Çok güzel artmış değerin kuzum tebrik ederimTek olsun da ınsallahh saglıkla ılerlesın de dogsun
Zorlanmak için kayısı hoşafı iç canımNe kadar süre kabız olmamak gerek acaba?
Ben bugün biraz zorlanıyorum.
Masallahh canımKızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnndarısı hepinizee inşallahhh
Tesekkur ederm canım. İkiz sanmıştım ikinci kanda ama 3. De 2 katına çıkmış bence tekMasallahh canımçok güzel değerin ikiz sanırım tebrik ederim
Ayyy ben bunu nasıl kacirmisimKızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
15 gün sonra ultrasona çağırdı doktor. Ama ben haftaya giderim başka dr a gidicem zaten. inşallah sonrasında da herşey yolunda gider kızlar dua edinnndarısı hepinizee inşallahhh
Ben de cok oluyorum canim gun aşırı duphalac surup içiyorum doktorum yazmistiNe kadar süre kabız olmamak gerek acaba?
Ben bugün biraz zorlanıyorum.
Bu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaaBenim de 2 kutu verdi banttan içinde 4 tane var aylık yazıyorlar. Sanki ay 1 yetiyor bize. 1 kutu dediler. Günüm dolmadığı için 2 kutuda cepten gitti . Kutusu 110 tl
Ben de hep öyleyim canim hep özelden aldik...Ama gebelik kesinlesince ozellikle kan sulandiriciyi vs yazdiricam 300 mu ne kutusuBu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa
Canım değerin çok güzel artmış maşallahhKızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
Evet canım karsiladiBu ilaçları özel muayene olduğumuz doktor yazdığında da karşılıyor mu sigorta? Ben hep cebimden verdim.. ben neden herşeyi cebimden veriyorum yaa
Canım gözün aydın maşallah değerin artmışKızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Heyecan dorukta miCanım gözün aydın maşallah değerin artmışdarısı bizlerin başına
Canım benimde kabızlık oldu. Doktorla transfer günü konuştum kayısı hoşafı için iyi gelir dedi. 5 gün boyunca sorunum cozulmeyince doktoru aradım duphalac verdi .ancak öyle fayda ettiSuan biraz kabizim benim bağırsak tembelliğim var sabaha kadar bağırsak çalıştırcak ilaclar içeyim mi sencepeki canım Allah razı olsun teşekkür ederim canım benm bunları yazdığın için
YaaEvet canım karsiladibenim doktorda ozel
Bana trasnferden sonra ayrıca hibor igne verdi o 800 tuttuYaaben hiç reçete de almadım, kağıda yazıyo gidip alıyorum.. opu’dan sonraki transfer ilaçları ne kadar tutuyor kızlar? Benim amh’ım düşük olduğundan opu’da da çok ilaç kullandım, çok tuttu ilaçlarım
Bizim de cok tuttu canim 1400 tl verdik en son reçeteye...catlatma ignelerine cok para gitti...e kan sulandurici progestan igne derkenYaaben hiç reçete de almadım, kağıda yazıyo gidip alıyorum.. opu’dan sonraki transfer ilaçları ne kadar tutuyor kızlar? Benim amh’ım düşük olduğundan opu’da da çok ilaç kullandım, çok tuttu ilaçlarım
Canım maşallah çok güzel sağlıkla kucağına almakta nasip olsunKızlar benm de sonuç cıktı çokk şükür elhamdulillah
9.gün 151
11.gün 812
13.gün 1612
Bu hiç tek embriyo gibi değilTesekkur ederm canım. İkiz sanmıştım ikinci kanda ama 3. De 2 katına çıkmış bence tektek embriyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?