- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Ben bütün ikizleri doğurtup doğurcam@Pasagirl müş kuzum valla doğru hatrlamışsın varmış Ses yok ama doğurdu mu acaba naptı inşallah görür yazar bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bütün ikizleri doğurtup doğurcam@Pasagirl müş kuzum valla doğru hatrlamışsın varmış Ses yok ama doğurdu mu acaba naptı inşallah görür yazar bize
Her mesaja cevap yazmasam da tek tek hepsini okuyorum canım.Kız helal sana hiç haber yok ama napıo doğurdu mu acaba
Hayırlı haberler alalım inşallahHer mesaja cevap yazmasam da tek tek hepsini okuyorum canım.
Ben de çok merak ediyorum onu, bebeklerinden birinde genetik rahatsızlık vardı hatta.
Sen bi dur daha var sana onların haftaları ileri acele etmeBen bütün ikizleri doğurtup doğurcam
Hepi topu 1 hafta Ben de yarın 35 im bakalımSen bi dur daha var sana onların haftaları ileri acele etme
Olsun bişi olmaz çok şükür bebişlerde sıkıntı yoksa niye alsınlar benim kuzen ikizleri 37+5 te doğurmuştu bekleyen beklio kardeşşşHepi topu 1 hafta
Yok o tekizEsra_rengiz1016 demi ikizdi sanki
Imm yok onu ikiz hatırlamıyorum bennEsra_rengiz1016 demi ikizdi sanki
Baska aklima gelen yok zorlama bacım tekiz bizImm yok onu ikiz hatırlamıyorum benn
Benim doktor beni böyle gazladıkça yatağa doğurcam gecenin Bi yarısı ne uyku kaldı ne sağlık adam bana helal olsun sana gık demiyorsun eski Anadolu kadınları gibi maşalllah sana diyo iyi de hoca gaz da Bi yere kadar yaneeOlsun bişi olmaz çok şükür bebişlerde sıkıntı yoksa niye alsınlar benim kuzen ikizleri 37+5 te doğurmuştu bekleyen beklio kardeşşş
Tamam tamam yeter 4 tene ikiz hadi bakalım gelsin sıradakiiiiiBaska aklima gelen yok zorlama bacım tekiz biz
Cok az kaldi 2 haftacık sabret insallah hepsi gecip gidecek ondan sonraBenim doktor beni böyle gazladıkça yatağa doğurcam gecenin Bi yarısı ne uyku kaldı ne sağlık adam bana helal olsun sana gık demiyorsun eski Anadolu kadınları gibi maşalllah sana diyo iyi de hoca gaz da Bi yere kadar yanee
Geçcek tabi kız hamdolsun geldik bu günlere miss gibi hepimiz. Allahım büyüktür hepimiz sağlıkla alcaz kurtcukları kucağımızaCok az kaldi 2 haftacık sabret insallah hepsi gecip gidecek ondan sonra
Cıkmıstır da telefonu eline ne zaman alacak aceba catladik vallabu ara Birumuttuyasataninsani ikiz miydi bende taktimGeçcek tabi kız hamdolsun geldik bu günlere miss gibi hepimiz. Allahım büyüktür hepimiz sağlıkla alcaz kurtcukları kucağımıza
Şu Kilya Bi çıksın da yazsın hemennnnn
Yok canım benim tekEsra_rengiz1016 demi ikizdi sanki
Yok oda tekizCıkmıstır da telefonu eline ne zaman alacak aceba catladik vallabu ara Birumuttuyasataninsani ikiz miydi bende taktim
Sen taktın Ben onu tek hatrlayrumCıkmıstır da telefonu eline ne zaman alacak aceba catladik vallabu ara Birumuttuyasataninsani ikiz miydi bende taktim