Yaa senin mesajlarını okudukça her bir mesajda ayrı duyguya girdimErken gebelik testi yapabilirsin bana sorarsan..Ama simdi herkes bana kizar
Fazla bekletme kuzumEvde test yoktu şimdi alınacak dayanamadım tuvalete girdim ama bardağa yaptimbeklemiş olması sorun olur mu?bi de senin belirtin var mi
Ahajhahahaa hiç güleceğim yoktu sağol yüzüm güldü sayendeFazla bekletme kuzum
Öyle valla güya istikrarlı davranacaktim 7. Günde yaptımBunu diyorum da kesin ben de daha transfer sonrası manyak gibi kendimi dinlemeye başlıcam, bişi olmadıkça kafayı yicem, 3. Günden test mi yapsam acaba diye on kere elim gidecek.. bu süreçte böyle bi delilik hali işte napıcaksın
Aaaaaaa sannaaa mujjdeemmm vaarrr bebekimmmAllahim bu topikte herkess pozitif alsin saglikla ilerlesin..Bebek alışverişlerinden hareketlerinden gazlarından kakalarindan konuşalım sagliklica o günleri göster bize Yarabbim
Ayy aynen bende sabırsızım ki sorma uyuyamam başıma ağrılar girer dolaşırım evin içinde..Sen de terazisin diye aklımda kalmış, ben de teraziyim. Beklemeyi, belirsizliği hiç sevmem. Hasta olurum belirsizlikten ama işte napcan bizim de sınavımız buymuş. Ne zaman sabırsızlık yapsam hep bişi çıktı önüme son aylardaBakalım test sonucunu kaç gün bekleyebilcem
Bi daha yapcan mi?Öyle valla güya istikrarlı davranacaktim 7. Günde yaptım
Yaaaaa dur dur bi daha okuyup bidaha yazicam...Aaaaaaa sannaaa mujjdeemmm vaarrr bebekimmmdr uma sordum testı yapsın pozıtıf se pozıtıftır dedıııııııı
Peşpeşe ne güzek haberler geliyo bugünKızlaaaaarrr,
İdrar tahlili yaptım bugün.
Pozitiiiiifffff
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşAllahKızlaaaaarrr,
İdrar tahlili yaptım bugün.
Pozitiiiiifffff
Aaaaaaa sannaaa mujjdeemmm vaarrr bebekimmmdr uma sordum testı yapsın pozıtıf se pozıtıftır dedıııııııı
Yeter artık diye bağırmak istiyorum mesajlarını gördükçeYaaaaa dur dur bi daha okuyup bidaha yazicam...
Ay Ne diyorsunnnnn.....Ay gerçek mi ya yani etkisi bitmiş oyle mi Ay allahim Allah razı olsun canim uğraştın benim için sordun o da cevap verdi bak kendi doktoruma ulasamazken Yani şimdi ben..Ben Yarını da bi atlatalım..insallah yola cikmistir
Sağol aşkıııımmmm.Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşAllah
Ben de öyleyim, annem fln şokta şuan yine iyi dayanıyorum diyeAyy aynen bende sabırsızım ki sorma uyuyamam başıma ağrılar girer dolaşırım evin içinde..Ben var ya daha transfer anindayiz doktor transferi yapti hadi insallah falan dedi cikti..Ayyy dedim içime embriyo koydu ama ben neden hissetmedim Allahim 2 gun 3 gun yok sonuçta icimde birsey var nasil hissetmem diye yedim kendimi yedim
Kaçıncı gün embriyosuydu be kaçıncı gününde yaptın kuzum?Çooook teşekkür ederim.
Erken yaptım testi. Kan için gününü beklemeli miyim sizcee
5. Gün embriyosu, 6.gün bugün. Normalde 9. Gün demişti dr umKaçıncı gün embriyosuydu be kaçıncı gününde yaptın kuzum?
Hahahhahaha vallaa hattaa sess kaydı atmıs yoksa capsleyıp paylasırdım yıne yazdıgını
Ayni böyleyim su anda duygularim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?