Evet heyecandan ölmezsem o güne kadar vereceğim bugün gebelik testi yapsam mi diye düşünüyorum ama cesaretim yok
Dün benim çıkmamıştı bugün çıkar mı senin bilemiyorum ama normlade çıkmaz eğer çok istiyorum diyorsan erken gebelik yap kaset yapma

Kızlar bisi sorucam benim ilaclarimdan estrofem bitmek üzere bir kutusu. Bana dun ilaca devam dedi doktor ama yeni recete yazmadi. Sizlerde alabilmismiydiniz recetesiz ve devam ettiniz degilmi bitince.

Kızlar bisi sorucam benim ilaclarimdan estrofem bitmek üzere bir kutusu. Bana dun ilaca devam dedi doktor ama yeni recete yazmadi. Sizlerde alabilmismiydiniz recetesiz ve devam ettiniz degilmi bitince.
Esim direk gidip aldi canim reçete sormuyorlar o ilaçta

Canım hayırlı olsun transferin olmuş inşallah pozitifi de görürsün ben de 6.gün idrar testinde çıktı bu saatlerde yapıp şok olmuştum:) sen de çok emekler verdin pozitif olduğuna inanıyorum.
Canım Merhaba geçen hafta p.tesi oldum ama hic bisey hissetmiyorum belirtim yok açıkçası pek umutlu değilim korkudan testte yapamıyorum ne yapacagimi şaşırdım o kadar operasyona girdim çıktım, ilaç kullandım şimdiki gibi korkmamıştım

Canım doktor 3 kutu yazdı fakat eczane 1 tane verdi. Geri kalan ikisini sonra yazdırırım o zaman demiştim ki dün tekrr yazdırdım ama eczane vermedi mayıs 7 ye kadar elinizde görünüyor diye. Dedim günde 3 kullanıyorum onu sisteme işleyemezlermiş falan filan. 20 lira civarı tanesi mecbur aldım

Biraz daha beklesenmi acaba test icin sen? Kaçinci gun embr. senin?

Hiçbişey yoktu diyorsun yani göğüsler falan acısı mi canım? Sen de kendini yedin bitirdin biraz rahatla lütfen çift çizgiyi yakaladın
Yok yok valla bak hala da yok bir ara sadece adet olucam sandim hani adet oncesi bende yogun bağırsak hareketlenmesi olur o da belirti değildir tabi

Aaaa canim benim bitti esim whatsapptan fotoğrafını cekti gisterdi eczacıya ve ilacı qldi geldi...hic reçete falan istemediler bizden. Ücretli alınca recete soran olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…