Yaaaaaaaaaaa diyorum sen anlaaaEki Görüntüle 2830208
Kizlar ya içimden geldi şimdi gene test yaptim sanki koyulasiyordemi....
1.dun bu saatlerde
2.bu sabah
3.simdi
Ewett canım koyulasıyorEki Görüntüle 2830208
1.dun bu saatlerde
2.bu sabah
3.simdi
Ewett ama ne bıleyım ben daha yuksek beklıyordum korku sardıcanimmm masallah cok guzel kat kat artsın insallahhhh Allahim bu streste cok fena demi
Yaaaaaaa olleyyyy kızım artmış iştee saçmalamaaa ne stresii biraz sevininn Allah aşkına ben çığlık çığlığa okuyorum mesajlarınızıı sevinçtenn
Ya Allah korusun doktor bile yazmış sana iş çıkarma kendineeYyaaa insallahh ya aksı gıderde ılerlemezse die korkuyorum
Canım uzmanı söylemiş yani sorun yok diye. O korku hiç bir zaman bitmeyecek ama mümkün mertebe minnoşları düşün stres onlara zarar veriyor. Sağlıkla ilerlesin inşallahKızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Kuzum neden iki olduğunu kimse bilemez ki hemşirem bir kere 38 tane toplanıp bir tane döllenen embriyo olmayan kişi bile gördüm dedi. Ya yumurta kalitesinden ya sperm den olmamıştır. Şu an moral bozmayıp transferine odaklanmalısın. O minnoşlar tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba yine ben sizin grup çok sosyal birde size yazmak istedim benim dün opu islemim yapılmıştı 9 yumurta toplanmisti haberler çok kötü 9 yumurtadan 6 sına mikroenjeksiyon yapılmış bunun 4 u döllenmiş 2 si anomalili 2 si normal dollenmis o 2 sinin kalitesi nasıl diye sordum onlarda yarın sabah belli olur dediler yarın sabah transfere alcaz sizi hazırlıklı gelin dediler ya 3. Gün embriyosu ve 9 dan neden sadece 2 dokrorumla görüştüm 3.gun embriyosu iyidir dedi ama ağlamamak için zor tutuyorum kendimi benim gibi olan yaptıran var mı aranızda birde yarın ne yapmam gerekiyor yarından sonra neye dikkat etmem lazım benim yardımcı olursanız çok sevinirim
Ayy evet çok fena tüyler de çoştu sankiCanım ilaclar bana da sivilce yapti
Kız sen yine mi test yaptınEki Görüntüle 2830208
1.dun bu saatlerde
2.bu sabah
3.simdi
Canim transfer için napmam gerekiyor yardımcı olur musun bana da transferden sonra nelere dikkat etmem gerekiyorKuzum neden iki olduğunu kimse bilemez ki hemşirem bir kere 38 tane toplanıp bir tane döllenen embriyo olmayan kişi bile gördüm dedi. Ya yumurta kalitesinden ya sperm den olmamıştır. Şu an moral bozmayıp transferine odaklanmalısın. O minnoşlar tutunsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Her zaman edıyroum ezan duysam edıyorum dua etsem edıyorum burda ki tanıdıgım tüm kişiler adına cok teskkur ederımYa Allah korusun doktor bile yazmış sana iş çıkarma kendineeKötü bişey olmadan çağırmaaa iyi düşün iyi olsun sev bebişini şimdi koy elini karnına başarıcaz dee yavruna Dua ederken bizi de kat içine tamam mıı
Offf o var bende göbeğim tüyleniyor hemenAyy evet çok fena tüyler de çoştu sanki
Canım uzmanı söylemiş yani sorun yok diye. O korku hiç bir zaman bitmeyecek ama mümkün mertebe minnoşları düşün stres onlara zarar veriyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Kızlar benim de 29u, aynı günlerdeyiz.. valla ilk defa adetim geciksin istiyorum ki bayram geçsin öyle olsun transfer.. hayırlısı artık bekleyip görücezBenimde 28 ya da 29 aynı günlere denk gelcekmiş kuzuö, off duruma göre ertelerler belki kısmet artık ne diyeyim bende hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun geç olsun güç olmasın
İki kez transfer oldum adetim normalde transferin 11. veya 12. gününe denk geliyordu ama negatifi görüp ilaçları bıraktıktan 3-5 gün sonra oldumCanim aslinda ben de başlıyor diye biliyordum da..Çoğu kişi ilaçlardan baslamaz deyince kabuğuna çekildim ama bak arkadaşın basladi iste
Transfer öncesinde özel bir şey bilmiyorum bol dua et. Transferinde sıkışık olmanı isterler çok sıkışma sadece hastanede iç heyecanla gelir zaten fazla sıkışırsan kendini kasarsın rahat olman önemli. Transfer sonrası hemen çıkma bir iki saat hafif ayaklarını yükselt yat dinlen hastanede. İdrar için hemşireler yardımcı olacaktır. Ben sıkışık olmadığım için iki saat hiç ihtiyaç duymadım açıkçası. Sade beslen, kahve çikolata kola vs yasaklanacağı için öncesinde canın çekerse ye bence transfer günü ve sonrası yasak olacak zaten. O gün eve geldiğinde yat ya da yarım otur bacaklarını uzatarak zorunlu haller dışında kalkma. Sonraki iki günde dinlenerek geçir sadece arada ev içi ufak yürüyüşler yap kan dolaşımı için. Verilen ilaçları düzenli kullan. Stres olma. Yasak gıdalardan uzak dur. Kabız olmamaya çalış ona göre yemeklerini ye. Test gününe kadar da asla ağır iş vs yapma sakin geçir günlerini. Badem ceviz tahin kuru dut yumurta kavrulmamış yemişlerden ye abartmadan. Böyle kuzum aklıma gelenler. Hayırlısı olsun inşallahCanim transfer için napmam gerekiyor yardımcı olur musun bana da transferden sonra nelere dikkat etmem gerekiyor
Benimde 28 ya da 29 aynı günlere denk gelcekmiş kuzuö, off duruma göre ertelerler belki kısmet artık ne diyeyim bende hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun geç olsun güç olmasın
kızlar birbirimize takip edelim,haberdar edelimKızlar benim de 29u, aynı günlerdeyiz.. valla ilk defa adetim geciksin istiyorum ki bayram geçsin öyle olsun transfer.. hayırlısı artık bekleyip görücez
Ben de yaşadım canım maalesefYaa hakkısınız ama daha ewel tam ılerlemeden kaybettım onu düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?