• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik olması bile yeterli canım merak etme 🤗
Koyu testin siliklesmesi kotu ama canim hcg azalmaya başlıyor demek ki..

İlk basta tek çıkması gene daha iyiymiş boyle umutlandiktan sonra cok zor :KK43:

Insallah hislerim yanlistir

Kan verdim ben de kızlar az önce. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Arkadaşlar görüyorum da şu kaset testler ne kadar güvenilir olacak cidden bilemiyorum iki damla bir şey ile. Öyle olsa doktorlar kan ile niye görmek istesin idrar testi yapılır sadece. İdrar testleri hastane ortamına gitmeden bir gebelik var mı yok mu onu belirtir. Koyu ya da açık çıkması yaptığınız gün, idrar yoğunluğu, kendi vücut yapınız, yaptığınız saat dahi, testin markası vs bir sürü şeye bağlı değişiyor. Umarım tüm bekleyenler için en hayırlısı olur 🤲🏻 Bu gece yine aşırı huzursuz geçirdim. Sebepsizce ya da bilmiyorum bilinçaltı olabilir ya da ilaçlar yani her neyse ruh gibiyim. Allah ım hayırlara çıkarsın

Aysuncum sabah test yaptım bende de çizgi silikleşti ben de kan vercem
Canım belki idrarın yoğunluğundan belki testin markasından filan fark ediyordur. Sen daha iyi bilirsin sağlıkçısın ama ben öyle düşünüyorum. Pek güvenli gelmiyorlar çıkarım yapmak açısından. Kan tahlilleriniz umarım çok iyi çıkar 🤲🏻Ben de az önce verdim bakalım

Koyu testin siliklesmesi kotu ama canim hcg azalmaya başlıyor demek ki..

İlk basta tek çıkması gene daha iyiymiş boyle umutlandiktan sonra cok zor :KK43:

Insallah hislerim yanlistir
İlk başta tek çıkması niye daha kolay olsun canım hiçte kolay değil öyle düşünme, ben o gün test yaptım tek çıktı günlerce ağladım mahvoldum ha buraya yazmadım dillendirmedim o ayrı.. ama tek çıkması yada seninki gibi çıkması aynı şey ikisinde de umutlaniyor insan ..sadece böyle çıkınca unutlanmiyor yani dediğin gibi.. bizlerde burda yıllardır bekliyoruz bir tane evlat için bizde o bile yok.. senin çok şükür kızında var.. o yüzden hiç çizgi çıkmaması daha iyiymiş deme canım.. hayırlısını iste.. kendini helak etme nasılsa kan vereceksin sakin ol 🤗

İlk başta tek çıkması niye daha kolay olsun canım hiçte kolay değil öyle düşünme, ben o gün test yaptım tek çıktı günlerce ağladım mahvoldum ha buraya yazmadım dillendirmedim o ayrı.. ama tek çıkması yada seninki gibi çıkması aynı şey ikisinde de umutlaniyor insan ..sadece böyle çıkınca unutlanmiyor yani dediğin gibi.. bizlerde burda yıllardır bekliyoruz bir tane evlat için bizde o bile yok.. senin çok şükür kızında var.. o yüzden hiç çizgi çıkmaması daha iyiymiş deme canım.. hayırlısını iste.. kendini helak etme nasılsa kan vereceksin sakin ol 🤗
Ya ikiside kotu tabi ama tek cikinca 1 gun üzülüyordum simdi oyle değil :KK42:

Insallah canim insallah🥺🙏

Kan verdim ben de kızlar az önce. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Arkadaşlar görüyorum da şu kaset testler ne kadar güvenilir olacak cidden bilemiyorum iki damla bir şey ile. Öyle olsa doktorlar kan ile niye görmek istesin idrar testi yapılır sadece. İdrar testleri hastane ortamına gitmeden bir gebelik var mı yok mu onu belirtir. Koyu ya da açık çıkması yaptığınız gün, idrar yoğunluğu, kendi vücut yapınız, yaptığınız saat dahi, testin markası vs bir sürü şeye bağlı değişiyor. Umarım tüm bekleyenler için en hayırlısı olur 🤲🏻 Bu gece yine aşırı huzursuz geçirdim. Sebepsizce ya da bilmiyorum bilinçaltı olabilir ya da ilaçlar yani her neyse ruh gibiyim. Allah ım hayırlara çıkarsın
Ben de öyle canım sabah erkenden uyandım belirtim de yok bugün akşam kan vercem bakalım hayırlısı olsun ne diyelim ❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım aysunayy aysunayy testlerde 24 saatlik fark ile çok bariz bir fark olacağını sanmıyorum kuzum
Çünkü kan testini bile doktorlar 2 güne bir verin diyorlar demekki ancak 48 saat sonra anlamlı bir fark oluşuyor
Yaptığın test , idrarının durumu bence herşey etken bu kaset testlerde
Yıpratma kendini lütfen

Ben de öyle canım sabah erkenden uyandım belirtim de yok bugün akşam kan vercem bakalım hayırlısı olsun ne diyelim ❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın nick name i içimizi ısıtan bayan 💕🤗 Gece biraz ağrım oldu ama bende de yok belirti. Artık onu da düşünmüyorum. Ben progesteron iğneden şüphe ediyorum umarım öyledir yani hiç sağlıklı ruh halinde değilim inanın kan vermeye giderken bile ruh gibiydim. Canım sıkılıyor sürekli. Korkuyorum. Ara ara oluyor böyle ama o gün komple gidiyor kabıma sığmıyorum ele avuca gelen bir şeyde yokken üstelik.

Back