Canimmmm çokkkk tebriklerrrrr super bi haber bu yaa masallahKızlar sonucum çıktı.
Kabız olmamak için her sabah aç karnına 1tatlı kaşığı zeytinyağını için üzerine de bir büyük bardak ılık su içerseniz hiç zorlanmazsınız arkadaşlar ama bunu yapmaya transferden bir iki gün önce başlayın bağırsaklarınız alışsınTransfer öncesinde özel bir şey bilmiyorum bol dua et. Transferinde sıkışık olmanı isterler çok sıkışma sadece hastanede iç heyecanla gelir zaten fazla sıkışırsan kendini kasarsın rahat olman önemli. Transfer sonrası hemen çıkma bir iki saat hafif ayaklarını yükselt yat dinlen hastanede. İdrar için hemşireler yardımcı olacaktır. Ben sıkışık olmadığım için iki saat hiç ihtiyaç duymadım açıkçası. Sade beslen, kahve çikolata kola vs yasaklanacağı için öncesinde canın çekerse ye bence transfer günü ve sonrası yasak olacak zaten. O gün eve geldiğinde yat ya da yarım otur bacaklarını uzatarak zorunlu haller dışında kalkma. Sonraki iki günde dinlenerek geçir sadece arada ev içi ufak yürüyüşler yap kan dolaşımı için. Verilen ilaçları düzenli kullan. Stres olma. Yasak gıdalardan uzak dur. Kabız olmamaya çalış ona göre yemeklerini ye. Test gününe kadar da asla ağır iş vs yapma sakin geçir günlerini. Badem ceviz tahin kuru dut yumurta kavrulmamış yemişlerden ye abartmadan. Böyle kuzum aklıma gelenler. Hayırlısı olsun inşallah
Suan biraz kabizim benim bağırsak tembelliğim var sabaha kadar bağırsak çalıştırcak ilaclar içeyim mi sencepeki canım Allah razı olsun teşekkür ederim canım benm bunları yazdığın içinTransfer öncesinde özel bir şey bilmiyorum bol dua et. Transferinde sıkışık olmanı isterler çok sıkışma sadece hastanede iç heyecanla gelir zaten fazla sıkışırsan kendini kasarsın rahat olman önemli. Transfer sonrası hemen çıkma bir iki saat hafif ayaklarını yükselt yat dinlen hastanede. İdrar için hemşireler yardımcı olacaktır. Ben sıkışık olmadığım için iki saat hiç ihtiyaç duymadım açıkçası. Sade beslen, kahve çikolata kola vs yasaklanacağı için öncesinde canın çekerse ye bence transfer günü ve sonrası yasak olacak zaten. O gün eve geldiğinde yat ya da yarım otur bacaklarını uzatarak zorunlu haller dışında kalkma. Sonraki iki günde dinlenerek geçir sadece arada ev içi ufak yürüyüşler yap kan dolaşımı için. Verilen ilaçları düzenli kullan. Stres olma. Yasak gıdalardan uzak dur. Kabız olmamaya çalış ona göre yemeklerini ye. Test gününe kadar da asla ağır iş vs yapma sakin geçir günlerini. Badem ceviz tahin kuru dut yumurta kavrulmamış yemişlerden ye abartmadan. Böyle kuzum aklıma gelenler. Hayırlısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok güzel bir sonuç
Bir matematikçi olarak hemen hesapladım, yüzde 63 artmış canım.Kızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Kesinlikle koyulaşıyorEki Görüntüle 2830208
Kizlar ya içimden geldi şimdi gene test yaptim sanki koyulasiyordemi....
1.dun bu saatlerde
2.bu sabah
3.simdi
Çooook teşekkür ederimCanimmmm çokkkk tebriklerrrrr super bi haber bu yaa masallah
Estf. Kuzum ben de buradan çok şey öğreniyorum birbirimize faydamız olsun. Şöyle zaten yarın transfer için haber verirler ertesi gün olur transfer diye tahmin ediyorum. İlaç konusunda bir şey demem doğru olmaz ama kefir, kayısı hoşafı zeytinyağı gibi şeyler yapabilirsin özellikle sabah aç karnına. Bir de böyle bir sorunun olduğunu doktoruna söylersen tedavini olumsuz etkilemeyecek ilaç tavsiyesi yapar zor durumda geçene kadar onu kullanırsın. Muhakkak doktorunu bilgilendir bu konuda. Kabız olmamak önemli ıkınmak olumsuz etkileyebilirmiş canımSuan biraz kabizim benim bağırsak tembelliğim var sabaha kadar bağırsak çalıştırcak ilaclar içeyim mi sencepeki canım Allah razı olsun teşekkür ederim canım benm bunları yazdığın için
Sabah 8 buçukta transfer olacaksın dedilrr ama ben yine de onu içeyim ya bağırsaklarını anca o çalıştırır benim çünkü madem ikinmamak onemliyseEstf. Kuzum ben de buradan çok şey öğreniyorum birbirimize faydamız olsun. Şöyle zaten yarın transfer için haber verirler ertesi gün olur transfer diye tahmin ediyorum. İlaç konusunda bir şey demem doğru olmaz ama kefir, kayısı hoşafı zeytinyağı gibi şeyler yapabilirsin özellikle sabah aç karnına. Bir de böyle bir sorunun olduğunu doktoruna söylersen tedavini olumsuz etkilemeyecek ilaç tavsiyesi yapar zor durumda geçene kadar onu kullanırsın. Muhakkak doktorunu bilgilendir bu konuda. Kabız olmamak önemli ıkınmak olumsuz etkileyebilirmiş canım
Yukarıda arkadaş zeytinyağı ve üzerine su içmeni tavsiye etmiş canım mesela bu tarz şeyleri deneyebilirsin ilaç konusu ise muhakkak doktorun ile görüşmelisinSuan biraz kabizim benim bağırsak tembelliğim var sabaha kadar bağırsak çalıştırcak ilaclar içeyim mi sencepeki canım Allah razı olsun teşekkür ederim canım benm bunları yazdığın için
Canım içme zararı olabilir bazı ilaçların. Transferden sonra kabız olmayalım diye yemeklerden sonra alınabilecek duphalac diye bir şurup önermişti doktor ama ben o zeytinyağını keşfettiğimden beri hiç kullanmadım bu arada benim de bağırsaklrım tembel ama işe yaradı bendeSabah 8 buçukta transfer olacaksın dedilrr ama ben yine de onu içeyim ya bağırsaklarını anca o çalıştırır benim çünkü madem ikinmamak onemliyse
Tarih belli mi ben yarın söyleyecekler zannettim. Sen kendini biliyorsun canım eğer mümkünse doktorunu hemşireni ara sor yine deSabah 8 buçukta transfer olacaksın dedilrr ama ben yine de onu içeyim ya bağırsaklarını anca o çalıştırır benim çünkü madem ikinmamak onemliyse
Ne kadar süre kabız olmamak gerek acaba?Estf. Kuzum ben de buradan çok şey öğreniyorum birbirimize faydamız olsun. Şöyle zaten yarın transfer için haber verirler ertesi gün olur transfer diye tahmin ediyorum. İlaç konusunda bir şey demem doğru olmaz ama kefir, kayısı hoşafı zeytinyağı gibi şeyler yapabilirsin özellikle sabah aç karnına. Bir de böyle bir sorunun olduğunu doktoruna söylersen tedavini olumsuz etkilemeyecek ilaç tavsiyesi yapar zor durumda geçene kadar onu kullanırsın. Muhakkak doktorunu bilgilendir bu konuda. Kabız olmamak önemli ıkınmak olumsuz etkileyebilirmiş canım
Üç ay boyunca oldukça önemli genel anlamda önemli bildiğim kadarıyla kuzum. İlaçlar kabızlık yapıyor maalesef. Bende de oldu zorlandığımda da oldu suya kayısı attım biraz bekledi suyu içtim kayısıyı yedim biraz iyi gelmişti. Ciddi ise ilaç tavsiye ediyor doktor. Öyle bir durumda önerisini istersin kuzum öbür türlü yediklerini ona göre seçmeye gayret edersinNe kadar süre kabız olmamak gerek acaba?
Ben bugün biraz zorlanıyorum.
Tüyler degil de tirnaklarim çok cabuk uzuyorAyy evet çok fena tüyler de çoştu sanki
Canim bence cok guzel hic endise rtme senEwett ama ne bıleyım ben daha yuksek beklıyordum korku sardı
İnsallaahhÇok teşekkür ederim
Bir matematikçi olarak hemen hesapladım, yüzde 63 artmış canım.Süper.
Zaten yüzde 60 üzeri bir artışın olması yeterli doktorlar için.Hiç sıkma canını.
Kesinlikle koyulaşıyor
Çooook teşekkür ederim
Amimnnn canımm insallahhCanim bence cok guzel hic endise rtme seninsallah 2 gun sonra katlanacak
Canım benim hayırlı olsun gözünüz AydınKızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Çok şükür artacak o biz inanıyoruz kese görününce kaç tane olduğu netleşir onun stresini yaşama şimdi keyif zamanı artık bebişinleKızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Aminn allah razı olsun hepinizden,Canım benim hayırlı olsun gözünüz Aydın
Tek olsun da ınsallahh saglıkla ılerlesın de dogsunÇok şükür artacak o biz inanıyoruz kese görününce kaç tane olduğu netleşir onun stresini yaşama şimdi keyif zamanı artık bebişinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?