- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Öncelikle tebrik ederim şimdiden.Çooook teşekkür ederim.
Erken yaptım testi. Kan için gününü beklemeli miyim sizcee
Canım şöyle kırkıda çıkmış olsa süper olurBen de öyleyim, annem fln şokta şuan yine iyi dayanıyorum diyediyorum tıp o kadar ilerledi şu işi bi kesin hale getiremediler, neyse parası verelim olmuş cocuk koysunlar karnımıza 3 gün sonra da gidip doğuralım
Gözünüz aydınnnnKızlaaaaarrr,
İdrar tahlili yaptım bugün.
Pozitiiiiifffff
O zaman bende yapabilirim şimdi yine kafam karıştı5. Gün embriyosu, 6.gün bugün. Normalde 9. Gün demişti dr um
Hahahhahaha vallaa hattaa sess kaydı atmıs yoksa capsleyıp paylasırdım yıne yazdıgını
Ee normal o zaman5. Gün embriyosu, 6.gün bugün. Normalde 9. Gün demişti dr um
Valla kesinlikle haklısın canim yaAma hakikaten dr um dıe demıyorum muthıs pozıtıf ve senınle heyecanlanan birisii bunuda buraya yazıyorum Dr filip taşhan yurt dışında bıle gelenler varr cokk tattlı mı tatlı da bır asıstanı varr benı hıcc yanlız bırakmadılar ne desem az allah ondan razı olsun
Hanıı surada kac kişiyiz bakıyorum da kımse dr una soru bıle soramıyor benım en cok dert yakındıgım buydu ozellıkle dr ararken gökte ararken yerde buldum onuda burdann tümm alkısım daa onaa
Tek kuzuummO zaman bende yapabilirim şimdi yine kafam karıştıtek embriyo mu, çift mi acaba?
İnşallah canııımmmGözünüz aydınnnnçok şükür, sağlıkla ilerlesin inşallah
Maşallah maşallah........kaçıncı gün biraz detay yaz bacimKızlaaaaarrr,
Pozitiiiiifffff
hangi hemşireyi arıyosun genelde yardımcı oluyolar amaAllah bin kere razı olsun canim ya..insan doktordan boyle şeyler duymak istiyor..Benim doktora ulaşamadım hemsire atti sırtından
5.gün embriyosu.Maşallah maşallah........kaçıncı gün biraz detay yaz bacim
Öyle vallahi kuzum ben sadece hemşireye ulaşabilirim o da özellikle mi seçiyorlar üniversite öğrenci işleri memuru gibiAma hakikaten dr um dıe demıyorum muthıs pozıtıf ve senınle heyecanlanan birisii bunuda buraya yazıyorum Dr filip taşhan yurt dışında bıle gelenler varr cokk tattlı mı tatlı da bır asıstanı varr benı hıcc yanlız bırakmadılar ne desem az allah ondan razı olsun
Hanıı surada kac kişiyiz bakıyorum da kımse dr una soru bıle soramıyor benım en cok dert yakındıgım buydu ozellıkle dr ararken gökte ararken yerde buldum onuda burdann tümm alkısım daa onaa
Belirtin var mı canimSağol aşkıııımmmm.
Darısı herkesin başınaaa
Valla dün çok fenaydım. Belim kopuyordu başka da bişi olmadı.Belirtin var mı canim
Gulcin cok yardim etti sagolsun canim ama ilk sevgi var ya o hic guzel cvp vermedihangi hemşireyi arıyosun genelde yardımcı oluyolar ama
Tebrik ederimmmmm insallah kandada katlanarak artar degerin kucagina alirsin yavrunuKızlaaaaarrr,
Pozitiiiiifffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?