Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak o sorun iste yaa valla kalmadi bisey dun dua ediyorum su pantolon 1 ay daha idare etsin diyeUff giyecek bişey yok bak şimdi
Aklina ben geliyim kendini melek hisset bak gelmesin die dua ediyorm
Hahahha kız ben de kv ile ilgli bişi diyince aşırı vicdan yapıyorum kadın iyilk yapan bi kadın karışmasından flan bahsedince kendmi kötü hissediyorm ama gelin olmaktan mıdır nedir yaranılmıyo mu anlamadım
Napcan dağına göre kar verio Allah baby benim koca da benim babayı idare edio zor bi babam vardır öyle dengeliyoruz işte biz de kızıoruz sinir oluyoruz yani normall kötü hissetme kendini
KıZ süsslenn en güzel halinle gitt tabi kiii bir de foto çekilin hatıra bunlar hepPaspa mı gidem süslenmiyemmi iki boya sürmeyemmi
Bak benm eşim de babamla anlaşamaz ama alttan alır hiç cevap vermez. Kız biz baya benziyoruz hazelcanNapcan dağına göre kar verio Allah baby benim koca da benim babayı idare edio zor bi babam vardır öyle dengeliyoruz işte biz de kızıoruz sinir oluyoruz yani normall kötü hissetme kendini
Ooo sen geç kaldın vallahi baya oldu çıkmıştırda anca akşam yazarım dedi hayırlı haberler inşallah bekliyoruzKilya doğuma mı girdiiii ben şokk
Ayy çok heyecanlııı sağlıklaa kavuşsunlar inşallaahhhhh çok sevindim adınaaa
Şimdiden doğum günün kutlu olsun cnmBenimde yarın doğum günüm kızlarr 30 yasına giriyorumm şimdiden başladım hazırlanmaya sanki nereye gitceksek saç boyama cilt bakımı evde sıkıntıdan
Sırası gelen gidiyor Allahımmm sen hepimizi sağlıkla kurtar yarabbimmOoo sen geç kaldın vallahi baya oldu çıkmıştırda anca akşam yazarım dedi hayırlı haberler inşallah bekliyoruz
Vallahiii yaaa cok enteresan benimkide alttan alır hep idare eder saolsun babam kötü biri diil de cins yani çok sataşıo sevdiğinden de işte el oğlu yanii biz nasıl el kızıysak o da el oğluBak benm eşim de babamla anlaşamaz ama alttan alır hiç cevap vermez. Kız biz baya benziyoruz hazelcan
Saoll fıstığımmmŞimdiden doğum günün kutlu olsun cnm
Aminnn aminnnn çok heyecanlıııSırası gelen gidiyor Allahımmm sen hepimizi sağlıkla kurtar yarabbimm
Evet benm babam da çok eğlencelidir ciddiyet yoktur pek benm eşim de bi tık ciddi kalıyor onları ailesi de öyle ciddili aile bizim aile de aşırı makara eğlenceler espriler babam da yemeğe flan çağırırken geliyomusn der çoğul söylemez mesela ama kötü niyetten değil kesnlkle bana geliyomusn demesi eşimi de çağırması anlamnda yani ama eşim yok beni çağırmadılar diyo yani kv ler eşime öyle dese ben gitmem mesela ama eşim geliyo sağolsun canını yediğimVallahiii yaaa cok enteresan benimkide alttan alır hep idare eder saolsun babam kötü biri diil de cins yani çok sataşıo sevdiğinden de işte el oğlu yanii biz nasıl el kızıysak o da el oğlu
Ayyy çok zorr durumlarr yaaaa Allah ağız tadı versin herkese kuzum da herkes kendi evinde iyi olsun başımızdan da eksik olmasınlar dünür olarak araları nasıl sizinkilerinn ???Evet benm babam da çok eğlencelidir ciddiyet yoktur pek benm eşim de bi tık ciddi kalıyor onları ailesi de öyle ciddili aile bizim aile de aşırı makara eğlenceler espriler babam da yemeğe flan çağırırken geliyomusn der çoğul söylemez mesela ama kötü niyetten değil kesnlkle bana geliyomusn demesi eşimi de çağırması anlamnda yani ama eşim yok beni çağırmadılar diyo yani kv ler eşime öyle dese ben gitmem mesela ama eşim geliyo sağolsun canını yediğim
Valla ben de azaldı idare idare diye diye geçirdim ama al işte bak giyecek bişe yokBak o sorun iste yaa valla kalmadi bisey dun dua ediyorum su pantolon 1 ay daha idare etsin diye
Yaaa sen beni Bi güldürmeden durAklina ben geliyim kendini melek hisset bak gelmesin die dua ediyorm