Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bugün ilk defa çocuğu parka götürdüm 7. Günümdü.kasik agrim bacagima vuruyor simdi.Kuzum bugün baya yogundum gelemedim yazdıklarınızı okucaktim şimdi çocuğu parka götürdüm valla güneşte yürüDüm biraz harekette iyi oluyormuş diye okudum rahme kan gitmesi için yarın 7. Günüm oluyor inşallah hayırlı zamanda sonuç almayı çok istiyorum artık valla karın ahrim falan da gitti ne oluyor hiç anlamıyorum
Aynı şeyleri hissediyoruz şuan hakkımızda hayırlısıKulaga garip geliyor biraz ama halk dilinde bu duruma Rahim bebek ariyor denirmiş. Valla benimde kasiklarim karnim baya ağrımaya basladi. Regl agrisi gibi hafif sancılar var. Aldigimiz ilaçlar hormon oldugu icin cogunlukla cok normal boyle hissetmemiz sanirim.
Benim fitil 187 tlEwet 73 tl eczanede fitil fiyatı sen bı ıgneye mı verdın
Evet canım doktorun tavsiye eder gerek görürse.. rahime kamera ve kesici uçlarla girip hem canlı kontrol ediyorlar rahim içini hem de gerek olursa müdahalr ediyorlar.. çizik atıyorlar, tutunmayı arttırıyor diyorlar baya övüyor literatür bu işlemi.. ama beni zorladı 1,5 aydır, bugün de dedim doktoruma ben hala hissediyorum histeroskopide müdahale ettikleri yerleriBu histeroskopi rahime çizik atmak falan nedir niye yapıyolar kızlar ben bilmiyorum yaptırmak mı lazım doktor öneriyordur herhalde kişi ve duruma göre ?
Şimdiden hayırlı olsun tedavin histeroskopiyi çok övüyorlar, ben de geçen ay oldum, bayramdan sonra transfer olacağım. Bu sefer güzel haberlerini alırız inşallah senin deKızlar merhaba, burda pozitif haberleri okudukça çok mutlu oluyorum.Bende bayramdan sonra 17 si gibi 3.tedavime başlayacağım bir aksilik olmazsa , ulaşım vs. sıkıntı olmazsa çünkü şehir dışına gideceğim.Ocakta kürtaj olmuştum malasef tüp bebekle olmuştu yine kalbî durmuştu bebeğimin şimdi sil baştan başlayacağız.Rabbim isteyen herkese nasıp ersin inşallah
Belkide rahme kan gittiğinden iyi bişeydir cnm ben valla iyiye yoruyorumBen de bugün ilk defa çocuğu parka götürdüm 7. Günümdü.kasik agrim bacagima vuruyor simdi.
İnşallah canım teşekkür ederim.Açıkcası rahîm filmimde ve USG de sorun görünmüyor ama yine de yapılacak.Zaten birde kürtaj olunca şart oldu hsg .İnşallah hayırlısıyla bende transfer olacağım günleri görürümŞimdiden hayırlı olsun tedavin histeroskopiyi çok övüyorlar, ben de geçen ay oldum, bayramdan sonra transfer olacağım. Bu sefer güzel haberlerini alırız inşallah senin de
Saol şeker cevabın için Hayırlısı valla ol derse olucaz artık teslim olduk yaa napalımEvet canım doktorun tavsiye eder gerek görürse.. rahime kamera ve kesici uçlarla girip hem canlı kontrol ediyorlar rahim içini hem de gerek olursa müdahalr ediyorlar.. çizik atıyorlar, tutunmayı arttırıyor diyorlar baya övüyor literatür bu işlemi.. ama beni zorladı 1,5 aydır, bugün de dedim doktoruma ben hala hissediyorum histeroskopide müdahale ettikleri yerleri
Demi bi de o var eger sagsalim kucaklarsak insallah ocak oğlak oluyoKilya canımcım al sana konu başlığı bebekleriniz hangi burç olcak şimdi oğlak mı oluyoo kova mı hesaplayın bakalım pozitiflerrr
İnş öyledir cnmBelkide rahme kan gittiğinden iyi bişeydir cnm ben valla iyiye yoruyorum
180 de benim kisiri de varmisBenim fitil 187 tl
Ooo desene bir sürü oğlak burcu geliyooo ben tüp bebek için gittiğimde ayy dedim oğlak burçlarıylada hiç anlaşamam nasıl olcak falan İçime doğmuş ertlendi bir ay sanki hemen olcakmış gibi hayal edince bir deDemi bi de o var eger sagsalim kucaklarsak insallah ocak oğlak oluyo
Canim sabah testi tekrarlayacagim insallah katlanmistirKuzucum senin nasıl durumlar inan yetişemedim ama aklım hem burada vallahi
biz transferi Nisan’da beklediğimizden eşim oğlak olacak diye çok hevesliydi - kesin tutacakmış gibi sanki, ama işte insan yine de hayal kuruyor konuşuyor üstüne - kaçırfık oğlak’ı, kova olacak şimdi inşallahKilya canımcım al sana konu başlığı bebekleriniz hangi burç olcak şimdi oğlak mı oluyoo kova mı hesaplayın bakalım pozitiflerrr
Kizim koc bi de oğlak gelirse bizim ev inatçı kecilerle dolar huni takarız artikOoo desene bir sürü oğlak burcu geliyooo ben tüp bebek için gittiğimde ayy dedim oğlak burçlarıylada hiç anlaşamam nasıl olcak falan İçime doğmuş ertlendi bir ay sanki hemen olcakmış gibi hayal edince bir de
Ahahah eşin benim kafada vallahii ne durumdayız Allahım yüzümüze gülsün kova burçlarıyla iyi anlaşırım çok iyidirler ayy hele bir de kız olursaabiz transferi Nisan’da beklediğimizden eşim oğlak olacak diye çok hevesliydi - kesin tutacakmış gibi sanki, ama işte insan yine de hayal kuruyor konuşuyor üstüne - kaçırfık oğlak’ı, kova olacak şimdi inşallah
Kovalar daha tatlıbiz transferi Nisan’da beklediğimizden eşim oğlak olacak diye çok hevesliydi - kesin tutacakmış gibi sanki, ama işte insan yine de hayal kuruyor konuşuyor üstüne - kaçırfık oğlak’ı, kova olacak şimdi inşallah