Bendimm iştee sandalet giymiştiii iyi haberi almaya gitmeyee ben de öyleeTerlik mi giymişti sandalet mi biri De totem yapmıştı bende öyle gideceğim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendimm iştee sandalet giymiştiii iyi haberi almaya gitmeyee ben de öyleeTerlik mi giymişti sandalet mi biri De totem yapmıştı bende öyle gideceğim diye
İnşallah cnm yaYaaa nerelerdenn nerelereee kuzummm
Sandalet lerımle dalga geçin bak ne isler e yarıyor cocugu bıle erkenden dogurttu
Yavrum annemm bugun saat bıttı deyıp memeden aldılar koydular ne kadar kotu durum daha emmek ıstıyor ama bırakıyorsun ınsallah saglıkla evıne döner yavrum
Yaaa bi geldin aklıma.dedim Zeynep gibi bütün listeyi yazmayayımBendimm iştee sandalet giymiştiii iyi haberi almaya gitmeyee ben de öylee
Kızz hiç dalga geçmedik çok hoşuma gitmiştiii oyyy kuzummm benimm çok şükür sağlıklı yavruşun emebiliyo Allah çok büyük inşallah az kaldı bir daha ayrılmıcaksınız inşallahYaaa nerelerdenn nerelereee kuzummm
Sandalet lerımle dalga geçin bak ne isler e yarıyor cocugu bıle erkenden dogurttu
Yavrum annemm bugun saat bıttı deyıp memeden aldılar koydular ne kadar kotu durum daha emmek ıstıyor ama bırakıyorsun ınsallah saglıkla evıne döner yavrum
aynen bendim de transfere mi öyle gittim yoksa sonuca mı onu hatırlamadım şimdiYaaa bi geldin aklıma.dedim Zeynep gibi bütün listeyi yazmayayım
İyi yapmışsın kuzum yaaaa hakkın o senin harca hadi doya doyaKonu ile alakasız ama az önce E-bebek müşteri hizmetlerine çemkirdimİnsanı salak yerine koyuyorlar. 50 tl lik çekim vardı son günü de bugün. Dün sepete bir şeyler eklemiştim bugün alırım diye bir açtım çek yok olmuş. Açtım telefon bugün çekin son günü değil mi diye evet diyorlar dedim bitti mi gün madem o zaman 29.11.2021 son günü yazsaydınız. Hemen kontrol ediyoruz dediler çeki yüklemişler.
Aminnn yavrumm ınsallahhhKızz hiç dalga geçmedik çok hoşuma gitmiştiii oyyy kuzummm benimm çok şükür sağlıklı yavruşun emebiliyo Allah çok büyük inşallah az kaldı bir daha ayrılmıcaksınız inşallah
Ayy cok iyi hapmissim 50 tl az parami kac tane zıbın alırsnKonu ile alakasız ama az önce E-bebek müşteri hizmetlerine çemkirdimİnsanı salak yerine koyuyorlar. 50 tl lik çekim vardı son günü de bugün. Dün sepete bir şeyler eklemiştim bugün alırım diye bir açtım çek yok olmuş. Açtım telefon bugün çekin son günü değil mi diye evet diyorlar dedim bitti mi gün madem o zaman 29.11.2021 son günü yazsaydınız. Hemen kontrol ediyoruz dediler çeki yüklemişler.
Tü tü tü tü maşallah maşallah değmesin nazarlarFönlendim oje sürdüm makyaj yaptım oturuyorum yarın sabah bi maşa bi elbise annemler ablamlar falan gelcekmiş öğlen süpriz güya
Yazamayabilir evet bişey olmasın daYazamadı demek yaa napsınn bakalım iyi haberler versinde aklımız kaldı valla
Vermeselerdi bir daha gitmezdim zaten İnsanı salak yerine koyuyorlar son kalanlar vardı ıslak mendil bez süt saklama poşeti . Prima klübünden de indirim var 25 tl baya bir indirim oldu. Neyse artık neler kaldı bakacağız ona göre yaparım alışveriş.Ayy cok iyi hapmissim 50 tl az parami kac tane zıbın alırsn
Sağol kuzum harcadım valla üstüne yatacak çakallarİyi yapmışsın kuzum yaaaa hakkın o senin harca hadi doya doya
Heee değmesin tabiii içim geçmiş uyumuşum makyajla tee AllahımTü tü tü tü maşallah maşallah değmesin nazarlar
Sağını solunu düzelt hemenHeee değmesin tabiii içim geçmiş uyumuşum makyajla tee Allahım
Ben 40 ım cıksın onu beklıyorumSağını solunu düzelt hemen
Ben de süslendin makyaj yaptım
Ay niyr kırkını bekliyon kız bekleme beklemeBen 40 ım cıksın onu beklıyorum
Kendıme format atmam lazım
Suan fokur fokur ter atıyroum rahımın toparlanmasını bekliyorumAy niyr kırkını bekliyon kız bekleme bekleme
Ohhh gitt güzel güzel tadını çıkarın sefan olsunSağını solunu düzelt hemen
Ben de süslendin makyaj yaptım