- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
İnşallahhh tersi çıkar ama yazan sendin vallaSeninkilerin hep 5 te uyancağına işaret kız beni ne katıyon rüyana benim daha çok erken ya doğurmiim Allah korusun inşallah tersi çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhh tersi çıkar ama yazan sendin vallaSeninkilerin hep 5 te uyancağına işaret kız beni ne katıyon rüyana benim daha çok erken ya doğurmiim Allah korusun inşallah tersi çıkar
Benim bildiğim yokYaa evet inşallahh 2. Planlı ben miyim var mıydı baska bu hafta doğum
Kız Allah seniii bu neee Bi de ben geç geldim he aranıza.Topiğimize en çok mesaj atan arkadaslar katılımlarınızdan dolayı tebrik ediyorum ben de ucundan yakalamışım topiğimiz harici aktiflikler de görüyorum nerelere yazıyosunz kızz bir tek nurselek topikten dışarı çıkmamış
Hadii hayırlı haberlerrrr tarih kap gelBenim de 10 da daha yeni hastaneye giriş yapıyorum daha nst m var
Ayy hadi bakalımHadii hayırlı haberlerrrr tarih kap gel
Allah korusun kız sokaklardaVallahi ya ben de dün yürüdüm mecburen orda park yeri aşırı sıkıntı biliyosun 7 tur attık yakın park yeri bulalım diye en sonnda bi yer buldk 5 dk yürüdm ama o kdr zor geldi ki dedim benm dışarda ne işim var suyum gelcek şimdi
Günaydın kuzummm ohh çok şükürrr inşalalh bugün alır götürürsün yavrularını anne bebek uyumu neymiş ilk kez duydumGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz için
Benim için hafta güzel başladı hastaneden aradılar bugün anne bebek uyumu yapalım yarında bir sıkıntı olmazsa bebişleri götürebilirsiniz dediler ama ben pek anne bebek uyumunu istemiyorum doktorla görüşcem eğer izin verirse bebişleri bugünden alıp gelmek istiyorum evimize
Aaa bu cok iyiymis yaa ayy aslinda suanlik aktif yazmiyorum önceden yazmisliklarim varTopiğimize en çok mesaj atan arkadaslar katılımlarınızdan dolayı tebrik ediyorum ben de ucundan yakalamışım topiğimiz harici aktiflikler de görüyorum nerelere yazıyosunz kızz bir tek nurselek topikten dışarı çıkmamış
Amin kuzum inşallah Bebeklerin küvöz dışındaki durumlarına bakacaklarmış heralde birde işte bebeklerin bakımı ile alakalı şeyler kuzumGünaydın kuzummm ohh çok şükürrr inşalalh bugün alır götürürsün yavrularını anne bebek uyumu neymiş ilk kez duydum
Anladım kuzucum yas inşallah çok güzel gider herşey bir gün daha beklemezsiniz hemen alır getirirsin yavruları evine bir daha da Allahım hiç ayırmaz siziAmin kuzum inşallah Bebeklerin küvöz dışındaki durumlarına bakacaklarmış heralde birde işte bebeklerin bakımı ile alakalı şeyler kuzum
Alıyodur tabi kızz saçmalamaa daha çok alıolar sizin haftalarda ama sen aynı yiyosan almıo olabilirsin zaten almışız alcağımızı son haftalara sadece bebelere gitse ne güzel olurKızlarr bugun dr ye gittigimde anlasılır zatende ben kilo almıyorm yaa bayada yiyorum bebis alıyor mudur ki aceba
Aaa ne güzel bi haber buuuuGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz için
Benim için hafta güzel başladı hastaneden aradılar bugün anne bebek uyumu yapalım yarında bir sıkıntı olmazsa bebişleri götürebilirsiniz dediler ama ben pek anne bebek uyumunu istemiyorum doktorla görüşcem eğer izin verirse bebişleri bugünden alıp gelmek istiyorum evimize
Sen almasan da bebek alıyo hiiiçç dert etme sen yavrumKızlarr bugun dr ye gittigimde anlasılır zatende ben kilo almıyorm yaa bayada yiyorum bebis alıyor mudur ki aceba
İnşallah canım artık çok yoruldum sanırım bebeklerde bedenden çıkınca bir salıverme hali geldi. Senin doğum kaçta olacak. Rabbim yardımcın olsun sağ Salim kucakla inşallahAma önemli bir durum kendini iyi koruman lazım canım