Merhaba canım benim 2kutu estrofemi karşıladı . Doktor 2 kutu yazmıştı iki kutuyuda eczaneden aldım aynı anda

Kizlar ilac kullanırken adet baslamaz diyoruz ya ben de baslar diye hatırlıyorum...bugun baska bir topikte arkadasin 12.gunde basladi adeti...Ne zamandır aklımdaydı demek ki ilaclar olmaya engel degil
bende şuan estroferm ve progestan kullanıyorum doktorum ilacı bırakınca adet olacaksın o zaman beni ara dedi.
bir arkadaşda yazıştı gruba ilacı içmeyi unutursan adetin başlar diye belki de o arkadaş ilaç içmeyi unutmuş..

Canim aslinda ben de başlıyor diye biliyordum da..Çoğu kişi ilaçlardan baslamaz deyince kabuğuna çekildim ama bak arkadaşın basladi iste
Bende iki aşılamada kullanmistim fitilini. Kullanım esnasında adetim başlamıştı. Doktora söylemiştim kullanırken başlamaması lazım diye, öyle bir şey yok sadece geciktirebilir ama adetinize engel degil demişti bilginiz olsun

bende adet günümü bekliyorum,normal döngüme göre adet günüm 28 nisan ama ilaçların etkisinden erkden olabilir geçte ama 28 nisan da olursam direk bayramın ortası..

Yok canım ben vermedim hepsini karşıladı
raporun mu var acaba.direk eczacı böyle söyledi bana ki ben tüp bebek için devlet desteği aldım rapor çıktı.hastane ilaç ücretlerim yarı yarıya indi.ama transfer de kullanılan ilaçları çok karşılamıyormuş.

Yok canım raporum.benimdr aynen 6000 civarı ilaçlara verdim. Hatta doktor son ilaçları yazarken dedim artık devletin karşılamadığı ilaç yazmayın diye. Merak etme devlet karşılıyor dedi. Hepsini de karşıladı. 3 kutu duphaston iki kutu estrofem bir kutu prednol ve bir kutu monodoks aldım.

bende adet günümü bekliyorum,normal döngüme göre adet günüm 28 nisan ama ilaçların etkisinden erkden olabilir geçte ama 28 nisan da olursam direk bayramın ortası..
Benimde 28 ya da 29 aynı günlere denk gelcekmiş kuzuö, off duruma göre ertelerler belki kısmet artık ne diyeyim bende hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun geç olsun güç olmasın

Kızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
Yaaaaaaa olleyyyy kızım artmış iştee saçmalamaaa ne stresii biraz sevininn Allah aşkına ben çığlık çığlığa okuyorum mesajlarınızıı sevinçtenn

Kızlarr 233 cıktı sonuc 2 gün ewel 143 tü dr umun demesıne göre gayet iyi ama ben tam 2 katı beklıyordum bırde 2 tane transferdı bu durumda tek görünüyor dedi sımdı persembeye kadar stres
canimmm masallah cok guzel kat kat artsın insallahhhh Allahim bu streste cok fena demi

Ben ilaç tedavisi ve aşılama denedim ikisinde de litunus fitil verdi. Kullanırken hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…