- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy gercekk mııı bana da okudun muuuBu arada kızlar, haberiniz olsun.
Doğuma gidiyorum diye yazanlara doğum anında Fetih Suresi okuyorum.
Ona göre, haber verin yani, doğurdum diye yazarsanız kaçırırsınız.
Okudum tabi kız, aşkolsun.Ayy gercekk mııı bana da okudun muuu
Ahh bebegımmn muttesemsın agzına saglık allah razı olsunOkudum tabi kız, aşkolsun.
Tiiii neyse hadi bakalımSuan fokur fokur ter atıyroum rahımın toparlanmasını bekliyorum
Ohhh gitt güzel güzel tadını çıkarın sefan olsun
Allah razı olsunBu arada kızlar, haberiniz olsun.
Doğuma gidiyorum diye yazanlara doğum anında Fetih Suresi okuyorum.
Ona göre, haber verin yani, doğurdum diye yazarsanız kaçırırsınız.
Vallahı yaaa arkadas yapmayın böyle 2 kelam yazınnnHangi hastaneydi acaba ya arasak sorsak desek biz kilya diye biliyoruz ama 2 oğlan doğuracaktı bugun bir kızçe Kilya etiket manyağı yaptık seni bugun
Yemin ederim düşünmedim değil 3 haftadır yatıyor iki oğlan doğuracak 12 gibi ameliyata alındı ama isimini bilmiyorum arkadaşın deyince hemşire şok okurdu herhaldeHangi hastaneydi acaba ya arasak sorsak desek biz kilya diye biliyoruz ama 2 oğlan doğuracaktı bugun bir kızçe Kilya etiket manyağı yaptık seni bugun
Sonra hakkıımzda soruşturma açarlar yakın olmaynca bilgi vermiyolar ya ayy cidden merak ettim amaa doğurdum bennn demesini bekliyormmYemin ederim düşünmedim değil 3 haftadır yatıyor iki oğlan doğuracak 12 gibi ameliyata alındı ama isimini bilmiyorum arkadaşın deyince hemşire şok okurdu herhalde
Pozıtıf enerji kuzumm pozıtıffo 2 bebe ıle agrilari ıle ugrasıyırdurCidden çok meraklandım ama inşallah her şey yolundadır
Ayy aynenakşam ancak yazarım diye yazmıştı ama yine de merak ediyor insanSonra hakkıımzda soruşturma açarlar yakın olmaynca bilgi vermiyolar ya ayy cidden merak ettim amaa doğurdum bennn demesini bekliyormm
Doğru söylüyosun kuzumPozıtıf enerji kuzumm pozıtıffo 2 bebe ıle agrilari ıle ugrasıyırdur
Yaa bende bacaklarım uyusukken yazdım
Orda odada baggıra bagıra selavat cekerken yazamadım
Ablam dıo hemsıreler kım bilir ne demıstır
Ben dırek agrılarım baslayınca
Aalllaaahüümmmeeesaalliii allaaa seyyııddıınaaa
Dıe uzata uzata
Ee tabıı canım bırde her hastanenın sıstemıde bır olmuyorTekrar baktım da mesajlara, Kilya en son 11.53’te yazmış.
13.30-14 gibi çıkmış olsa, 5-6 saat yoğun bakımda tutacaklar diye yazmıştı.
Daha yeni odaya getirecekler bence.
2 saate kadar güzel haberlerini alırız inşallah.
Ben bütün mesajları okuyamadım yoğun bakıma neden alıyorlarmış?Tekrar baktım da mesajlara, Kilya en son 11.53’te yazmış.
13.30-14 gibi çıkmış olsa, 5-6 saat yoğun bakımda tutacaklar diye yazmıştı.
Daha yeni odaya getirecekler bence.
2 saate kadar güzel haberlerini alırız inşallah.
Aynen öyle canım, iyi olsunlar da biz yarına kadar da bekleriz.Ee tabıı canım bırde her hastanenın sıstemıde bır olmuyor
Elıne telefon bile alamamıstır
Belkıde yarına bıle ancak yazar
Aman ıyı olsunlarda