuracağım bakalım sabah 08.00 de kalkmak benim için zor olacak çünküBende 8 saatte bir içiyordum Cnm.gece alarm kurup içiyordum.benim doktorum gibi bazı doktorlar Saati çok önemsemiyorlar.
Pai-1 benimde 4G/4G pozitif cnm.doktor bu yüzden pkhtılaşman var gebelik için önemli,iğne ve ilaç kullanacaksın dedi.Muhakkak haber veririm canım sonucuma göre peki sence varmı pıhtılaşma filan yorumlayabiliyor musun
10.00-18.00-02.00.Ben sabah geç kalktığım için gece 2 de alarm kurardımBende alarm kuracağım bakalım sabah 08.00 de kalkmak benim için zor olacak çünküAllah'tan aç karnına iç dedi sabah içer tekrar uzanirim
Ayyyy hadi bakalım..Kızlar dr.dan çıktım sancı çıktı bebek baş aşağı inmiş
Cuma günü 24.12.2021 doğumum var
Bana da muhtemelen öyle der o zaman bi cevap verse haberdar edeceğim kuzumPai-1 benimde 4G/4G pozitif cnm.doktor bu yüzden pkhtılaşman var gebelik için önemli,iğne ve ilaç kullanacaksın dedi.
Aslında bende bu şekilde yapsam çok güzel olur tam benlik saatler10.00-18.00-02.00.Ben sabah geç kalktığım için gece 2 de alarm kurardım
Cnm hemşirenin dediğine takılma.Onun için önemli olsan 8 saate bir olması.saatleri sen ayarlayabilirsinAslında bende bu şekilde yapsam çok güzel olur tam benlik saatlerama hemşire böyle yap dedi neyse dediği gibi olsun
Yavrum ben de sürekli meme deyim gece gündüz dediğin gibi, mama bebeğe ağır geldiği için hazmetmesi uzun sürdüğü için o kadar uyuyormuş emzirme danışmanı öyle dedi. Mamayı tamamen kestikten sonra 2 gün kaka yapmadı bebek hata yapıyorum demek ki diye oturup ağladım. Ama şuan her bezi kakalı. Sanırım 3 saattir memede uyuyor yatırıyorum 5 dk sonra kalkıyor döngüsündeyimMemede aktif emiyor 10 dk 15 dk sonrası ağlama krizi bak şimdi sağdım 50 cc biberondan içti. Üstüne 5 dk emzirdim uyudu. 15 dk oldu uyuyalı şuan ağlıyor. Mama yemeden uyursa çok az uyyuyor mama yerse 2 saat uyku
Olmaz Bi şey merak etme kuşum, sabah öğle akşam deyince öyle algılanıyor maalesef ama 24 saati 3 e bölmen lazım aslındaİki gündür estrofemi yanlış içiyormuşumsanki hiç transfer olmamışım gibi benim günde 3 estrofem var saat olarak 09.00-15.00-21.00 olarak ayarlamistom hemşire akşamdan sabaha 12 saat geçiyor 08.00-16.00-23.00 olarak ayarla dedi inşallah bişi olmaz
Hem de ne tavanAyyyy hadi bakalım..
Sağlıkla gelsin inşallah dünyaya ayy heyecan tavan yapmıştır şimdi
Gözün aydın olsun kuzum sağlıkla gelsin inşallah kuzucukKızlar dr.dan çıktım sancı çıktı bebek baş aşağı inmiş
Kuzummmm hadi bakalimn hayirli olsunnn yaa iki guncuk vaar saka gibii saglikla kucaginiza alin insallahKızlar dr.dan çıktım sancı çıktı bebek baş aşağı inmiş
Evet evet öyleymiş kuzum böldüm bendeOlmaz Bi şey merak etme kuşum, sabah öğle akşam deyince öyle algılanıyor maalesef ama 24 saati 3 e bölmen lazım aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?