- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Kaç dkika emziriyosun mesela. Bana doktor 15 dk birini 15 dk diğer memeyi ver dedi. Tabi bu bende nasıl mümkün olacaksa.Bir de mamanın bir ölçüsü var mı emzirme üstüne ağlıyor aranıyor 30 cc veriyoruz bitiriyor tekrar ağlıyor meme veriyorum yine memeyi istrmiyor bi 30 daha yapıyoruz içiyor uyuyor. Ben anlamadım şu beslenme işini hiç ya
Bak bir de şöyle dene sen. Öncelikle memede kaldığı sürede aktif mi yorulup uyuyorlar biliyosun aktif emiyomu. Uyursa da çene altı gıdıdan uyaran ver. 15 dk bir memeyi ver peşine diğer memeyi 15 dk. Sonra peşine 30 ml mamanı hazır olsun arada bi gaz çıkar ki mamaya da istekli olur. Sonra mamayı şu attığım yöntemle vermeyi bir dene. Ben bunu tek elle yapıyorum aynı elin cim parmağı diğer parmaklar da enjektörü itiyor. Bu yöntem meme reddinin önüne geçebilir.
Eğer dediğin gibi ilk memeyi almıyor sinirleniyo diyorsan benim yaptığımı dene onda da, önden Bi sus payı ver 10 ml falan mama. Bir dene bakalım. Bunaltma kendini de. Almazsa da dünyanın sonu da değil yani sen elinden geleni yap da.