- 12 Nisan 2021
- 2.896
- 5.712
Ooo 3. Planlımız hayırlı olsunnnnnKızlar 15 aralıııııkkkk
Kanlarımı verdim EKG çekindim ameliyat hazırlığı
Kocacım giremiyormuş sez. Olduğu için
Böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo 3. Planlımız hayırlı olsunnnnnKızlar 15 aralıııııkkkk
Böyle
Yaaa artık seninde bekleyeceğin bir tarih varKızlar 15 aralıııııkkkk
Böyle
Bittiii 15 AralıkHahazor valla sirt ustu yatmak sağa dönderiyorlar sorsan mi aceba gerci ikizde nasildir bilmiyorum bitmedi mi peki hala
Şimdilik planlı sanki 12 sinde gelecekler gibi hissediyorum diyo doktorOoo 3. Planlımız hayırlı olsunnnnn
Ayy evet tahmini belliydi ama netleşince heyecan yaptımYaaa artık seninde bekleyeceğin bir tarih var
Zamanında gelsin bebişler
Öyle ya artık söküp atasım geliyordu. Hadi hayırlı olsun kuzum senin içindeNeyse ki kurtuldun kuzumm ben de son nst me girdim
Oy oy hadi gözün aydın canım az kaldıKızlar 15 aralıııııkkkk
Böyle
Aminnn inşallah canımÖyle ya artık söküp atasım geliyordu. Hadi hayırlı olsun kuzum senin içinde
Hem de ne az heyecan bastı birdenOy oy hadi gözün aydın canım az kaldı
Hayırlı uğurlu olur inşallah fıstığım sağlıkla, huzurla kavuş tofidik ayaklaraKızlar 15 aralıııııkkkk
Böyle
Aminnnn inşallah canım benimHayırlı uğurlu olur inşallah fıstığım sağlıkla, huzurla kavuş tofidik ayaklara
Yaaa hadi hayirlisi insallah son 9 gün minnoslara kavusmana saglikla gelsinler insallahBittiii 15 Aralık
Canım magnezyumdan da olabilir sanki.Kızlar dünden beri kendimi takip ediyorum..
ayaktayken,yürürken hiç bir yerim ağırmıyor.otururken ve yatarken kalça kemiğim,çatı kemiğim ve belim ağıyor böyle ağrıdan ziyade daha çok yanma da oluyor kalkıyorum anında düzeliyorum..
Bu aylarda siz de de olmuş muydu..
Ben hep enfeksiyona bağladım ama..
Magzenyumda düşük çıkmış acaba eklem ağrısı mi yapıyor.
Aminn kuzum evet atarsa 9Yaaa hadi hayirlisi insallah son 9 gün minnoslara kavusmana saglikla gelsinler insallah
Amin kuzum inşallahnurselek çok sevindim canım, hayırlı olsun tarihin.
Yerim seni yerim valla çok heyecanlı darısı vakitlice senin ve bekleyenlerin başınaAyyy nurselek tüylerim diken diken oldu kuzum benim çok ama çoook sevindim sağlıkla kavuşun inşallah yavrularına Allaha emanet olun ayy ağlicamm kızzz çok güzell bişey bu darısı biz doğurcaklara inşallah