Ben de en son öptüm sarıldım doya doya ohh onu mu düşüncem orda kavuşma heyecanı var zaten kimi öpüosa öpsün ilk ne farkederBenm koci de en son beni öpmüştü sanırm seni sona sakladm demişti dedm dur trip atmıyım şmdi yeni kavustk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de en son öptüm sarıldım doya doya ohh onu mu düşüncem orda kavuşma heyecanı var zaten kimi öpüosa öpsün ilk ne farkederBenm koci de en son beni öpmüştü sanırm seni sona sakladm demişti dedm dur trip atmıyım şmdi yeni kavustk
Cnm doğum günün kutlu olsun evladinla yuvanda hep neşe huzur olsunBen de en son öptüm sarıldım doya doya ohh onu mu düşüncem orda kavuşma heyecanı var zaten kimi öpüosa öpsün ilk ne farkeder
Oyy sağol fıstığımmm hepimiz inşallahh bıl sevinçli yıllarımız olsun minik ailemizleCnm doğum günün kutlu olsun evladinla yuvanda hep neşe huzur olsun
Yaa ısteee halen dengelısmelerı anlık yazıyorumHic kimse Yasamademek123 kadar hızlı olamadı valla hemen yazmıstı catladk burda insallah hersey yolundadır Kilya cm
Bebekler icin iyi, kasinan analari icin kotu haberBurada geçirmezsem almak zorunda kalacak. Doğurtmuyor almıyor. Ben şu an ne diyeceğimi bilemiyorum.
Ben de kendi ailemle paylaşmam biliyomusun. Çünkü Bi yerlerde sonradan önüme gelir bu. Bizimkiler de öyledir yani. Neyse bunlar çok derin konular işteAynen öyle kendi ailem için de geçerli cnku çok muhabbet aşık usandırır ve herkese yorum yapma hakkı düşer. Ben eşimle tartışsam bile asla ailemle paylaşmam gizlerim herşeyi kmse herşeyi bilmesin sevmem
Ayy sen ciidimisinnn. Ha böylesi laf diyene de konuş kız Anaaa lafa Ba lafaBenim koca askere gitmişti 18 gün, yemin törenine gittik biz de altı aylık evliyiz yani daha yeni, beni çekti kenara ne dedi biliomusun oğlumu önce ben öpiyim sen sonra öp ahha şoka girmiştim çok komik o yüzden susmama taraftarıyım ben baby koca senin koca anası analığını bilsin siz çekirdek ailesiniz yanii
Varır farkına merak etme çocukların sorumluluğu yüklenince üstüne kimseyi düşünmicek başka kendini bile unutcakAyy sen ciidimisinnn. Ha böylesi laf diyene de konuş kız Anaaa lafa Ba lafa
Çekirdek ailenin öncelikli olduğunu önce benim kocanın iyice özümsemesi gerek. İnşallah bebekler olunca az daha farkına varır
Nasip anacım. Sen naptın yaa süslendin mi. Saçları fönledinmi naptınVarır farkına merak etme çocukların sorumluluğu yüklenince üstüne kimseyi düşünmicek başka kendini bile unutcak
Fönlendim oje sürdüm makyaj yaptım oturuyorum yarın sabah bi maşa bi elbise annemler ablamlar falan gelcekmiş öğlen süpriz güyaNasip anacım. Sen naptın yaa süslendin mi. Saçları fönledinmi naptın
Yazamadı demek yaa napsınn bakalım iyi haberler versinde aklımız kaldı vallaBişe dicem bekleyince de haber gelmiyor Kilya alamadı mı telefonu eline noldu kiii
Bence genel anestezı almsıtırYazamadı demek yaa napsınn bakalım iyi haberler versinde aklımız kaldı valla
İnşallah kuzum ya ben de iyi düşünüyorumm heyecandan kız bizimi düşüncek anca yazar işte herkes sen mi bacım naklen yayınBence genel anestezı almsıtır
Kendıne gelmesı sure alır
Sonrasında da uyanınca agrısı olduysa bıraz zamana ıhtıyacı vardır bbaska bıseyh yoktur aklınıza da getirmeyin kuzular ıyılerdır bakın gorun
Yaa şok etkısı grubun ılk dogumu bende ayık ayıktım ayy kızkar beklıyor dıeİnşallah kuzum ya ben de iyi düşünüyorumm heyecandan kız bizimi düşüncek anca yazar işte herkes sen mi bacım naklen yayın
Bencede genel anestezisi almış olabilir...Bence genel anestezı almsıtır
Kendıne gelmesı sure alır
Sonrasında da uyanınca agrısı olduysa bıraz zamana ıhtıyacı vardır bbaska bıseyh yoktur aklınıza da getirmeyin kuzular ıyılerdır bakın gorun
Ayy derya yaaa dün gibi youtube da izledim videonu nerden nereye kızz vallaa Allahım bağışlasın evladını sana bitsin şu hasret evinize gelin inşallahYaa şok etkısı grubun ılk dogumu bende ayık ayıktım ayy kızkar beklıyor dıe
Ben dıguma gıryroum dedım yarım saat sınra cıktım dedım ızın verseler amelıyattan da yazacaktım
Terlik mi giymişti sandalet mi biri De totem yapmıştı bende öyle gideceğim diyeAyy derya yaaa dün gibi youtube da izledim videonu nerden nereye kızz vallaa Allahım bağışlasın evladını sana bitsin şu hasret evinize gelin inşallah
Yaaa nerelerdenn nerelereee kuzummmAyy derya yaaa dün gibi youtube da izledim videonu nerden nereye kızz vallaa Allahım bağışlasın evladını sana bitsin şu hasret evinize gelin inşallah