• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok degil ama severim okurum 😂 Yay erkegimiii aman tanrim dunyanin en detayci mukemmelliyetci insanii erkek yay zor biraz diye bilirim 😘 sizin de dengeniz cok iyi kuzum analari terazii senin burcun ozel ❤️ Koc kizi cok inat ergenlikte yandin 😂 oglak icin inan cok bi bilgim yok ama senin burcun hepsini toparlar bence 🧿💐
Iyi ki teraziymisim ozaman yoksa yanmışız 🤣🤣

Ayy kizim diye demiyorum ama o doğarken ergendi zaten hala da oyle🤣🤣🤣🤩🤩🤩😍😍🙏🙏

Iyi ki teraziymisim ozaman yoksa yanmışız 🤣🤣

Ayy kizim diye demiyorum ama o doğarken ergendi zaten hala da oyle🤣🤣🤣🤩🤩🤩😍😍🙏🙏
Benim iki tane kiz yegenim var ablalarimin ne cektiklerini bir Allah bilio bi de biz 😂 kapris inat naz niyazzz 😂 bu zamanin cocuklarida bi degisik zatenn isimiz cook zor cook 😂

Ayy ayyyy bayildim ozelliklerine🍭
  • Evimize hoş geldin Uranüs bebeği! Bu bebekten daha doğar doğmaz gözlerinizi alamayacaksınız. Çünkü sizi ilk andan itibaren, son derece dikkatli bakan, ışık saçan gözleri ile büyüleyecek!
  • Öncelikle belirtmem gerekiyor ki, evinize küçük bir dahi geldi. O bildiğiniz çocuklardan değil. Genlerinde Uranüs’ün sıra dışılığını, özgürlükçü yapısını, liberalliğini, devrimciliğini taşıyor ve hayatının tüm safhalarında sizi bu yönlerini gösterecek.
  • Sakın sakın bebeğinizi fazla üşür diye geceleri kat kat örtmeye kalkmayın. Kova bebekleri bundan fazlası ile rahatsız olur. Küçük bedenlerini dar ve sıkı giysilere hapsetmeyin. Olabildiğince içinde rahat hareket edeceği kıyafetler giydirmeye özen gösterin.
  • Çoğu zaman büyümüşte küçülmüş gibi ettiği boyundan büyük laflar ile sizin ağzınızı açık bırakacak. Bilin ki karşınızda yaşından çok ileri, oldukça akıllı biri duruyor. Emin olun onun parlak zekâsı ve algıları dünyayı keşfetmek üzere sonsuza kadar açılmış durumda. Büyük bir merakla her şeyi anlamaya çalışıyor.

Kızlar selammm şimdiden hayırlı olsun minnoşlar ☺️ Transfer için verilen ilaçlar raporumuz yoksa nasıl okuyor devletin karşıladıkları var mı ? Benim Ağustos gibi olacak herhalde sizleri takipteyim 🤭☺️

Ayy ayyyy bayildim ozelliklerine🍭
  • Evimize hoş geldin Uranüs bebeği! Bu bebekten daha doğar doğmaz gözlerinizi alamayacaksınız. Çünkü sizi ilk andan itibaren, son derece dikkatli bakan, ışık saçan gözleri ile büyüleyecek!
  • Öncelikle belirtmem gerekiyor ki, evinize küçük bir dahi geldi. O bildiğiniz çocuklardan değil. Genlerinde Uranüs’ün sıra dışılığını, özgürlükçü yapısını, liberalliğini, devrimciliğini taşıyor ve hayatının tüm safhalarında sizi bu yönlerini gösterecek.
  • Sakın sakın bebeğinizi fazla üşür diye geceleri kat kat örtmeye kalkmayın. Kova bebekleri bundan fazlası ile rahatsız olur. Küçük bedenlerini dar ve sıkı giysilere hapsetmeyin. Olabildiğince içinde rahat hareket edeceği kıyafetler giydirmeye özen gösterin.
  • Çoğu zaman büyümüşte küçülmüş gibi ettiği boyundan büyük laflar ile sizin ağzınızı açık bırakacak. Bilin ki karşınızda yaşından çok ileri, oldukça akıllı biri duruyor. Emin olun onun parlak zekâsı ve algıları dünyayı keşfetmek üzere sonsuza kadar açılmış durumda. Büyük bir merakla her şeyi anlamaya çalışıyor.
Kuzum bu kova mi simdii 😂 yaa bosuna sevmiyomusum istee ❤️ Yaa Allahim bu komikligimizi inancimizi almasin bizden saka bi yana ister oglak ister akrep ne olursa olsun gelsin artik bekletmesin bizi mucizemizzz 🧿

Kizlar benim 9.cu gunumdu idrar testi yaptım bu şekilde sizce nasil

Eklentiler

• IMG_20210420_232730.jpg
    IMG_20210420_232730.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 55
Kuzum bu kova mi simdii 😂 yaa bosuna sevmiyomusum istee ❤️ Yaa Allahim bu komikligimizi inancimizi almasin bizden saka bi yana ister oglak ister akrep ne olursa olsun gelsin artik bekletmesin bizi mucizemizzz 🧿
saglikli hayirli ömurlü, çevresine ailesine saygılı birer evlat nasip etsin rabbim hepimize. Burcu falan işin hikayesi. Kovaymış bu arada evet🤪

Pozitif gozukuyor ayyy cok heyecanliii 😍
Ya inşallah canım, bu akşam kardesimin eşi yapti bu şekilde çift çizgi çıktı. Hadi inşallah dedim darısı başıma, şimdi eve geldim dayanamadım bende yaptım silik şeklinde çıktı ama bilemiyorum ilk defa başıma geldi bu şekilde

Back