Erken gebelik testi yapabilirsin bana sorarsan..Ama simdi herkes bana kizar
Yaa senin mesajlarını okudukça her bir mesajda ayrı duyguya girdim eczaneye koşup erken gebelik testi alıp yapayım dedim birinde sonra ay yok yok dur bak dedim diğer mesajda başka duygular zaten yetişemedim bile bi anda uçmuşsunuz, aynı günde dört mevsim yaşattın güzel sonuçlarını bekliyoruz hem de dört gözle

Öyle valla güya istikrarlı davranacaktim 7. Günde yaptım

Allahim bu topikte herkess pozitif alsin saglikla ilerlesin..Bebek alışverişlerinden hareketlerinden gazlarından kakalarindan konuşalım sagliklica o günleri göster bize Yarabbim
Aaaaaaa sannaaa mujjdeemmm vaarrr bebekimmm dr uma sordum testı yapsın pozıtıf se pozıtıftır dedıııııııı

Ayy aynen bende sabırsızım ki sorma uyuyamam başıma ağrılar girer dolaşırım evin içinde.. Ben var ya daha transfer anindayiz doktor transferi yapti hadi insallah falan dedi cikti..Ayyy dedim içime embriyo koydu ama ben neden hissetmedim Allahim 2 gun 3 gun yok sonuçta icimde birsey var nasil hissetmem diye yedim kendimi yedim

Aaaaaaa sannaaa mujjdeemmm vaarrr bebekimmm dr uma sordum testı yapsın pozıtıf se pozıtıftır dedıııııııı
Yaaaaa dur dur bi daha okuyup bidaha yazicam...

Ay Ne diyorsunnnnn.....Ay gerçek mi ya yani etkisi bitmiş oyle mi Ay allahim Allah razı olsun canim uğraştın benim için sordun o da cevap verdi bak kendi doktoruma ulasamazken Yani şimdi ben..Ben Yarını da bi atlatalım..insallah yola cikmistir

Yeter artık diye bağırmak istiyorum mesajlarını gördükçe sevin artık şu stresi yaşatma kendine ve bebişine

Ben de öyleyim, annem fln şokta şuan yine iyi dayanıyorum diye diyorum tıp o kadar ilerledi şu işi bi kesin hale getiremediler, neyse parası verelim olmuş cocuk koysunlar karnımıza 3 gün sonra da gidip doğuralım

Arada mesajını görmeyip dönemediğim iyi dileklerine dualarına amin diyemediğim kim varsa çok teşekkür ediyorum amiiin diyorum. Destekleriniz için çok sağ olun kızlar. Bu zorlu bekleme süreci öbür türlü ilerlemezdi. Rabbim yüzünüzü güldürsün kucaklarınızı doldursun minnoş bebiklerle, karşınıza iyi insanlar çıkarsın, kötü sözlerden kem gözlerden korusun, işlerinizi kolaylaştırsın Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…