• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ooo desene bir sürü oğlak burcu geliyooo 😂 ben tüp bebek için gittiğimde ayy dedim oğlak burçlarıylada hiç anlaşamam nasıl olcak falan İçime doğmuş ertlendi bir ay 😂 sanki hemen olcakmış gibi hayal edince bir de 😂
Yaaa sormaa aynısını bende dedım bıraz inatlasır gıbı gelıyor benık etrafımdakı oglak burcları hatta esımlede konustuk dişini bıraz sık 2022 de dogur dedı oda 🤣

Ayy ayyyy bayildim ozelliklerine🍭
  • Evimize hoş geldin Uranüs bebeği! Bu bebekten daha doğar doğmaz gözlerinizi alamayacaksınız. Çünkü sizi ilk andan itibaren, son derece dikkatli bakan, ışık saçan gözleri ile büyüleyecek!
  • Öncelikle belirtmem gerekiyor ki, evinize küçük bir dahi geldi. O bildiğiniz çocuklardan değil. Genlerinde Uranüs’ün sıra dışılığını, özgürlükçü yapısını, liberalliğini, devrimciliğini taşıyor ve hayatının tüm safhalarında sizi bu yönlerini gösterecek.
  • Sakın sakın bebeğinizi fazla üşür diye geceleri kat kat örtmeye kalkmayın. Kova bebekleri bundan fazlası ile rahatsız olur. Küçük bedenlerini dar ve sıkı giysilere hapsetmeyin. Olabildiğince içinde rahat hareket edeceği kıyafetler giydirmeye özen gösterin.
  • Çoğu zaman büyümüşte küçülmüş gibi ettiği boyundan büyük laflar ile sizin ağzınızı açık bırakacak. Bilin ki karşınızda yaşından çok ileri, oldukça akıllı biri duruyor. Emin olun onun parlak zekâsı ve algıları dünyayı keşfetmek üzere sonsuza kadar açılmış durumda. Büyük bir merakla her şeyi anlamaya çalışıyor.
Harika 🤩🤩 bunun oglak i da var mi🤣

Ya mi kqciyla kaci yay oluyo ki....azcik sıkalım 2022 olsun bari🤣🤣🤣 oglak istiyorum ben nolcak🤣
Bilmiyorum kızlar bunlar bize değil bebişlere bağlı biraz da erken gelmek isterler gelmek istemezler. Allah ın takdiri 🙂 yay burçları zor oluyor vur patlasın çal oynasın rahatlar filan ama sevimliler oğlaklar inatçı işkolik filan bilemedim 🤪 ay bunları konuşabildiğime şaşkınım. Şaka bir yana vatana millete hayırlı bireyler olsunlar inşallah sağlıkla gelsinler 🤲🏻🍀

Back