Kabız olmamak için her sabah aç karnına 1tatlı kaşığı zeytinyağını için üzerine de bir büyük bardak ılık su içerseniz hiç zorlanmazsınız arkadaşlar ama bunu yapmaya transferden bir iki gün önce başlayın bağırsaklarınız alışsın Hem zeytinyağı çok da faydalı

Suan biraz kabizim benim bağırsak tembelliğim var sabaha kadar bağırsak çalıştırcak ilaclar içeyim mi sencepeki canım Allah razı olsun teşekkür ederim canım benm bunları yazdığın için

Hayırlı olsun çok güzel bir sonuç
Çok teşekkür ederim
Kızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Bir matematikçi olarak hemen hesapladım, yüzde 63 artmış canım. Süper.
Zaten yüzde 60 üzeri bir artışın olması yeterli doktorlar için. Hiç sıkma canını.
Eki Görüntüle 2830208
Kizlar ya içimden geldi şimdi gene test yaptim sanki koyulasiyor demi....

1.dun bu saatlerde
2.bu sabah
3.simdi
Kesinlikle koyulaşıyor
Canimmmm çokkkk tebriklerrrrr super bi haber bu yaa masallah
Çooook teşekkür ederim

Suan biraz kabizim benim bağırsak tembelliğim var sabaha kadar bağırsak çalıştırcak ilaclar içeyim mi sencepeki canım Allah razı olsun teşekkür ederim canım benm bunları yazdığın için
Estf. Kuzum ben de buradan çok şey öğreniyorum birbirimize faydamız olsun. Şöyle zaten yarın transfer için haber verirler ertesi gün olur transfer diye tahmin ediyorum. İlaç konusunda bir şey demem doğru olmaz ama kefir, kayısı hoşafı zeytinyağı gibi şeyler yapabilirsin özellikle sabah aç karnına. Bir de böyle bir sorunun olduğunu doktoruna söylersen tedavini olumsuz etkilemeyecek ilaç tavsiyesi yapar zor durumda geçene kadar onu kullanırsın. Muhakkak doktorunu bilgilendir bu konuda. Kabız olmamak önemli ıkınmak olumsuz etkileyebilirmiş canım

Sabah 8 buçukta transfer olacaksın dedilrr ama ben yine de onu içeyim ya bağırsaklarını anca o çalıştırır benim çünkü madem ikinmamak onemliyse

Yukarıda arkadaş zeytinyağı ve üzerine su içmeni tavsiye etmiş canım mesela bu tarz şeyleri deneyebilirsin ilaç konusu ise muhakkak doktorun ile görüşmelisin

Sabah 8 buçukta transfer olacaksın dedilrr ama ben yine de onu içeyim ya bağırsaklarını anca o çalıştırır benim çünkü madem ikinmamak onemliyse
Canım içme zararı olabilir bazı ilaçların. Transferden sonra kabız olmayalım diye yemeklerden sonra alınabilecek duphalac diye bir şurup önermişti doktor ama ben o zeytinyağını keşfettiğimden beri hiç kullanmadım bu arada benim de bağırsaklrım tembel ama işe yaradı bende

Tarih belli mi ben yarın söyleyecekler zannettim. Sen kendini biliyorsun canım eğer mümkünse doktorunu hemşireni ara sor yine de

Ne kadar süre kabız olmamak gerek acaba?
Ben bugün biraz zorlanıyorum.

Ne kadar süre kabız olmamak gerek acaba?
Ben bugün biraz zorlanıyorum.
Üç ay boyunca oldukça önemli genel anlamda önemli bildiğim kadarıyla kuzum. İlaçlar kabızlık yapıyor maalesef. Bende de oldu zorlandığımda da oldu suya kayısı attım biraz bekledi suyu içtim kayısıyı yedim biraz iyi gelmişti. Ciddi ise ilaç tavsiye ediyor doktor. Öyle bir durumda önerisini istersin kuzum öbür türlü yediklerini ona göre seçmeye gayret edersin

Kızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Canım benim hayırlı olsun gözünüz Aydın

Çok şükür artacak o biz inanıyoruz kese görününce kaç tane olduğu netleşir onun stresini yaşama şimdi keyif zamanı artık bebişinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…