Çooook teşekkür ederim.

Erken yaptım testi. Kan için gününü beklemeli miyim sizcee
Öncelikle tebrik ederim şimdiden.
Ben olsam 7.günde gider kan verirdim, 9.gün normal kan günğnüzmüş zaten. Artış olursa doktorunuza diğer sonucu da gösterirsiniz.

Canım şöyle kırkıda çıkmış olsa süper olur aslında benim beklentim daha yüksek 18 yaşına gelmiş olsun istiyorum

Ama hakikaten dr um dıe demıyorum muthıs pozıtıf ve senınle heyecanlanan birisii bunuda buraya yazıyorum Dr filip taşhan yurt dışında bıle gelenler varr cokk tattlı mı tatlı da bır asıstanı varr benı hıcc yanlız bırakmadılar ne desem az allah ondan razı olsun
Hanıı surada kac kişiyiz bakıyorum da kımse dr una soru bıle soramıyor benım en cok dert yakındıgım buydu ozellıkle dr ararken gökte ararken yerde buldum onuda burdann tümm alkısım daa onaa

Valla kesinlikle haklısın canim ya Allah bin kere razı olsun ondan..

Neyseki tup bebek doktorum ankarada onunla devam etmem gebelik devam ederse..
Ha ben de ilçedeyim burda da doktor yok ama..O sıkıntılarla simdi sizi bogmanin sirasi degil ama gelecek

Kızlarr belirti mi yoksa yediğim içtiğim bişeye mi bağlı bilmiyorum ama dünden beri özellikle sabahları müthiş midem yanıyor. Yaşayan var mı bu arada adet ağrısı gibi ağrılarım geçti. Göğüslerimi sürekli yokluyorum ama onlarda bişey yok 7.günüm bugün

Öyle vallahi kuzum ben sadece hemşireye ulaşabilirim o da özellikle mi seçiyorlar üniversite öğrenci işleri memuru gibi şimdi hepsini zan altında bırakmak gibi değilde adları çıkmış ya ondan dedim. Maşallah Alman Nazi askerleri gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…