İnşallahhhhTebrik ederimmmmm insallah kandada katlanarak artar degerin kucagina alirsin yavrunu
Yok yadin kan testi veririm artık yada bir güneBi daha yapcan mi?
Hayırlı haberlerle gel insallahYok yadin kan testi veririm artık yada bir güne
aynen gülçin ve satı iyi bende o ikisini arıyorumGulcin cok yardim etti sagolsun canim ama ilk sevgi var ya o hic guzel cvp vermedi
Benim doktorum da fazla ketum, hiçbir şey soramadım baştan beri, hamilelik oluştu hâlâ soramıyorum. Hemşireler de bir o kadar asık suratlı. O yüzden kalp atışı duyulsun, güler yüzlü başka bir doktorla devam etmek istiyorum. Hem de kadın doktor istiyorum bu kez. Daha iyi anlar beni gibi geliyor. Erzurum'da da yeniyiz, kimseyi de tanımıyoruz ama araştıracağız bakalım.Ama hakikaten dr um dıe demıyorum muthıs pozıtıf ve senınle heyecanlanan birisii bunuda buraya yazıyorum Dr filip taşhan yurt dışında bıle gelenler varr cokk tattlı mı tatlı da bır asıstanı varr benı hıcc yanlız bırakmadılar ne desem az allah ondan razı olsun
Hanıı surada kac kişiyiz bakıyorum da kımse dr una soru bıle soramıyor benım en cok dert yakındıgım buydu ozellıkle dr ararken gökte ararken yerde buldum onuda burdann tümm alkısım daa onaa
Amin inşallah sende canım seninde kan verme günün Perşembe zaten dimiHayırlı haberlerle gel insallah
Rabbim iyi insanlar cıkarsın karısmızaBenim doktorum da fazla ketum, hiçbir şey soramadım baştan beri, hamilelik oluştu hâlâ soramıyorum. Hemşireler de bir o kadar asık suratlı. O yüzden kalp atışı duyulsun, güler yüzlü başka bir doktorla devam etmek istiyorum. Hem de kadın doktor istiyorum bu kez. Daha iyi anlar beni gibi geliyor. Erzurum'da da yeniyiz, kimseyi de tanımıyoruz ama araştıracağız bakalım.
Hahahaa canım azcık bebek sevelim yahuu 18 yaş direk istemem benCanım şöyle kırkıda çıkmış olsa süper oluraslında benim beklentim daha yüksek 18 yaşına gelmiş olsun istiyorum
Evet heyecandan ölmezsem o güne kadar vereceğimAmin inşallah sende canım seninde kan verme günün Perşembe zaten dimi
Ne güzel dua içiç sıcacık oldu, AminnnArada mesajını görmeyip dönemediğim iyi dileklerine dualarına amin diyemediğim kim varsa çok teşekkür ediyorum amiiin diyorum. Destekleriniz için çok sağ olun kızlar. Bu zorlu bekleme süreci öbür türlü ilerlemezdi. Rabbim yüzünüzü güldürsün kucaklarınızı doldursun minnoş bebiklerle, karşınıza iyi insanlar çıkarsın, kötü sözlerden kem gözlerden korusun, işlerinizi kolaylaştırsınAllah razı olsun
Elin uğurlu geldi canım, daha olumsuz bir haber almadık çok şükür enerjiler dualar, inşallah böyle devam ederBen daha transfer olmadan gidip test yapicam o derece heyecanlandimashfjf. Grubun enerjisine masallah ya
Hahahaa canım azcık bebek sevelim yahuu 18 yaş direk istemem ben
Hep beraber devam inşallah kuzumElin uğurlu geldi canım, daha olumsuz bir haber almadık çok şükür enerjiler dualar, inşallah böyle devam ederBebeklerinizi garantileyince Mayıs’ta bizi unutmayın hanımlar
Hayırlı haberlerle gel kuzum dualarımız seninleBen de şimdi kan vermeye gidiyorum, dua edin kızlar.
İnşallah kuzum güzel haberler ver bizeAyy bende 12 gıbu tahlıl verıcem 14.00 da da sonucc cıkarrrr cokk heyecanlı bekleyıss ınsallah bı aksılık cıkmazz
Valla grubun adini duzenleyebilsem nisan - mayis diye duzelticem aslinda ama olmuyorElin uğurlu geldi canım, daha olumsuz bir haber almadık çok şükür enerjiler dualar, inşallah böyle devam ederBebeklerinizi garantileyince Mayıs’ta bizi unutmayın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?