Masallahh canım çok güzel değerin ikiz sanırım tebrik ederim

Ayyy ben bunu nasıl kacirmisim
Masallah canim cok guzel artmis

Benim de 2 kutu verdi banttan içinde 4 tane var aylık yazıyorlar. Sanki ay 1 yetiyor bize. 1 kutu dediler. Günüm dolmadığı için 2 kutuda cepten gitti . Kutusu 110 tl
Bu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa

Bu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa
Ben de hep öyleyim canim hep özelden aldik...Ama gebelik kesinlesince ozellikle kan sulandiriciyi vs yazdiricam 300 mu ne kutusu digerlerinde cabasi

Canım değerin çok güzel artmış maşallahh darısı bizlere inşallah

Suan biraz kabizim benim bağırsak tembelliğim var sabaha kadar bağırsak çalıştırcak ilaclar içeyim mi sencepeki canım Allah razı olsun teşekkür ederim canım benm bunları yazdığın için
Canım benimde kabızlık oldu. Doktorla transfer günü konuştum kayısı hoşafı için iyi gelir dedi. 5 gün boyunca sorunum cozulmeyince doktoru aradım duphalac verdi .ancak öyle fayda etti

Evet canım karsiladi benim doktorda ozel
Yaa ben hiç reçete de almadım, kağıda yazıyo gidip alıyorum.. opu’dan sonraki transfer ilaçları ne kadar tutuyor kızlar? Benim amh’ım düşük olduğundan opu’da da çok ilaç kullandım, çok tuttu ilaçlarım

Bana trasnferden sonra ayrıca hibor igne verdi o 800 tuttu transferden sonra 9. Cu gününden sonra yani bugun vurulmaya basladim

Bizim de cok tuttu canim 1400 tl verdik en son reçeteye...catlatma ignelerine cok para gitti...e kan sulandurici progestan igne derken

Canım maşallah çok güzel sağlıkla kucağına almakta nasip olsun acaba ikiz olma ihtimali var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…