- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Tamam pes ediyorumYok oda tekiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam pes ediyorumYok oda tekiz
Pes ediyorm artıkSen taktın Ben onu tek hatrlayrum
Alemsin yaaa koptummPes ediyorm artık
Daş gibisinn daşşşş sana bişey olmazzz helalll yürüüüü bee az kaldı işte bu kontrolün de söyler sana da sık dişiniiBenim doktor beni böyle gazladıkça yatağa doğurcam gecenin Bi yarısı ne uyku kaldı ne sağlık adam bana helal olsun sana gık demiyorsun eski Anadolu kadınları gibi maşalllah sana diyo iyi de hoca gaz da Bi yere kadar yanee
Daş gibisinn daşşşş sana bişey olmazzz helalll yürüüüü bee az kaldı işte bu kontrolün de söyler sana da sık dişinii
Aaa ne güzel kız öyle deme yemeğe en azından çıkarır kocişBenimde yarın doğum günüm kızlarr 30 yasına giriyorumm şimdiden başladım hazırlanmaya sanki nereye gitceksek saç boyama cilt bakımı evde sıkıntıdan
Yaa ne güzel bi sonra ki insallah kızçenle olacakBenimde yarın doğum günüm kızlarr 30 yasına giriyorumm şimdiden başladım hazırlanmaya sanki nereye gitceksek saç boyama cilt bakımı evde sıkıntıdan
Yaa haftaiçi biz de çok zor dışarı çıkmak bi de doktor evde dinlen dedi diye beni yürütmez asla evdeyiz anlicağın eve yemek söyleriz dışarı gibi olur işteAaa ne güzel kız öyle deme yemeğe en azından çıkarır kociş
Ayyy inşallah kuzumm hepimizin ki öyle olcak inşallah allahım o günleri nasip etsin sağlıkla inşallahYaa ne güzel bi sonra ki insallah kızçenle olacak
Heee dur bakalım sen gene de süslenYaa haftaiçi biz de çok zor dışarı çıkmak bi de doktor evde dinlen dedi diye beni yürütmez asla evdeyiz anlicağın eve yemek söyleriz dışarı gibi olur işte
Oooo seninki daha özelmişş maşallahhh allah ağzınızın tadını bozmasınHeee dur bakalım sen gene de süslen
Ben de eşim ve kv ile romantik yemeğe çıkcam bu akşam
Ay dur Allah aşkına benimki dışarda yiyelim mi bugün değişiklik olsun dedi şimdi yok mok dersem noldu annem var diye mi olurOooo seninki daha özelmişş maşallahhh allah ağzınızın tadını bozmasın
Adımız gelin bi kereAy dur Allah aşkına benimki dışarda yiyelim mi bugün değişiklik olsun dedi şimdi yok mok dersem noldu annem var diye mi olur
Adımız çıkmış kimse kaynanaya kaynana işte demiyor amaAdımız gelin bi kere
Uff giyecek bişey yok bak şimdiAdımız gelin bi kere
Aman sen keyfine bak işte sizi düşünmüş ne güzel kocacığınAy dur Allah aşkına benimki dışarda yiyelim mi bugün değişiklik olsun dedi şimdi yok mok dersem noldu annem var diye mi olur
Offf en büyük dertUff giyecek bişey yok bak şimdi
Ya bazen çok tatlısınız yaa senle Labellaaa kocacı kv ci.Aman sen keyfine bak işte sizi düşünmüş ne güzel kocacığın
Paspa mı gidem süslenmiyemmi iki boya sürmeyemmiOfff en büyük dert