Benim doktorum da fazla ketum, hiçbir şey soramadım baştan beri, hamilelik oluştu hâlâ soramıyorum. Hemşireler de bir o kadar asık suratlı. O yüzden kalp atışı duyulsun, güler yüzlü başka bir doktorla devam etmek istiyorum. Hem de kadın doktor istiyorum bu kez. Daha iyi anlar beni gibi geliyor. Erzurum'da da yeniyiz, kimseyi de tanımıyoruz ama araştıracağız bakalım.

Rabbim iyi insanlar cıkarsın karısmıza

Ne güzel dua içiç sıcacık oldu, Aminnn

Ben daha transfer olmadan gidip test yapicam o derece heyecanlandimashfjf. Grubun enerjisine masallah ya
Elin uğurlu geldi canım, daha olumsuz bir haber almadık çok şükür enerjiler dualar, inşallah böyle devam eder Bebeklerinizi garantileyince Mayıs’ta bizi unutmayın hanımlar

Elin uğurlu geldi canım, daha olumsuz bir haber almadık çok şükür enerjiler dualar, inşallah böyle devam eder Bebeklerinizi garantileyince Mayıs’ta bizi unutmayın hanımlar
Valla grubun adini duzenleyebilsem nisan - mayis diye duzelticem aslinda ama olmuyor bende mayis sayilirim ortasinda mujdeyi vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…