- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Çok şükür canım, az kaldı karantinan.Canlarım, gece sancılandım. Korona da hala pozitif olunca sezeryanla kavuştuk kızımıza14 saat sancı çektim üstüne sezeryana girdim. Çok şükür her şey yolunda, bebeği yanıma alamadım o babaanne ve teyzesiyle birlikte. 3 4 gün sonra kavuşabilcem Bu günümüze şükür diyelim
cok sukur canim eve ciktim da bebek kuvezde ne zaman cikar bilinmiyor
Ben okumamisim baby orayiiHayırrr mastit için soğuk uygulanır. Ben sütüm daha tam gelmemişti, artsın diye hastaneden eve geldiğim gibi sıcak duşa girmiştim. Peşine sütüm geldi, göğüslerim taş gibi oldu, yanma başladı. O zaman da buz uygulaması ile soğutup sağım yaptım. İkisi farklı şeyler.
Oyle diyosunuzda benim katildigim egitimlerde hep sicak kompres dio bilemedim hangisi dogru yasamayiz insallah ta gorecegizMastitte sıcak değil soğuk uygulamak gerekiyor canım.
Cok asik demekki sana baby ben ne diyim dahaAslında öncesinde 2 yıl flört ettik, gezmediğimiz yer kalmadı, yurtdışına çıktık beraber. Gezmeyi, tozmayı çok sever kendisi. Pandemiden önce sözlendik, nikah/düğün hazırlıklarına başladığımızda covid patladıderken çok da geciktirmek istemedik, pandemide evlendik ve tüm hayatımız evde geçmeye başladı ondan sonra bana sardı işte
Kuzucum gozun aydinn cok sukur evladin dogmus Allahin izniyle kucaginizada alicaksiniz minik savascilarimiz bizim onlarKizlar merhaba saat 3 de sezeryana alindim sadece alt tarafim uyuşturuldu doğum guzel geçti ama bebegimle henüz kavusamadim hafif solunum sıkıntısı varmış sevincim kursagimda kaldi eşim çok ağlamış su an kuvozde durumu daha iyi olursa saat 22.30 da emzirme imkanım olacak lutfen dua edin
Nolmus zeynomaaaa iyimisin kuzucum ya anca girip okuyorumm ??Ayyyy cokk darlandmm kızlarrr
Tebrik ederim kuzum gözünüz aydın olsun. Ciddi bir şey olacağını zannetmiyorum hem hemen emzirme zamanı belirlendiğine göre inşallah sağlıkla evinize gideceksinizKizlar merhaba saat 3 de sezeryana alindim sadece alt tarafim uyuşturuldu doğum guzel geçti ama bebegimle henüz kavusamadim hafif solunum sıkıntısı varmış sevincim kursagimda kaldi eşim çok ağlamış su an kuvozde durumu daha iyi olursa saat 22.30 da emzirme imkanım olacak lutfen dua edin
Maşallah bebişine. Bence de kilo artışı ve boyu iyi gibi. Gerçi standartları hiç bilemiyorum. Ama kötü olmadığı kesin. Doktorun belki artışa değil de bebişin kilosuna hâlâ az demiştir. O da düzelir ya, senşn kızçe ne badireler atlattı. Kilo neymişmaşallah tüm bebişlerimize. Doğan ve doğmayı bekleyen hepsine
Hemen başladım. Zaten gelsin gelmesin göğsü tuttıracaktım. Tutturdum da. Ama bugün böyle bişey olunca şaşırdım zaten etmiyorlar boşaltamıyo iki bebe demekki. Sağım yapıyorum. Ama yumuşama yok. Sağımı ne sıklıkla yapayım. Hem emzirme peşine mama hem sağım sıra moda kalmıyor zatenEvet süt birikmiş olmalı. Emzirmeye başlamışsındır inşallah hemen. İlk sütü direk bebeğin emmesi daha iyi diye biliyorum. Sonrasında da sağım yaparak hem rahatlarsın hem de daha fazla sütün gelmesini sağlamış olursun. Ben aynılarını yaşadım.
Yaptım tülbent ütüleyip. Şimdi besleme yaptım misal birine emmeyi bırakınca takviye mamasını verdim yine aynı memeyi sağıp soğuk buz aküsü mü koysakSıcak değil soğuk iyi geliyor sertleşen memeye. Sütün az geliyorsa artırmak için sıcak iyi gelir ama sendeki sertlik zaten çok geldiğinin işareti. Sakın sıcak uygulama yapma sen. İnşallah geç kalmamışımdır bunları yazmak için
Benim kizim yenidogdugunda ona da hep 30cc veriler ve vermemi soylediler ama simdi sen yazınca aklima geldiÇocuğun daha ilk gününden 30 cc mama vermişler her öğünde6 saattir aralıksız emziriyorum süt var diye asla uyumuyor meğer çocuk aç 30 cc mama vermek ne yaa
Benımkı ne kucuk ondan herhalde 10 cc den baslattılarÇocuğun daha ilk gününden 30 cc mama vermişler her öğünde6 saattir aralıksız emziriyorum süt var diye asla uyumuyor meğer çocuk aç 30 cc mama vermek ne yaa
İyiym iyiym gecti arada geliyorlarNolmus zeynomaaaa iyimisin kuzucum ya anca girip okuyorumm ??
30 cc yi içmişse demek ki midesi almış kuzum. İlk gün 30 cc fazla geldi bana da ama bebek almasa ya kusar ya da redderdi. Sen süt ver arada mama ile destekle sütün arttıkça mamayı kesersin yavaş yavaş.Çocuğun daha ilk gününden 30 cc mama vermişler her öğünde6 saattir aralıksız emziriyorum süt var diye asla uyumuyor meğer çocuk aç 30 cc mama vermek ne yaa
Benim bebetolar almadılar kuzum. Bana da 30 cc dedi hemşire 10 cc zor aldılar reddediyorlardı. Ben şaşırıyorum böyle olunca bizimkiler hala 30 cc mama alıyor birine sağıyorum diğeri emiyor bir o kadar da anne sütü alıyorlar o kadar zorlarsam kusuyorlar ya da yutmayıp ağzında bekletip çıkarıyor ağzının kenarından. Mesela emeni memede tuttum ısrarla emip ağzının yanından emdiğini akıtmış benimkiler huylu anacım anladımBenim kizim yenidogdugunda ona da hep 30cc veriler ve vermemi soylediler ama simdi sen yazınca aklima geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?