O kendi oğlak diye istiyoduKovalar daha tatlı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kendi oğlak diye istiyoduKovalar daha tatlı
yok kuzum özel hastanede hormon fiyatı tek progesteron seviyesine bakmak içinEwet 73 tl eczanede fitil fiyatı sen bı ıgneye mı verdın
Eyvahh kiii hem koç hem de kız çocuğu kolay gelsin krdeşim önceliklee oğlak ta güzel bir burç ya cinsiyette fark eder tabiiiiKizim koc bi de oğlak gelirse bizim ev inatçı kecilerle dolar huni takarız artik
lutinustur o benim fitil de o ve bir hafta da bitiyorBenim fitil 187 tl
Hiç kova burcu yok etrafımda. Eşim kendi oğlak diye istiyodu, oğlum olacak oğlak olacak diyr dolanıyodu etraftaAhahah eşin benim kafada vallahii ne durumdayız Allahım yüzümüze gülsün kova burçlarıyla iyi anlaşırım çok iyidirler ayy hele bir de kız olursaa
Oğlaklar koclara gore daha ılımlı ve sakinlerEyvahh kiii hem koç hem de kız çocuğu kolay gelsin krdeşim önceliklee oğlak ta güzel bir burç ya cinsiyette fark eder tabiiii
Evet evet benim de o ne pahali yalutinustur o benim fitil de o ve bir hafta da bitiyor
oğlaklarla boğalar çok iyi anlaşır ikisi de toprak grubuOğlaklar koclara gore daha ılımlı ve sakinler
Koçtan sonra oğlak kedi gibi gelir bana
Kova burcu çok tatlı ama kendi burcun önemli öncelikle anlaştıkların falan yaa olsun ğzülmesin kendi gibi olmasın farklı olsun çocuğuu aynı karakterler de çok zorHiç kova burcu yok etrafımda. Eşim kendi oğlak diye istiyodu, oğlum olacak oğlak olacak diyr dolanıyodu etrafta
üçüncü kutudayım daha da devam edicez canımEvet evet benim de o ne pahali ya
Evet cnm9.haftaya kadar deniyorlutinustur o benim fitil de o ve bir hafta da bitiyor
Oğlak erkeği sakin yaa, biraz inadı var evet.. kadını da annem benim, onun için severim oğlakları huyu güzel kendi güzel çocuklarımız olur inşallahOğlaklar koclara gore daha ılımlı ve sakinler
Koçtan sonra oğlak kedi gibi gelir bana
Devlette hic karsilamiyormus onuüçüncü kutudayım daha da devam edicez canım
Ayy ilgileniyorsun sanirim canim bi de bize baksanaBen yay burcuyum ateş , eşim balık su bize de bir toprak burcu lazımdı denge için o yüzden kova olursa diye hayalim
Balık erkeği de zor, sllah kolaylık versinBen yay burcuyum ateş , eşim balık su bize de bir toprak burcu lazımdı denge için o yüzden kova olursa diye hayalim
Oğlak geçti canım o yuzden hedefimiz kova burclarinin sayisini arttirmakOğlak erkeği sakin yaa, biraz inadı var evet.. kadını da annem benim, onun için severim oğlakları huyu güzel kendi güzel çocuklarımız olur inşallah
İnşallah gönlünden geçtiği gibi olur canımBen yay burcuyum ateş , eşim balık su bize de bir toprak burcu lazımdı denge için o yüzden kova olursa diye hayalim
O iş bizdeOğlak geçti canım o yuzden hedefimiz kova burclarinin sayisini arttirmak
Cok degil ama severim okurum Yay erkegimiii aman tanrim dunyanin en detayci mukemmelliyetci insanii erkek yay zor biraz diye bilirim sizin de dengeniz cok iyi kuzum analari terazii senin burcun ozel Koc kizi cok inat ergenlikte yandin oglak icin inan cok bi bilgim yok ama senin burcun hepsini toparlar benceAyy ilgileniyorsun sanirim canim bi de bize baksana
Esim yay
Ben terazi
Kizim koc
Simdiki sipa oğlak
Biz anlaşamayız bence