2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Günaydıınn herkese 🙋🏻‍♀️ Bugün transfer olan 2 arkadaş var sanırım, geçmiş olsun sonu güzel olsun, pozitif haberlerini alırız inşallah zamanj gelince.. kan testine giden de çok, canım Kilya Kilya Brccck Brccck A aysun hayrunnisa85 hayrunnisa85 unuttuklarım varsa hepinize şans diliyorum, sonuç ne olursa olsun gönülferahlığı diliyorum,en hayırlısı me olacaksa öyle olsun ama inşallah pozitifleriniz hayırlı olsun 🙏🏻🧿😘

Allah a binlerce şükrediyorum o testi öyle gördüğüm için. Ama yok yani maalesef içimi rahatlatıp moralimi düzeltmiyor sürekli bir şey olacakmış gibi olumsuzum. İlerler mi kese olur mu kalp atışını duyar mıyım düşer mi kanamam olur mu tansiyonum çıkar mı virüs kapar mıyım. Rabbim tüm olumsuzluklardan korusun herkesi 🤲🏻 Tüp bebek her aşamasına şahit olduğumuz için bütün gebelikte çekeceğimiz sıkıntıyı ilk haftalarda çektiriyor 😞😞😞 Yalnız başınız ağlamayın kızlar yazın duygularınızı en azından hep birlikte çıkacağız inşallah sonuç ne olursa olsun siz değerlisiniz Brccck Brccck 💞🤗
İçini ferah tut annesi o sana sımsıkı tutunmuş bi kere kan sonuçlarında çıkacak musmutlu olacaksin bize güzel haberler vereceksin 🥰🤲🏻👩🏻‍🍼 Desteğin için çok teşekkür ederim kuzum hepiniz iyi ki varsınız ve hepimiz harika anneler olacağız 🤲🏻🥰🙏👩🏻‍🍼🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kan verdim sonuc bekliyorum...

Hayirlisi ne ise o olsun artik biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahin taktiri...Cok duygusallım cok karışığım kizlar..Insanin yazdıkları da içinin aynasıdır az cok tanimissinizdir beni biraz duygularımı uçlarda yasiyorum ama içimde kötülük yoktur...Aranızdan birini uzdu isem cok cok özür dilerim Brccck Brccck ozellikle seni canim duygusallıktan oyle bir söz söyledim afedersin tabiki her iki ihtimalde fazla üzücü insallah guzel haberini aliriz canim bnm..

..Insallah herkes guzel haberler alir saglikla kavuşur kuzusuna..Rabbim hayırlısını versin hakkimizda...

Kan verdim sonuc bekliyorum...

Hayirlisi ne ise o olsun artik biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahin taktiri...Cok duygusallım cok karışığım kizlar..Insanin yazdıkları da içinin aynasıdır az cok tanimissinizdir beni biraz duygularımı uçlarda yasiyorum ama içimde kötülük yoktur...Aranızdan birini uzdu isem cok cok özür dilerim Brccck Brccck ozellikle seni canim duygusallıktan oyle bir söz söyledim afedersin tabiki her iki ihtimalde fazla üzücü insallah guzel haberini aliriz canim bnm..

..Insallah herkes guzel haberler alir saglikla kavuşur kuzusuna..Rabbim hayırlısını versin hakkimizda...
İnşallah bu duygusal karmaşanın sebebi gebeliktir canım. 🥰❤️🎈

Canım belki idrarın yoğunluğundan belki testin markasından filan fark ediyordur. Sen daha iyi bilirsin sağlıkçısın ama ben öyle düşünüyorum. Pek güvenli gelmiyorlar çıkarım yapmak açısından. Kan tahlilleriniz umarım çok iyi çıkar 🤲🏻Ben de az önce verdim bakalım
Kan verdim kilyacım yarın çıkacakmış ama asm de verdim hayırlısı ne diyeyim

Günaydıınn herkese 🙋🏻‍♀️ Bugün transfer olan 2 arkadaş var sanırım, geçmiş olsun sonu güzel olsun, pozitif haberlerini alırız inşallah zamanj gelince.. kan testine giden de çok, canım Kilya Kilya Brccck Brccck A aysun hayrunnisa85 hayrunnisa85 unuttuklarım varsa hepinize şans diliyorum, sonuç ne olursa olsun gönülferahlığı diliyorum,en hayırlısı me olacaksa öyle olsun ama inşallah pozitifleriniz hayırlı olsun 🙏🏻🧿😘
Canım benim amiiiin Allah razı olsun güzel dileklerin için teşekkürler. Herkes için en güzel kolay hayırlısı olsun inşallah 💕🌺

E2 progesteron çıkmış beta hcg çıkmamış henüz 🙄 e2 ve progesteron çok yükselmemiş o kadar iğne ilaç bilemiyorum

Kizlar bu testler beni öldürecek yaa simdid de cizgi yok denecek kadar az yeni yaptim gec mi cikiyor ki cizgi o yuzden mi ...5 dk bekledim 10 olsun bari🥺🥺
Nasi yani kuzum bugün mü yaptin tekrar siliklesti kan vermiştin ama kuzum sen idrar testiyle hiç uhrasma bence kan ver kuzum

X