Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3000 mi hay masallahTam olarak kacinci gunundu seninKızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Canım kaçıncı gün bugünKızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
O nasıl oluyor hic bılmıyorum ben dıger testın kactı karıstırdım sen yaptırmısmıydın canımKızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
İkizdir belkiKızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Kac cikmisE2 progesteron çıkmış beta hcg çıkmamış henüz e2 ve progesteron çok yükselmemiş o kadar iğne ilaç bilemiyorum
Neden kötüsün anlamadım canım daha ömce ne yasadın kiKızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Canim bölunmek derken ben anlayamadim ne demek istedigini o sebeple bilmedigim icin yanlis bilgi vermek istemem. Ama degerini görünce ben sevindim acikcasi. iki embriyo konmustu sana zaten. O zamab boyle olmuyormu ki degerler acaba. Bi gunleri bastan yazsana araştıralım canim.Kızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Kuzum sen baya uzun bekledin onun etkisi ile degerin yuksek basladiysa ondan katlandikca katlanmis masallah ama ikiz gibi de hadi hayirli olsunKızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
İnşallah kuzum inşallah normalde yarın ama bu akşam veririmCanım senin test günün ne zaman
İnşallah sende güzel haberler vereceksin
Kızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Yuksek olması iyi değil mi?bilmediğim için soruyorum yüksek olunca ne oluyorCanım kaçıncı gün bugün
Dr una at bakalım ne dicek. Ben direk dr a atıyorum. Yüksek değere bile sevinemiyoruz yaa
Yok normalde yarın ama bugün veririm diyorumSenin kan verme günün bugün mu canim
Ayyyyy hosgeldin seni merak ettik bizde. Cok sevindim tebrik ederim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah. Lutfen kal burdaKizlaar ben sabr :)
Sirf sizleri tebrik etmek ve guzel haberi vermek icin kardesimi uye yaptirdim ve kendim yazmak istedim. Ne guzel hic negatif yok sanirim
Evet galiba bende hamileyim
Cok sukur Allahima 6 yil bekleyis son bulucak insallah
Pazartesi kan verdim 154kusur cikti, bugun yine kan vericem artis icin. Ama az once test yaptim koyulasma olmus gorunuyo insallah guzel katlanmistir. Darisi onumuzdeki asamalari atlatmaya insallah.
Allahim test gununu bekleyen, transfer olucak olan ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah. Hic yasamamis biri olarak cok guzelmis be
Canimcim listeye banada gobusunu seven emoji koy, hikayem yarin kalmasin burda
Hepinizi cok opuyorum, nasi sevindim burayida pozitif gorunce anlatamam
Hoscakalin kizlar
Yok üzülmedim canım merak etme, sadece tek yada silik görmek ikiside umut yıkıcı, ikiside insanı mahvedici sonuçlar, tek çıkması daha iyi değil onu demek istedim. Şükür ki bir kızın var buna sığın bence ve hayırlısını iste.. inşallah hepimizin olurKan verdim sonuc bekliyorum...
Hayirlisi ne ise o olsun artik biz elimizden geleni yaptık gerisi Allahin taktiri...Cok duygusallım cok karışığım kizlar..Insanin yazdıkları da içinin aynasıdır az cok tanimissinizdir beni biraz duygularımı uçlarda yasiyorum ama içimde kötülük yoktur...Aranızdan birini uzdu isem cok cok özür dilerim Brccck ozellikle seni canim duygusallıktan oyle bir söz söyledim afedersin tabiki her iki ihtimalde fazla üzücü insallah guzel haberini aliriz canim bnm..
..Insallah herkes guzel haberler alir saglikla kavuşur kuzusuna..Rabbim hayırlısını versin hakkimizda...
Yaaaa, nasıl sevindim anlatamam.Kizlaar ben sabr :)
Sirf sizleri tebrik etmek ve guzel haberi vermek icin kardesimi uye yaptirdim ve kendim yazmak istedim. Ne guzel hic negatif yok sanirim
Evet galiba bende hamileyim
Cok sukur Allahima 6 yil bekleyis son bulucak insallah
Pazartesi kan verdim 154kusur cikti, bugun yine kan vericem artis icin. Ama az once test yaptim koyulasma olmus gorunuyo insallah guzel katlanmistir. Darisi onumuzdeki asamalari atlatmaya insallah.
Allahim test gununu bekleyen, transfer olucak olan ve isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin insallah. Hic yasamamis biri olarak cok guzelmis be
Canimcim listeye banada gobusunu seven emoji koy, hikayem yarin kalmasin burda
Hepinizi cok opuyorum, nasi sevindim burayida pozitif gorunce anlatamam
Hoscakalin kizlar
Canımm niye panik yapıyorsun, ne güzel bir değer, maşallah sağlıkla devam etsin inşallah.. eski travmaları atlatmak zor biliyorum ama bu yeni bir hikaye çok da güzel olacak hiç şüphem yok.. belirtim yok dedin, olmadı dedin üzüldün ama bak ne güzel bir değer çıkmış.. kuruntularını bırak bir kenara keyfine bak, bize de dua etKızlar çıktı 3000 küsür ben kötüyüm ya çok yüksek değil mi ne olur kusuruma bakıp kınamayın özür dilerim ama bölünmemiştir değil mi. Aynı acıyı yaşamak istemiyorum